inzerce, prodej, prodám, bazar

Scrambler ACS-2

Kategorie: Stolní telefony

ACS-2 je digitálně řízený analogový hlasový scrambler pro běžné telefonní soupravy , vyvinutý na začátku 90. let společností Research Electronics Inc. (REI) v Algood (Tenesee, USA). Přenosná jednotka byla určena k použití v kombinaci se sluchátkem běžného (analogového) stolního telefonního přístroje .

Přístroj zhruba měří 19,5 x 6,5 x 6 cm a hmotnost cca. 250 gramů. Připomíná sluchátko staré standardní telefonní soupravy, s mikrofonem dole, reproduktorem nahoře a 6 tlačítky a 4 indikátory mezi nimi.

ACS-2 je napájen jedinou 9V baterií, která je nainstalovaná vzadu, a nabízí 58 488 kódových nastavení rozdělených do 4 bank ovládaných z výroby. Pro vytvoření spojení je třeba dvě zařízení ACS-2 ze stejné banky (označená A, B, C nebo D) a přepínače DIP v bateriovém prostoru nastavit do stejných pozic.ACS-2 je navržen tak, aby jej bylo možné namontovat prakticky na jakýkoli typ běžného telefonního přístroje. Na zadní straně jsou reproduktor a mikrofon - oba se točí -, které by se měly spojovat s mikrofonem a reproduktorem telefonu. Otočný prvek prvků vzadu zajišťuje, že do mikrofonu sluchátka nezačne unikat okolní zvuk, zatímco během konverzace se používá ACS-2 k mikrotelefonu, který je připojen k mikrotelefonu.Funkční chybí přasky na upevnění a kryt baterie,jinak stav dobrý.Platba předem na účet poštovné (není zahrnuto v částce na inzerátu+zbytek na dobírku.
Scrambler ACS-2
Podobné inzeráty
Žádné inzeráty