inzerce, prodej, prodám, bazar

Schneider Hi-fi concept

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Prodám pěknou plně funkční Hi-fi sestavu Schneider z počátku 80let.Propojovací kabely součástí přístroje. Impedance reproduktorů 4 ohmy. Tape deck 2 motory.Metal.
Schneider Hi-fi concept
Podobné inzeráty
HiFi věž Schneider MIDI 2225- Nr. 42575, výkon 40W
Prodám funkční 2-kazetovou věž Schneider midi 2225 - Nr. 42575 - Schneider Rundfunkwerke, se 2 reproduktory (1 původní, 1 náhradní). Výkon max: 40W Byla vyrobena v roce 1988v Turecku. Regulátory hlasitosti, balance i korekčí jsou v pořádku, nechrastí, nechraptí. Rádio funguje, příjem je Stereo, i když LED indikace nesvítí. Obě kazetové jednotky fungují bez chyb, přetáčí na obě strany, přehrávají, deck A nahrává (z rádia, gramofonu i externího vstupu), a kopíruje z kazety decku B normální rychlostí i speed dubbing režimech. Externí stereo CINCH vstup funguje taktéž bez chyb. Gramofon funguje, má původní vložku, a je možné volit 2 rychlosti: 33 a 45. Automatické vypínání reaguje moc citlivě, a vypíná gramofon dříve než se ramínko dostane na konec desky - to bude potřeba nastavit. Kryt gramofonu má škrábance a šmouhy - viz fotky. Když se připojí kvalitní externí reproduktory, tak věž má neuvěřitelně příjemný, měkký, sametový přenos basů, tj. nízkých kmitočtů (asi díky koncovému stupni SANYO LA4500). Rozměry: 350 x 265 x 350 mm Ukázka funkčnosti: Jedná se o soukromou inzerci.
prodám gramoradio schneider
prodám gramoradio SCHNEIDER ,gramofon má malou závadu a lze ji odstranit
Midivěž Schneider 2600.5 + originální repro 2 x 35W/4Ω RMS
Prodám vzhledově velmi zachovalou midivěž Schneider 2600.5 + originální repro 2 x 35W/4Ω RMS. Analogové rádio, gramofon, zesilovač a vstup AUX jsou plně funkční. 5-pásmový equalizer a balance potenciometry jsou promazány kontaktolem, žádné chrastění a škvrčení. Magnetofonové mechaniky jsou nefunkční a oprava je nerentabilní. Gramofon má magnetodynamickou přenosku AT91 (nová stojí cca 1000,- Kč) a je od věže oddělitelný . Radio má citlivý tuner. Součástí prodeje je také pokojová anténa, dálkový ovládač a kabel 2 x cinch/jack 3,5 do vstupu AUX pro CD player, TV, tablet, PC, notebook či MP3 player. Přístroj je vyčištěn vně i uvnitř a vyzkoušen. Pouze osobní odběr s možností vyzkoušení. Na SMS neodpovídám!
Hudební věž Schneider na opravu.
Prodám hudební věž Schneider TEAM 344 CD de Luxe + 2x reproduktor SABA + kabeláž. Funkční rádio. Gramofon má nový řemínek ale poškozenou jehlu. Kazeťáky jsou bez řemínku. CD načte ale hraje po 3 vteřinách pořád od začátku. Chybí přední sklo.
HIFI hudební věž retro Schneider
Prodám retro hudební věž zn. Schneider. Gramofon funkční, CD funkční, kazeťák funkční, pouze radio občas stávkuje. Prodávám samozžejmě včetně reprobeden.
Radio one concept  (včetně dálkového ovladače).
Prodám radio od německého výrobce one concept. Plně funkční jako nový. Hraje krásně. Přehraje CD, USB i bluetooth, FM, AM samozřejmostí Původní cena 2000kč