inzerce, prodej, prodám, bazar

Sekáček Philco - díly

Kategorie: Ruční šlehače, Mixéry

Prodám tři díly elektrického sekáčku na potraviny Philco PHHB 6910, 400 W (motor, sekací nůž a kryt). Téměř nové, ve výborném stavu bez skleněné nádoby (bohužel, praskla). Možnost vyzvednout pouze v Praze 10 - Vršovicích.
Kontakt: lchlupaty@
Sekáček Philco - díly
Podobné inzeráty
kuchyňský robot PHILCO PHSM 9000
Prodám kuchyňský robot Philco PH SM 9000, bílá barva málo používaný, stoprocentní stav. Bohatá výbava. mlýnek na maso, mixér,šlehací metla,hnětací hák, odšťavovač, nástavce na krouhání,strouhání. Možno předat i v Praze.
Sekáček Beko CHG 81442BX poškozený výrobek
Sekáček Beko CHG 81442BX se skleněnou mísou o objemu 1l, 2 rychlostmi, motorem s příkonem 400W a kvalitními nerezovými čepelemi. Sekáček se ovládá pomoci velkého tlačítka. Poškozený výrobek. Popis poškození: pouzito na predvadeci akci Jedná se o plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Kutrovač Sekáček Rhonson
Použitý, komplet vč. krabice. Sekáček potravin ROHNSON R-519 je výkonný a díky svým kompaktním rozměrům ho můžete mít vždy po ruce. Sekáček s nádobou o objemu 500 ml obsahuje nerezový sekací nůž a nástavec ke šlehání.
El.sekáček potravin na opravu nebo na náhradní díly
El. sekáček potravin SENCOR na opravu - nejde zmačknout /zaseklý/ šedý knoflík nebo na náhradní díly. Šikovný si s tím asi poradí, aby fungoval.
RUSSELL HOBBS 24660 - Sekáček potravin
Prodám jednou použitý sekáček potravin (pc 990 ,- Kč) 200W Skleněná mísa o objemu 1l pro 500 ml potravin Včetně skladovacího víčka Ovládání stiskem tlačítka Univerzální nože z nerezové oceli - vhodné pro všechny druhy potravin Díly vhodné do myčky nádobí
Multifunkční Robot Philco PHSM 9100
Prodám nový nevyužitý multifunkční robot Philco. Celokovová konstrukce včetně převodů, unikátní systém 2 různých motorů, 8 rychlostí + ovládání mixéru, příkon: 1 500 W, planetární míchání, šlehání, hnětení, nerezová nádoba o objemu 5,5 l, mlýnek na maso, mixér (objem 1,5l). Komplet včetně krabice.