inzerce, prodej, prodám, bazar

Sekáček potravin Rohnson

Kategorie: Ruční šlehače, Mixéry

Prodám sekáček potravin, lze regulovat rychlost otáček, dobrý stav
Sekáček potravin Rohnson
Podobné inzeráty
Kutrovač Sekáček Rhonson
Použitý, komplet vč. krabice. Sekáček potravin ROHNSON R-519 je výkonný a díky svým kompaktním rozměrům ho můžete mít vždy po ruce. Sekáček s nádobou o objemu 500 ml obsahuje nerezový sekací nůž a nástavec ke šlehání.
RUSSELL HOBBS 24660 - Sekáček potravin
Prodám jednou použitý sekáček potravin (pc 990 ,- Kč) 200W Skleněná mísa o objemu 1l pro 500 ml potravin Včetně skladovacího víčka Ovládání stiskem tlačítka Univerzální nože z nerezové oceli - vhodné pro všechny druhy potravin Díly vhodné do myčky nádobí
Sekáček potravin Eta Basto
Prodám zcela nový, nepoužitý, nevybalený sekáček potravin Eta Basto. Zapomenutý ve skřini, již bez záruky. Pc 999kc, nyní 499kc.
Sekáček potravin Black+Decker BXCH120E poškozený obal
Sekáček potravin Black+Decker BXCH120E se 2 rychlostmi provozu, bezpečnostním zámkem na víku, příkonem motoru 120W, čepelí nože z velmi kvalitní oceli a objemem nádobky 350 ml bude vašim parťákem při přípravě pokrmů. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Sekáček potravin Bosch MMR15A1
Skleněná nádoba 1,5l Sekáček potravin, ledu a šlehač
El.sekáček potravin na opravu nebo na náhradní díly
El. sekáček potravin SENCOR na opravu - nejde zmačknout /zaseklý/ šedý knoflík nebo na náhradní díly. Šikovný si s tím asi poradí, aby fungoval.