inzerce, prodej, prodám, bazar

šátek Vše Sokolský slet 1948

Kategorie: Sběratelství

prodám šátek hedvábný Všesokolský slet 1948 XI v Praze rozměr přibližný 90x85 cm možnost poslat po úhradě na účet ,posílám doporučeně .
šátek Vše Sokolský slet 1948
Podobné inzeráty
SOKOLSKÝ  ŠÁTEK
NABÍZÍM SBĚRATELI SOKOLSKÝ ŠÁTEK z roku 1948-SLET- OSOBNÍ ODBĚR Jbc
Sokolský šátek
Prodám starý hedvábný Sokolský šátek, z XI. sletu v r. 1948. Rozměr 85 x 80 cm. Výborný stav.
Dřevěná figurka Všesokolský slet 1948
Prodám dřevěná figurku - Všesokolský slet 1948 cenu nabídněte
upomínková plaketa - XI všesokolský slet- poprava Mauthausen
Prodám upomínkovou keramickou plaketu na mramorovém stojanu S nápisem "XI. všesokolský slet v Praze 1948 - památka na popravu 80 členů ČOS K.T. Mauthausen 1944 - D.Miroslav Tyrš. Částečně poškozeno (viz foto). Výměna za něco na staré jízdní kolo možná.
Skaut,Junák,Sokol,Pásky,Přezky,čepice Sokolské
Prodám sběratelům skautingu a Foglara tyto dvě samotné přezky první Skaut(pěkná trochu poškozená v nápise a nekompletní protikus),druhá kompletní samotná přezka Junák,dále solidní zdobenou vykrajovanou oválnou přezku Sokola hranatou stříbrnou přezku Sokol,nakonec odznáček Sokol.Další tu mám 4 staré kompletní pásky Junák,dále 2 pěkné kompletní opasky s hranatou přezkou Sokol,super stavy,dále černý Sokolský pásek s krásně zdobenou vykrajovanou oválnou přezkou,je moc pěkný a zachovalý a 4 vyhledávané staré moc pěkné opasky s přezkou skaut a hlavou psa na protikuse,2x pěknou sokolskou čepici i s perem ,1x origo vlněnou hnědou čepici Sokol i s perem a odznáčkem a květinou vel 56.,odznáček sokol a hranatá přezka sokol,sokolský malý kulatý pásek a nakonec tu mám solidní originální sokolskou čapku, je trochu horší stav,ale pořád pěkná i s odznáčkem(rozprodej sbírky).Možno i jednotlivě. Z důvodu velkého pracovního vytížení reaguji pouze na e-mail.Telefon je neplatný z důvodu komerčního obtěžování.Děkuji.Podívejte se i na moje další inzeráty.
Koupím sokolský prapor, praporec, vlajku, žerdi, sošky
Koupím z pozůstalosti starý sokolský praporec, nebo jen žerď na tento prapor, případně i s hlavicí ve tvaru sokola. Nabídky prosím emailem. K doplnění skromné sokolské presentační exposice v Plzni.