inzerce, prodej, prodám, bazar

Scarpa Maestrale XT, vel. 29, freeride skialp boty

Kategorie: Skialpy

Kupoval jsem je už použité. Mel jsem je jednou, nesedla mi. Skelet 322 mm. Dotazy rád zodpovím. Poslání možné, vše domluvíme.
Scarpa Maestrale XT, vel. 29, freeride skialp boty
Podobné inzeráty
Pánské skialpové boty Scarpa Maestrale RS 2.0
Zánovní pánské skialpové boty Scarpa Maestrale RS2. Velikost: 300 MP Scarpa Maestrale 2.0 naplňuje do posledního detailu požadavky na pevnou skialpovou botu. Ocení ji především ti, kteří chtějí univerzálnost, komfort a výkon při jakékoliv túře. Nové technologie nabízejí pohodlný výstup a spolehlivost při následném sjezdu. Nová Maestrale 2.0 je oproti své praxí ověřené předchůdkyni Maestrale 1.0 mnohem lehčí. To díky změně materiálu skeletu, lehkého a pevného Grilamidu. Celá koncepce skeletu a komínu zajišťuje vysokou tuhost a přitom minimální hmotnost. Odvětrávaný skelet komínu umožní přirozenější cirkulaci vodních par a vzduchu. Tvar dokonale odpovídá anatomii nohy, což umožňuje dokonalé uchycení, lepší pocit a nejlepší přenos sil na lyži. Tepelně tvarovatelné vnitřní botičky SCARPA Cross Fit Intuintion Pro Flex G nabízejí vysokou kvalitu a komfort. Předností je i Speed ​​Lock Plus - nový mechanismus přepínání chůze/sjezd se snadno odemkne a zajistí díky pružině, která zlepšuje funkčnost páky. Systém je zdokonalen technologií Friction Free, ve skutečnosti není žádná zajišťovací čep mezi skeletem a komínem, což umožňuje pohyb "bez tření" během fáze chůze. Díky Quick Step TLT systému (inserty) je nastupování a vystupování z vázání mnohem snazší. Podrážka Scarpa® / Vibram® vyrobená ze směsi TOP85 nabízí vynikající trvanlivost a přilnavost. Vyhovuje normě DIN ISO 9523 a všem TLT vázáním na trhu. Přezka Wave Closure Systém – snižují váhu o jednu přezku, ale pevnostností upnutí převyšuje většinu dvou přezek ve spodní části skeletu Tepelně tvarovatelná vnitřní botička Intuition je mimořádně hřejivá, ultralehká, odolná, pohodlná, vyrobena z patentovaného pěnového materiálu.
Scarpa Maestrale RS 4.0 (305)
Prodám skialpové lyžařské boty Scarpa Maestrale RS 4.0 velikost 30.5 ( US 12.5, EU 46 - 46.5). Měl jsem je na nohou dva dny tzn. jako nové. Osobně KV, Praha, možno zaslat. "Dnes už legendární model Scarpa Maestrale, nově ve verzi 4.0 se spoustou vylepšení. Lehká bota na výšlap, která spolehlivě podrží i při ráznějších sjezdech. Šířku 101mm ocení lyžaři se středním nebo širším chodidlem." Rozsah pohybu: 60° Dopředný náklon: 16° (+/-2°) Flex: 125 Šířka chodidla: 101 mm Hmotnost: 1.450 g (1/2 páru velikosti Mondo 270): Materiál: Grilamid BIO® a CARBON GRILAMID LFT®
Boty Scarpa Maestrale RS 3.0
Prodám skialp boty Scarpa Maestrale RS 3.0, mondo 285. Na sněhu ca 10x, nesou kosmetické známky použití, jinak jako nové. Nesedí mi velikost. K předání na trase Olomouc - Brno.
Skialp boty Scarpa maestrale RS 2.0, MP295mm
Prodám skialp boty Scarpa maestrale RS, MP 295mm. Normálně použité, botička jednou vypečená. Vše plně funkční, Dobrý stav.
Predám zachovalé skialp lyžiarky Scarpa Maestrale
Predám zachovale skialp boty Scarpa Maestrale velkost 41-42, MP 265-270mm, velkost skeletu 306. Pravidelne cestujeme na trasne Brno - Dolny Kubin (SK), takže prípadne viem po ceste aj doviest.
skialpové lyžiarky Scarpa Maestrale č. 44-45
Predám používané, ľahké a kvalitné lyžiarky na skialp talianskej značky Scarpa Maestrale. Veľkosť lyžiarky je č. 44-45, t. j. vnútorná veľkosť papučky je 290mm-295mm, (MP 295). Vonkajšia veľkosť skeletu topánky je 331mm. Lyžiarky majú 4 klipsne, ktoré je možné regulovať otáčaním - micro nastavenie. Sú vybavené na chôdzu i lyžovanie, majú 2 polohy prepínania v zadnej časti. Podrážka ja vibram. Sú vhodné na všetky typy viazania. Lyžiarky sú používané, majú bežné známky opotrebenia, viď foto. Lyžiarka Scarpa ponúka výborný komfort pre výstup s dobrými vlastnosťami na zjazd so zminimalizovanou hmotnosťou. Podrážka je zárukou bezpečného pohybu v skalnatom teréne, na ľade a snehu. Do Čiech pošlem poštou. Cena je 125 EUR. Platí pri kurze 1 EUR = 25 CZK.