inzerce, prodej, prodám, bazar

Sedačky na kolo

Kategorie: Sedačky na kolo

Možno zakoupit na SPORT BAZARU V Jabloneckých Pasekách v sobotu 3.2.2023 od 13 do
16 hodin.
Sedačky na kolo
Podobné inzeráty
Dětská přední sedačka na horské kolo Shotgun Seat
Nová a nepoužitá, zabalená. Kupované ve Francii. Nejedná sa o žádný lacný čínský šmejd, který se stále povoluje a nedrží pevně. Bral jsem i kamarádem a 4 ks mi zbyly, tak posunu dál. Super věc pokud chcete odvést dítě na horském kole. I celoodpruženém. Sedne na každý horské kolo, nastavuje se i šířka na uchycení na rám. Vhodná i na horský elektrokolo, např. Focus. Je se stupačkami. Pokud máte karbonový rám vnitřek kontstrukce je kvalitní guma. Pokud ji chcete na ebike, tak tloušťka spodního rámu musí být do 10 cm. Pokud máte více, vím poslat foto jak se dá sedačka upravit, aby sedla i na širší rám s baterkou. Totožná kopie sedačky Shotgun seat, ktera stoji 4100 Kč. Porovnával jsem reálně s originálem, tato jen nemá nápis a spodní stupačky jsou tvrdý plast. Možná je to i ze stejné továrny. Kvalitní a pevná, žádná haraburdí. Sám ji aktivně používám se synem 4r. i na trailech! Rukojeti jsou nekdy potrebne a nekdy ne. K dispozici +240 Kč. Poštovné ze Slovenska do ČR + 259 Kč. Nebo na prodejnu pres Zasilkovnu +150 Kč. Dětská sedačka, dětská přední sedačka, dětské sedadlo, sedačka na kolo, sedačka na horské kolo, sedačka se stupačkami. S cyklosedačky vypěstujete u Vašich ratolestí lásku k outdoor aktivitám a vášeň pro jízdu na kole. Děti ani nebudou chtít ze sedačky sesednout .. Navrženo pro děti ve věku 2 - 5 let (do 22 kg) Gumový chránič rámu kola (pro slitinový i uhlíkový rám) Nastavitelná šířka pro všechny velikosti a tvary rámů. Nastavitelný úhel pro rovné ai šikmé trubky Rychloupínací držák pro rychlou montáž a demontáž Sedačka na horské kolo získala prestižní Ocenění Design & Innovation Award 2021. Proč jezdit s sedačkou upevnenenou vpředu? Vyvážená hmotnost uprostřed kola Dítě Moze Sledovat, kam jde (a Vy máte své ratolesti více pod kontrolou) Během jízdy se mozem mluvit a užívá si jízda Společně Obáváte se, že cyklosedačka Shotgun Kids MTB nebude sedět na vaše kolo? Sedačka mě nastavitelná šířka, úhel připevněním aj sedacím část. Hodíme se na kola s vrchním Rurka o šířce 30 - 68 mm a spodním se šířkou 30 - 100 mm.
Set dvou kusů české sedačky na kolo - za cenu jedné
Set dvou kusů české sedačky na kolo za cenu jedné. Sedačka dozadu i sedátko dopředu na dámský rám. Dvě sedačky s jedním kompletním držákem takže si můžete pak vyzkoušet a používat tu která vám bude lépe vyhovovat. Pěkný stav. Osobní odběr v Pardubicích. Vzhledem k velikosti a nutnosti balit do krabice nemohu poslat. Pokud nabídku vidíte, je aktuální.
Sedačky na kolo Hamax Buddy
Dobrý den, prodám 2 totožné červené sedačky na kolo (po dvojčátkách) norské zn. Hamax Buddy. Kupovány v Decathlonu 13.8.2020 za cenu 1499,-/ks. Sedačky ve velmi dobrém stavu. Cena 900,-/ks, cena při koupi obou sedaček 1500,- Vzhledem k velikosti pouze osobní odběr (Havířov) případně možnost dovozu v blízkém okolí.
Cyklosedačka Bellelli
Prodám zadní samonosnou polohovací cyklosedačku Belleli. Snadný upevňovací systém na vaše kolo umožňuje rychlou montáž držáku a sedačky. - Nastavitelná poloha opěrek na nohy včetně pojistných popruhů. - Tříbodový upínací popruh pro bezpečné zajištění dítěte. - Zvýšené boky pro větší bezpečnost. - Upevnění na kolo: držák na sedlovou trubku, který umožňuje rychlou montáž a demontáž sedačky na rám kola. - Max.nosnost: 22 kg nebo pro děti do 7 let. - Součástí balení jsou 2 držky pro upevnění na kolo, návod. Možné předání v Šumperku.
Hamax Siesta s uzamykatelným zámkem 2ks
Prodám minimálně používanou sedačku na kolo Hamax Siesta oranžová (použita cca 5x) s uzamykatelným zámkem. Samonosná polohovací sedačka Hamax Siesta s uzamykatelným zámkem nosných tyčí (tyče nelze bez odemčení upínacího zámku vyjmout) Zadní montáž sedačky bez nutnosti použití nosiče pro děti od 9 měsíců (dítě musí umět samo sedět) do 22 kg výškově stavitelné kryté opěrky nohou ochrana nohou před výpletem kola inovovaný systém upínacích popruhů, který zaručuje větší bezpečnost dítěte v sedačce možnost sklopení sedačky dozadu až o 20° opěradlo sedačky s prolisem pro helmu pro jízdní kola s průměrem trubky rámu 28 – 40 mm certifikace podle evropské normy EN 14344 Specifikace: rozměry: 85 × 39 × 41 cm hmotnost: 4300 g nosnost: 22 kg Cena je za 1 ks
Cyklosedačka Römer Jockey Relax
Kompletní specifikace Aby byli malí pasažéři na jízdním kole dobře a bezpečně usazeni, vyvinula firma RÖMER pro dětskou sedačku JOCKEY novou velkoplošnou ochranu před paprsky kola. Sedačka byla přepracována tak, že splňuje evropskou zkušební normu DIN EN 14344 pro zkoušku TÜV/GS. Ochrana před paprsky kola upevněná přímo na dětské sedačce zabraňuje, aby se nohy dítěte dostaly do paprsků kola a minimalizuje tak značně riziko zranění. Opěradlo lze nastavit rukojetí do sedací a klidové polohy. Tak se děti mohou pohodlně opřít dozadu a užívat si jízdu. U sedačky JOCKEY Comfort je opěrka hlavy vícenásobně nastavitelná a lze ji tak optimálně přizpůsobit velikosti dítěte. Sedačka RÖMER JOCKEY se hodí pro turistická a sportovní jízdní kola velikosti 26’’ a 28’’ s průměrem trubky od 28 do 40 mm a šířkou nosiče zavazadel do 150 mm. Nosná trubka sedla musí být kruhová. Produktové vlastnosti: Extra velký kryt drátů kolminimalizuje riziko zranění Nastavení opěradla jednou rukoupro snadnou změnu ze vzpřímené do odpočinkové polohy Nastavení opěrky hlavy jednou rukou s možností 9 poloh Užitečné tipy S dětskou sedačkou se mění jízdní vlastnosti vašeho kola. Přizpůsobte odpovídajícím způsobem svůj způsob jízdy. Nenechávejte nikdy dítě v sedačce na jízdním kole bez dozoru. Zvyšte stabilitu svého jízdního kola stojanem se 2 opěrami. Vaše dítě se vám pak bude lépe usazovat do sedačky nebo vyjímat ze sedačky. Pro bezpečnost vašeho dítěte dejte pozor na to, aby mělo při jízdě vždy nasazenou ochrannou přilbu. Na delší túry vezměte s sebou ovoce a nápoje. Dopřejte dítěti při delších túrách čas od času pauzu, aby se mohlo rozhýbat a proběhnout. Montáž na jízdní kolo: po směru jízdy na nosnou trubku sedla vzadu za cyklistou pomocí klíče s vnitřním šestihranem (velikost 5) a vidlicového klíče (velikost 13) Vhodné pro Rekreační jízdní kola Sportovní jízdní kola Rozměry kol 26“ a 28“ Průměr trubky 28 až 40 mm Šířka nosiče až >150 mm Kulatá sedlová trubka