inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedačka na vanu

Kategorie: Zdraví a krása

Sedačka na vanu pro lidi s omezenou pohyblivostí. Slouží k přesunu osob do vany a z vany. Osobní hygienu je tedy možné i vsedě. Sedačka se upevňuje pomocí šroubů, kterými je možné přizpůsobit délku sedačky šířce vany.
Vnitřní šířka 36 - 60 cm
Rozměry sedadla 71 x 32 cm
Hmotnost 3 kg
Nosnost 100 kg
info e-mail d190@
Sedačka na vanu
Podobné inzeráty
Sedátko na vanu s madlem
Sedátko na vanu slouží jako pomůcka pro lidi, kteří mají omezenou pohyblivost, hůře se jim sedí a vstává z vany. Osobní hygienu je proto možné pomocí desky na vanu provádět i v sedě. Sedačka se upevňuje pomocí šroubů, kterými je možné přizpůsobit šířku sedačky šířce vany během 20 vteřin. Rozměry sedátka: 70x30cm Nastavitelná šířka: 40-64cm Nosnost: 190 Kg Použité jen 6x.
Sedátko do vany a na vanu
Prodám sedátko do vany cena 250,- Kč, sedátko na vanu cena 150,- Kč a křesílko na vanu cena 400,- Kč vše jako nové. Při odběru všech sedátek cena 600,- Kč
Otočná sedačka na vanu
Prodám otočnou sedačku na vanu, pro univerzální šíři vany, výborný stav, používaná krátce
Otočná sedačka na vanu
Prodám otočnou sedačku na vanu. Pro vnější šíři vany 70 – 86 cm. Nosnost sedačky 120 kg. Šířka sedátka 40,5 cm. Snadná manipulace, otáčení páčkou. Zakoupena před rokem, využito pouze párkrát. Pouze drobné známky opotřebení (malé odření na spodní straně konstrukce viz foto). Cena 4000 Kč. Osobní předání v Praze nebo Mladé Boleslavi. Preferuji komunikaci emailem.
Sedačka na vanu s madlem DMA
Prodám použitou sedačku na vanu
Prodej sedačky na vanu
Prodám zdravotní sedačku na vanu o rozměru 75x35cm nepoužitou jen rozbalenou, z důvodu špatného rozměru a to za poloviční cenu - 500Kč. Jsem z Ostravy, volejte na tel: 249498