inzerce, prodej, prodám, bazar

SAVO Ph mínus 1,2kg

Kategorie: Bazény

Savo pH- je určen pro snížení hodnoty pH bazénové vody. Ideální rozmezí hodnoty pH, ve které by se měla voda v bazénu pohybovat, je 7,1 - 7,5.
Přípravek použijte v případě, že se hodnota pH nachází nad touto hranicí.
Při dodržení správného rozmezí pH je zajištěno správné fungování chlorové bazénové chemie.
Benefity

snížuje hodnotu pH
zlepšuje fungování bazénové chemie
Určeno

voda v bazénu s příliš vysokou hodnotou pH
pro venkovní, vnitřní bazény a vířivky
pro úpravu sladké i slané vody
SAVO Ph mínus 1,2kg
Podobné inzeráty
SAVO Chlorové tablety mini komplex 3v1
SAVO mini komplex 3v1 představuje profesionální řešení, které slouží jako průběžná dezinfekce a údržba vody v bazénu. Přípravek eliminuje množení mikroorganismů ve vodě a účinně zajišťuje trvalé vločkování nečistot. Díky pozvolnému rozpouštění tablet se postupně uvolňují účinné látky, za pomoci kterých je voda mikrobiologicky kontrolována. Přípravek je určený pro celosezónní použití ve venkovních i vnitřních bazénech, ve sladké i slané vodě. Za pomoci SAVA komplexu 3v1 udržíte svůj bazén v čistotě a bez nežádoucích mikroorganismů. Klíčové vlastnosti SAVA Chlorových tablet mini komplexu 3v1 0,8 kg Profesionální řešení pro bazény K dezinfekci a údržbě vody SAVO mini komplex 3v1 eliminuje růst řas Eliminuje mikroorganismy ve vodě Zajišťuje trvalé vločkování nečistot Mikrobiologická kontrola vody Vhodný pro celosezónní použití Pro venkovní i vnitřní bazény Určený pro slanou i sladkou vodu
Prodám bazénovou chemii viz popis
Projasňovač je tam 3x 0,5 L Lidl Pool; 1x 0,9 L Savo; 1x 1 L Aquamar. Původní cena za projasňovače 300 Kč, moje cena 200 Kč. Stop řasám je tam 2x 0,5 L Lidl Pool. Původní cena za stop řasám 120 Kč, moje cena 70 Kč. PH mínus je tam 3x 1,2 L Savo; 1x 1,35 L Marimex. Původní cena 360 Kč, moje cena 250 Kč. V případě koupi úplně všeho najednou nebude cena součtem 620 Kč, ale nechám jen za 550 Kč (stop řasám bude jako bonus zdarma).
Chemie a tester do bazénu
Již prodáno: vysavač, skimmer, solární plachta, příslušenství. Už jen písková filtrace, podložka pod bazén, chemie. Nechám komplet za 2000,- Podívejte se i na ostatní inzeráty, kompletní vybavení pro bazén - chemie, solární a krycí folie, podložka pod bazén, písková filtrace, vysavač, plovák a drobnosti, universální skimmer vše jako komplet za 3000,-. Vše kupováno minulou sezónu za bez mála 6000,- Zbytek z loňského roku: SAVO Projasňovač 0,9l - 100Kč MARIMEX 11301302 AquaMar Chlor Shock 900g - 150Kč (cca půlka) PROUŽKOVÝ TESTER QUICK CHECK 4V1 50x měření - 200Kč (2x použito) SAVO MAXI komplex 3v1 tablety 1,4Kg - 150Kč (stále více jak 5 maxi tablet) případně jako celek za 500Kč
SAVO Projasňovač 0,9l
Savo Projasňovač je vysoce účinný přípravek pro odstranění i nejmenších nečistot a zákalu z bazénové vody s projasňujícím efektem pro jiskřivou čistotu vody. Přípravek slouží k vysrážení (vyvločkování) i velmi drobných nečistot, které jinak není filtrace schopna zachytit.
SAVO Mini chlorové tablety 900g
Savo Chlorové tablety pro celosezonní dezinfekci a údržbu bazénové vody. Přípravek zabraňuje množení mikroorganizmů v bazénové vodě. Díky pozvolnému rozpouštění tablety dochází k postupnému uvolňování účinné látky (chloru) a voda je tak neustále mikrobiologicky kontrolována.
PH minus 50l
prodám PH minus v 50l balení, používám jiný zdroj vody a už nepotřebuji nákup 2500 nyní prodám za 999,- jen 20,- za kg