inzerce, prodej, prodám, bazar

Satelitní přijímač HUMAX IRHD 5100S

Kategorie: Ostatní audio video

Prodám satelitní přijímač včetně paraboly plně funkční
Satelitní přijímač HUMAX IRHD 5100S
Podobné inzeráty
Satelitní přijímač HUMAX IRHD 5100S
Prodám použitý satelitní přijímač HUMAX IRHD 5100S (2 ks), funkční, 1x CI inteface, České menu, české EPG, teletext, MPEG-2 & plně DVB kompatibilní, MPEG2 MP@ML, MPEG2 MP@HL, MPEG4 AVC/H264 výstupní formát 1080i. p, and 480p, A/V 3xcinch, DiSEqC 1.0/1.1/1.2, USB, SPDIF opticky výstup, 1x scart pro TV a VCR, Volba formátu obrazu (4:3, 16:9), cena á 750,- Kč, tel.: 777 182
Satelitní přijímač HUMAX Icord Hd
Satelitní přijímač HUMAX Icord Hd HDMI MP3 Dolby Digital Ethernet USB Humax iCord HD je HDTV dvoutunerový PVR satelitní přijímač s možností současného záznamu až 4 HDTV kanálů. Kvalitní HDMI A/V výstup s rozlišením až 1080i. Plně funkční, v super stavu, jako nové. Osobní předání / dopravu si zajišťuje kupující. Podívejte se i na mé ostatní inzerce, nabízím nábytek / elektroniku do sady.
Satelit Humax IRHD 5100 S
Humax IRHD 5100 S Zánovní Původní Verze lze Upgrade
Satelitní přijímač HUMAX od DigiTV
Prodám satelitní přijímač HUMAX od DigiTV. Přijímač je plně funkční, nijak nepoškrábaný, velmi zachovalý.
Full HD satelitní přijímač Mascom MC270HD-IR
Prodám Full HD satelitní přijímač Mascom MC270HD-IR včetně napájecího adaptéru a dálkového ovladače barva černá viz foto. Popis produktu: FULL HD přijímač DVB-S/S2, MPEG2/4. Přijímač je vybaven vestavěným dekodérem Irdeto (Skylink Ready) a USB digitálním videorekordérem. Přijímač je možno používat i s napájením 12 V DC. Přijímač má podporu unikátní funkce FastScan - automatické vyhledávání a řazení programů pro Skylink. Vestavěný dekodér Irdeto zaručuje bezpečný příjem českých a slovenských programů Skylink, T-mobile, freeSAT by UPC kódovaných v systému Irdeto. V paměti je možné uložit až 4000 programů satelitního vysílání. Seznam programů podporuje vytváření seznamů oblíbených programů, nastavení zámku na přístup k programu, zrušení programu ze seznamu či reorganizace seznamu. Přijímač podporuje instalaci nových verzí software a tedy budoucí rozšiřování své funkčnosti.
Satelitní přijímač HUMAX PVR-9100 Digital Set-Top Box
Satelitní přijímač HUMAX PVR-9100 Digital Set-Top Box Včetně ovladače a manuálu Plně funkční, v super stavu, jako nové. Osobní předání / dopravu si zajišťuje kupující. Podívejte se i na mé ostatní inzerce, nabízím nábytek / elektroniku do sady.