inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedačka do auta

Kategorie: Autosedačky

Prodám sedačku do auta (vajíčko). Osobní odběr Slatiňany a okolí.
Sedačka do auta
Podobné inzeráty
CYBEX PALLAS 2 dětská sedačka
Prodám dětskou autosedačku vhodnou pro dítě od cca.9 měsíců až do 12 let (váha dítětě od 9-36kg, skupina I-III). Sedačka je v dobrém stavu a po posledním použití měla kompletně vyprané potahy.Sedačka pochází z nekuřáckého prostředí. Sedačka obsahuje odnímatelný hloubkově nastavitelný bezpečnostní pultík pro nejmenší děti a vyhodou je, že veškeré potahy včetně potahu na pultíku je možné vyprat. Sedačka se polohuje dle velikosti dítěte, dále má stavitelnou hlavovou opěrku a také je možné ji snadno sklopit do pohodlné spací pozice. Kupovali jsme ji dle testů, kde vycházela jako jedna z nejlepších. Sedačka nemá isofix. Pouze osobní odběr Praha 9 Letňany.
Besafe sedačka, 0-18 kg, obousměrná
Sedačka od norské značky Besafe je jednou z nejlépe oceňovaných sedaček, co se bezpečnosti týká. Proto jsme si ji vybrali pro naše dítě. Tato varianta měla před 3 lety obrovsky vysokou pořizovací cenou - 14 tisíc -> 7 tisíc sedačka a 7 tisíc izofixová základna. Největší předností této sedačky je to, že se dá používat již od narození do cca 4 let věku (18 kilo). Sedačka je obousměrná. My jsme opravdu velmi dlouho využívali nejbezpečnější variantu - tedy jízdu v protisměru. Poté se sedačka na základně pohodlně otočí a dítě získává úplně jiný rozhled. Ovládání je opravdu snadné. Důležitá je také polohovatelnost sedačky, kterou lze hravě měnit za jízdy (já zvládala pohodlně za řízení). Naprosto božské jsou magnetické úchopy, díky kterým popruhy drží tam, kde je necháte a nemusí se nikde hledat, vytahovat a podobně. Sedačka je opravdu top, doporučuji všema deseti. Měli jsme ji od narození do 18 kil dítěte. Barva je metalic melange neboli praktická metalická šedá, na které nejde téměř žádná špína vidět. na fotkách svitlo sluníčko, proto barva vypadá vyšisovaně, ale není. Možný je osobní odběr Zlín. Nevím, jak by cenově vycházelo zaslání. Ale nebráním se ani této variantě, pokud si zájemce zaplatí všechny náklady s tím spojené.
Maxi Cosi Tobi Authentic Black a Family Fix
Prodám Maxi Cosi Tobi Authentic Black a Family Fix po 1 dítěti v supr stavu - staří 2 roky. Sedačka má jednoduše pratelný potah, který se i snadno nandává. Family Fix je další prvek ochrany pro sedačku. Navíc se sedačka jednoduše vyndává a nandává z a do auta. Family Fix také digitálně ukazuje, zda je dobře umístěn do Iso fixů v autě a také, zdali je na něm sedačka dobře nandaná. Předání osobní buď Praha-východ nebo Praha peníze v hotovosti. Ráda ukážu jak se Family Fix dává do auta a jak se na něj dává sedačka:-). Podvodníci nekontaktujte mě, jinak předávám okamžitě váš kontakt policii! Cyber thief don´t contact me I know your tricks and any suspicious contact I am handing over the police!
Autosedačka Maxi-Cosi CabrioFix - se základnou/bez
Prodám dětskou autosedačku Maxi-Cosi CabrioFix, 0 - 13 kg, vhodnou pro děti od narození do 1 až 1,5 roku, použitá, ale v pěkném stavu a čistá. Po našich třech dětech. Obsahuje i vyjímatelnou měkkou výstelku pro novorozence a praktickou stínící stříšku. K autosedačce je i isofixová základna (lze koupit i bez základny) do auta Maxi-Cosi FamilyFix pro snadné a bezpečné připoutání na sedadlo (sedačka se jen "zacvakne". Má 3 kontrolní diody, které upozorní, pokud není některý z bodů správně uchycen.) K autosedačce lze přikoupit nástavce, čímž je kompatibilní s podvozky mnoha kočárků (např. Maxi Cosi, Quinny, Mutsy, Hartan, Teutonia, Cybex, ABC). Sedačka je velmi oblíbená, cena nového cabriofixu: základna 5000 Kč + sedačka se stříškou 4000 Kč = cca 9000 Kč. Sedačka koupena v ČR, jsme první majitelé, bez poškození či nehody. Cena dohromady 2900 Kč. Cena bez isofix základny dohodou. Ráda předám osobně v Praze 10 - Kolovratech, Říčanech či Uhříněvsi.
Britax Romer King SLEVA
Prodáme autosedačku Romer King po dvou dětech. Sedačka je v pořádku, potahy vyprané, vše funkční. Malé nedokonalosti, jako je popraskaný polystyrén ve výplni a jedno zašití u zapínámi nesnižují bezpečnost sedačky. Sedačka je samozřejmě "nebouraná". Polohující hlavová část, polohující sedačka do pololehu, pětibodý pás - pro děti od 9 kg do 18 kg (ca 9 měsíců až 4 roky - podle velikosti dítěte :-). Výborně poslouží jako sedačka do "druhého" auta, či pro prarodiče. Případně i jako hlavní autosedačka (dceru jsme v ní vozili ještě před pár měsíci). PC: ca 6000,-
Cybex Sirona Plus
Cybex Sirona Plus 9-18kg s otočnou základnou (není na fotce) a pultíkem. Sedačka jde otočit a vozit dítě nejprve proti směru jízdy, což je při případné nehodě bezpečnjší. Později jde sedačka otočit a provozovat po směru s pásy. Líbilo se nám poutání dítěte, protože se po otevření auta dá sedačka natočit směrem ven a zapnutí dítěte je snazší, než se soukat do auta :) Je to to nejlepší od Cybexu v řadě platinum - původní cena byla 11000. Perfektní stav a stáří cca 5 let.