inzerce, prodej, prodám, bazar

Seda satenova kosile amisu

Kategorie: Halenky

Nabizim sedou satenovou kosili znacky amisu. Bez zavad. Cena 150 kc vcetne zasilkovny.
Seda satenova kosile amisu
Podobné inzeráty
Saténová starorůžová košile
Dámská starorůžová saténová košile s mašlí vel. 36, materiál 100% polyester, koupeno v butiku. Splývavá jemná košile s V výstřihem zdobeným stuhou, zlatými knoflíčky, řasené rukávy, zášivky na prsou. Velice elegantní a pohodlná košile vhodná spíše na společenštější využití, ale s riflemi udělá taky parádu. Oblečena asi 1x, náhradní knoflík ještě na halence, top stav, bez vad.
Dámská halenka/košile
Košile/halenka se 3/4 rukávem na zavázání. Bez límce - pouze na ramena (guma, která zajistí, že nepadají). Košile je rovného střihu, vpředu kratší. Na přední straně má zajímavé zdobení po celé délce. Když odpářete cedulku na zadní straně, lze nosit i obráceným způsobem.. Košile je velikosti 36, což by odpovídalo vel. S, ale věřím, že i ti s velikostí M jí užijí - prosím, koukněte na rozměry (uvedena šířka košile, prsa, a délka), rukávy jsou 3/4 (viz foto s délkou). Rukávy mají vázání. Košile je červené barvy (spíše mi přijde krvavě červená, než jasně červená) s drobnou bílou kostičkou. Ve velmi dobrém stavu. Hezkého netradičního střihu, zn. River Island. Inzerce má omezené foto, na přání zašlu další.. Zasílám přes Balíkovnu, Zásilkovnu, PPL, Českou poštu. Zasílání je možné i do zahraničí. Cena dopravy bude upřesněna dle váhy a velikosti balíčku. Při zasílání preferuji platbu předem, děkuji za pochopení.
saténová halenka
saténová halenka, vel S, málo nošená jako nová
Saténová halenka
Saténová halenka s krátkým rukávem, elegantní, příjemný chladivý a lehký materiál na léto, s hezkými knoflíčky
satenova# halenka# tunika# spolecenske# sirokerukavy# japons
Luxusní saténová společenská halenka zn. Influence v japonském stylu vel. S/M. Vhodná k sukni i ke kalhotám. Halenka je bez vad a v perfektním stavu. Volnější, zavazování vzadu na širokou černou mašli. Míry: velikost S/M průramky : 2x 46 cm, pas: 2x 42 cm, boky 2 x 46 cm, celková délka: 65cm. Mrkněte i na další moje nabídky. Najdete nejen společenské, letní šaty, boty, topy, tuniky, sukně apod. Při koupi tří a více věciček nabízím poštovné zcela ZDARMA a posílám ihned po připsání platby na účet. Takže můžete mít balíček max. do druhého dne doma.
Nádherná společenská saténová halenka, s výšivkou, v.48-50
Nádherná společenská saténová halenka s ozdobným límcem a manžetami, propínání s légou, camel barva, nenošená, v.48-50, je mi veliká, cena 400 Kč