inzerce, prodej, prodám, bazar

sedací set z papíru s věšákem

Kategorie: Stoly

průměr stolu cca 70 cm, cena za vše
sedací set z papíru s věšákem
Podobné inzeráty
Pojízdný kontejner Mayer
Nabízíme pojízdný kontejner Mayer se sedací plochou. Kontejner má 5 koleček (přední dvě mají brzdu) a je rozdělen na dvě části - horní menší šuplík na drobnosti s organizátorem na tužky a spodní na závěsy. Sedací plocha má nosnost 80 kg. Kovový korpus je stříbrný, sedací plocha čalouněná modrým potahem. Rozměry v cm (v x š x h): 52 x 39 x 55 Kontejner je ve výborném stavu. Užívané jedním dítětem. Předěláváme dětský pokoj, nabízíme dále postel s vysouvacím lůžkem, 2x komodu, noční stolek a poličku ve stejném stylu (vše od renomovaného výrobce dětského nábytku Čilek). V případě zájmu o nákup i dalšího z nabídky, je možné domluvit se na snížení ceny.
rustikální jídelní set
rustikální jídelní set (4 židle), sedací části židlí jsou potaženy látkou, stůl není rozkládací. Rozměr stolu: výška: 78 cm, délka: 1,20 m, šířka: 80 cm, cena stolu: 590,-kč, cena 1 ks židle: 390,-kč, cena za komplet: 1.900,-kč
Stůl k sedací soupravě-možnost dovozu
Prodám zachovalý, pevný,stůl se sklem k sedací soupravě. Rozměry:D-115cm,Š-55cm,V-55cm. Nohy se můžou uříznout na nižší výšku.Stůl se hodí k nabízené pokojové stěně je možno vidět v Orlové.Doprava možná do 30km,dopravu si hradí kupující.Podívejte se i na mé ostatní inzeráty.Prodej spěchá!
Sedací souprava
Prodám sedací soupravu masiv. 3000.kč
Skleněný stůl 120x65 výška 43cm tl.skla 12mm
Skleněný konferenční stolek k sedací soupravě. Kvalitní zpracování. Vnitřní vyjímatelná skleněná tabule. Zachovalý stav. Bez poškození skla... Prodej z důvodu změny sedací soupravy... PC: 16800,-
Jídelní set OTA stůl + 4 x židle dekor třešeň
Nový jídelní set, který se skládá ze stolu a čtyř jídelních židlí v dekoru třešeň. Zaoblená dýhovaná deska u stolu v moření tmavá třešeň díky délce 150 cm pohostí i početnější rodinu, výška stolu je 75cm. Masivní bukové nohy o rozměru 6x3 cm v moření tmavá třešeň unesou i velkou hostinu, a to díky masivním vzpěrám. Prostor mezi nohami na delší straně je cca 120 cm a na kratší straně cca 70 cm. Jídelní židle jsou vyrobeny z buku a mají béžový potah na sedáku. Parametry židle: Šířka sedu: 48 cm Materiál sedáku: Látka Výška (cm): 95 Dekor: Třešeň Nosnost (kg): 110 Hloubka (cm): 52 Šířka (cm): 48 Materiál kostry: Masiv Barva sedáku: Krémová Hloubka sedu (cm): 43 cm Výška sedu (cm): 47 cm Nové zboží zabalené v originál krabici od výrobce, nebylo nikdy smontováno. Mohu zajistit dopravu za cenu 500kč po celé ČR, nebo je možný osobní odběr v Mladé Boleslavi. Běžná prodejní cena 8 650kč já jídelní set nabízím za 4 390kč. K zboží dostanete fakturu, vydanou v den odeslání na vaší adresu..