inzerce, prodej, prodám, bazar

Sbírka obrazů ZEN-BUDHA

Kategorie: Umělecké předměty

PRODÁM SBÍRKU ZEN OBRAZŮ BUDHA AJ., NĚKTERÉ I SVÍTÍCÍ, CELKEM 6 KUSŮ A DÁLE DŘEVĚNÉ SOŠKY, KRÁSNÝ VELKÝ MOŘSKÝ KONÍK, DŘEVĚNÁ SOŠKA MILENCŮ A SOŠKA ŽIRAFY. CENA ZA KOMPLET.
Sbírka obrazů ZEN-BUDHA
Podobné inzeráty
Happy budha
Krásna, dřevěná, ručně vyřezávaná soška z exotického dřeva o rozměru 47x22x16cm.3,7kg V skutečnosti to není historický Budha, ale mních jménem Ho Tai.Celý svůj život putoval po své vlasti a přednášel lidem Dharmu. Byl velmi chudý, ovšem neustále usměvavý. Ve svém plátěném pytli nosil veškerý svůj majetek a vždy i nějaké sladkosti pro děti. Za svého života se tento poutník stal velice slavným po celé Číně. Prostému lidu přednášel Buddhovo učení a dával jim rady, jak s úsměvem čelit strastem denního života. JE SYMBOLEM BOHATSTVÍ, ŠTĚSTÍ A PROSPERITY.
Smějící se Budha
Krásna, dřevěná, ručně vyřezávaná soška z exotického dřeva suar o rozměru 21x19 cm. V skutečnosti to není historický Budha, ale mních jménem Ho Tai.Celý svůj život putoval po své vlasti a přednášel lidem Dharmu. Byl velmi chudý, ovšem neustále usměvavý. Ve svém plátěném pytli nosil veškerý svůj majetek a vždy i nějaké sladkosti pro děti. Za svého života se tento poutník stal velice slavným po celé Číně. Prostému lidu přednášel Buddhovo učení a dával jim rady, jak s úsměvem čelit strastem denního života. JE SYMBOLEM BOHATSTVÍ, ŠTĚSTÍ A PROSPERITY.
Prodám sbírku starých obrazů #2
Sbírka originálních obrazů, olejů, grafik, suchých jehel, ale i povedených reprodukcí po mém dědovi. Spousta obrazů je signovaných, několik z nich má neznámého autora. Je samozřejmě možný jednotlivý odkup. O cenách můžeme jednat, nabídněte částku, a uvidíme, zdali se domluvíme. Pokud Vás bude nějaké z děl zajímat, pošlu vícero fotek detailů, případně zadní stranu obrazu. Inzerát bude rozdělen do vícero částí kvůli počtu fotek. Praha Klánovice
Vyšívané obrázky
Obrazy vyšívané. č. 1 - Květiny. Rozměry obrazu: 41 x 27,5 cm, rám 4,5 cm. Cena 100 kč. č. 2 - Chaloupka. Rozměry obrazu: 30,5 x 42 cm, rám 5 cm. Cena 100 kč. č. 3 - Žena, dítě. Rozměry obrazu: 38 x 28 cm, rám 5 cm. Cena 100 kč. č. 4 - Hory. Rozměry obrazu: 23 x 17 cm, rám 3 cm. Cena 50 kč. č. 5 - Zima krajina. Rozměry obrazu: 39 x 27 cm, rám 5,5 cm. Cena 100 kč. č. 6 - Obraz ze slámy. 1 ks - 100 kč. č. 7 - Rozměr: 22 cm, rám 3,5 cm. Jeden rám prasklý viz. foto č.3 Cena celkem 100 kč Osobní předání - Svitavy, Litomyšl, Polička, Vysoké Mýto.
obraz_Lysá Hora_D. Kryška_56x40cm
Dobrý den, nabízím k prodeji obraz: Lysá Hora (1999), olej, překližka. Autorem obrazu je D. Kryška. Rozměry obrazu vnější jsou 56x40-tl.3,5cm. Vnitřní pak samotného obrazu jsou 44x28cm. Obrazový rám není ve 100% stavu. viz fota obrazu. Uvedená cena je včetně poštovného (křehké)...V případě dotazu mě neváhejte kontaktovat.
Mechový obraz / obraz ze stabilizovaného mechu
Rozměry obrazu jsou 80 x 50 x 7cm a celková výška obrazu je cca 13cm. Obrazy jsou ručně vyrobené ze stabilizovaného mechu, rostlin a sušených hub tzn, že jsou bezúdržbové. Do obrazů je používán pravý, přírodní mech, který je stabilizován za pomoci konzervační látky. Rámy jsou smrkové, mořené, nabarvené nebo lakované. Obraz nesmí přijít do kontaktu s vodou nebo být skladován ve vlhkém prostředí. Vystavení přímému slunečnímu svitu snižuje životnost obrazu.