inzerce, prodej, prodám, bazar

Satelitní přijímač Allbox AL 2500 HD CIUSB

Kategorie: Televizory

Přístroj pro příjem satelitních programů HDTV ve vysokém rozlišení (1920x1080i, 1280xp, x576p, x576i) s volným CI slotem, české Menu, české EPG, české TXT, USB2.0 - záznam na USB disk s možností časového nahrávání, podpora DiseqC 1.0, 1.2, formát obrazu 4:3, 16:9, aktualizace software přes USB.

Parametry přístroje:

- 1x CI slot
- České menu
- Teletext
- EPG programový průvodce
- Předladěno na české a slovenské SD i HD programy
- Automatické a manuální ladění programů
- Zvuková signalizace pro nastavení antény
- PVR Ready - záznam pořadů na externí USB disk
- DVB a TXT titulky
- USB 2.0
- 4 místný LED displej
- Skupiny favoritních programů
- Dětský zámek
- Časovač pro nahrávání
- DiSEqC 1.0/1.1, DiSEqC 1.2
- Sleep Timer 0 - 120 minut
- Výstupy: HDMI, SCART, CINCH
- Obrazový ZOOM
- Funkce Timeshift
- Rozměry 280x156x40 mm
- Hmotnost 1,5 kg


Zdroj: DVB-S, DVB-S2
Technologie: 1x CI (sloty pro vložení modulů)
Možnosti příjmu: FTA - volně šířené programy, placená TV, HD-TV (MPEG2, MPEG4)
Připojení: 1x SCART, HDMI, A/V výstup Cinch, USB 2.0, síťový vypínač
Rozměry: 28 x 5x 16 cm

Přijímač je plně funkční, málo používaný. Prodávám bez dálkového ovládání.
Satelitní přijímač Allbox AL 2500 HD CIUSB
Podobné inzeráty
Amiko Mini HD 275, satelitní přijímač
Prodám měsíc používaný satelitní přijímač. FULL HD digitální satelitní přijímač s univerzální čtečkou karet s podporou kodeku H.265 HEVC. Vyznačuje se malými rozměry a skvělým poměrem výkon vs cena. Není určený pro pozemní DVB-T2 H.265 vysílání! Amiko Mini HD265 je jednotunerový SATELITNÍ přijímač a umožňuje příjem SD a HD programů v normách DVB-S/S2 s kompresí MPEG-2, MPEG-4/H.264 a nově s HEVC/H.265. Přijímač je schopen pracovat ve video rozlišení až 1080p. Přijímač má podporu funkce FastScan pro rychlé nalazení a seřazení programů pro Skylink CZ&SK, FreeSat CZ&SK, Flix TV CZ&SK, ad. K internetu lze přijímač připojit kabelem přes LAN nebo přes USB Wi-Fi adaptér(není součástí balení) s chipsetem Ralink RT5370. Součástí balení je IR čidlo, což umožňuje schovat přijímač za televizor a ovládat jej pohodlně přes IR čidlo. Multimédia • Podpora přehrávání souborů: MKV, AVI, MPG, MP4, TS, VOB, MP3, JPEG Aplikace • YouTube videa, RSS čtečka, Předpověď počasí (vyžadováno připojení k internetu) IPTV • Přijímač podporuje IPTV aplikace: Global IPTV, Stalker IPTV, Xtream IPTV, Web TV Parametry přijímače • 1x univerzální čtečka karet • Příjem DVB-S/2 (MPEG-2, MPEG-4/H.264, H.265/HEVC) • Externí IR senzor (umístění přístroje za TV) • Podpora USB Wi-Fi adaptéru (chipset Ralink RT5370) • Full HD (1080p) výstup přes HDMI • Nahrávání s možností TimeShift na USB externí disk / flash disk • Přepínání kanálů za méně než 1 sekundu • Funkce Picture In Graphic (PIG) • Elektronický programový průvodce (EPG) • Podpora titulků a teletextu • Rodičovský zámek • Dolby Digital Bit-stream přes HDMI výstup • Umožnuje přenos programů a nastavení do dalšího přístroje přes USB • Hry • Podpora DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS • Spotřeba v pohotovostním režimu:
Topfield SBI 2050 satelitní set top box
Topfield SBI 2050 je vynikající digitální satelitní přijímač s dvojitým CI slotem, umožňující příjem volně vysílaných i kódovaných satelitních programů v normách DVB-S a DVB-S2 ale i HDTV ve vysokém rozlišení. Bohatá je také multimediální podpora mnoha formátů. Satelitní přijímač má USB vstup a proto můžete oblíbené pořady zaznamenávat na externí pevný nebo přenosný flash disk přes USB port. Topfield SBI 2050 má funkci TimeShift pro časově posunuté nahrávání a současně zpožděné sledování pořadů. Samozřejmostí je podpora kompletních českých znaků v EPG. Přijímač je také vybaven moderním rozhraním HDMI pro připojení LCD,LED nebo plazmového televizoru.Přijímač je téměř nepoužívaný,plně funkční a je k němu úplně nové dálkové ovládání. Stačí pouze vsunout předplacenou kartu SKY LINK nebo jiného satelitního operátora a přístroj začít plnohodnotně používat nebo bez karty sledovat neplacenou satelitní TV.
satelitní přijímač
prodám starší Satelitní HDTV přijímač GoSat GS7055HDi umožňuje příjem volně vysílaných i kódovaných satelitních programů ve standadním i vysokém rozlišení.OSD menu v češtině i slovenštině. Přijímač HDTV MPEG4 připravený ve spolupráci se Skylinkem.Přijímač spolupracuje nejen s novou přístupovou kartou Irdeto, ale také s kartou ICE. Přístroj má HDMI konektor a také Scart, je možno ho připojit také ke starším typům televizorů. podporuje také speciální funkce jako např. zasílání zpráv, naladění programů na dálku a také možnost aktualizace software přes družici v pohotovostním režimu. Přijímač odhalí změny programů á sám je doladí, případně přejmenuje. Funkce Skylink Aktualizace dokáže stiskem jednoho tlačítka doplnit také nové vysílací frekvence Skylinku. Je v dobrém stavu, jen DO je trochu poškozené ale funguje dobře. Lze jej ale nahradit jiným.
Satelitní přijímač Technisat SIr
TechniSat Technistar SIR Digitální satelitní přijímač TechniSat TechniStar SIR spojuje snadnou obsluhu s kompletně českou lokalizací a obrazem ve vysokém rozlišení. Prostřednictvím portu USB umožňuje nahrávat obraz i zvuk na externí pevný disk nebo flash disk a využívat funkci sledování s časovým posuvem (TimeShift). Díky zabudovanému rozhraní LAN lze přijímač spojit s domácí sítí a přehrávat fotografie či hudbu z domácích počítačů přímo na obrazovce vašeho televizoru. Samozřejmostí je rovněž přehledný elektronický programový průvodce (EPG) na týden dopředu. Přijímač má integrovaný certifikovaný dekodér IRDETO PI-sys a je tak předurčen pro příjem českých a slovenských programů nabídek Skylink, T-Mobile a freeSAT (dříve UPC Direct). Díky funkci FastScan je naladění přijímače bleskové a hlavně jednoduché. Naladí se výhradně kanály operátora Skylink, TechniSat TechniStar SIR umožňuje příjem volně vysílaných i kódovaných satelitních programů v normách DVB-S a DVB-S2 včetně komprese MPEG-4/H.264. Přijímač pracuje ve vysokém rozlišení 1920x1080i, 1280xp, x576p, x576i.
Satelitní přijímač Amiko Full HD DVB-S2 USB + karta Skylink
Plně funkční satelitní přijímač Amiko Impulse. Nyní již cca rok nepoužívaný. Zdarma přidám kartu Skylink, se kterou byl přijímač používán. Obsah balení: přijímač Amiko Impulse, dálkové ovládání, napájecí adaptér, manuály, originální krabice a jako bonus satelitní karta Skylink. Podpora Full HD Podpora DVB-S2 1x čtečka karet Conax 2x USB 2.0 1x LNB in 1x S/PDIF 1x HDMI 1x SCART Externí Infra port Podpora TimeShift Podpora USB WiFi Podpora YouTube RSS čtečka a předpověď počasí Podpora nahrávek MKV, AVI, MPG, PS4, TS, VOB, JPEG & MP3 Aktualizace SW přes USB Dolby Digital Bit-Stream výstup přes HDMI Nízká spotřeba v pohotovostním režimu Zásilky jsou odesílány Českou poštou nebo Balíkovnou a to na dobírku nebo po platbě převodem. Osobní předání není bohužel z časových důvodů možné. Děkuji za pochopení. V případě dotazu či zájmu o detailnější fotografie, prosím, použijte kontaktní formulář pod nabídkou.
Panasonic Viera - Plazma TV 42" TOP stav + Settop box Amiko
Prodám plazmovou TV Panasonic Viera TX-P42C10Y - Plazma TV 42" v perfektním stavu, jsem 1. majitel. TV 100% funkční, nezničená, nepoškrábaná, neoťukaná. Krásný obraz. Úhlopříčka 106 cm, včetně originálního DO. Odkaz na parametry TV zde Součástí prodeje je také Satelitní přijímač Amiko HD8265+ černý. FULL HD přijímač můžete použít pro příjem satelitní, pozemní i kabelové televize. Přijímač je vybaven univerzální čtečkou karet Irdeto a také CI slotem pro CAM dekodér. Odkaz na parametry zde Opět TOP stav jako nový, 1. majitel, včetně DO. Nutný vlastní odvoz.