inzerce, prodej, prodám, bazar

selská kuchyňská komoda - mycí pult

Kategorie: Kuchyně

komoda - mycí pult
selská kuchyňská komoda - mycí pult
Podobné inzeráty
starý "retro"  mycí stůl/pult
Prodám starý mycí stůl/pult,tzv. "mycák",používaný nález.stav,asi částečně upravovaný,"lavor" na vodu ušpiněný,částečná rez,nutno renovovat.Vyzvednutí v Č.Třebové,vlastní odvoz.
Myci pult
Prodam myci pult ,,mycak"
Mycí pult
Prodám starý mycí pult. Stav odpovídá stáří. Dvířka fungují. Plechy jsou už porezlé. Bez lavorů. Původní bílá barva je obroušená. Na dotazy rád odpovím, detailnější foto na požádání. Odvoz nejlépe vlastní. Po domluvě mohu dovézt.
Černá kuchyňská baterie s vytahovací ruční sprchou. NEREZ
Prodám úplně novou nepoužitou ve stoprocentním stavu kuchyňskou baterii Černá kuchyňská baterie s vytahovací ruční sprchou - baterie Black by Mizzo Design - otočný výtok - 100% nerezová ocel Původní cena byla 3.300,- Popis výrobku Nerezová výsuvná kuchyňská baterie Mizzo Mauro , ideální do každé kuchyně nebo umývárny ! Výborná vodovodní baterie s vytahovací sprchou a pružinovým systémem . Žádné otravné protizávaží ve vaší kuchyňské skříňce, ale vždy hladce běžící pružina , která automaticky vtáhne hubici do držáku. Matně černá kuchyňská baterie se svým designem a funkcí hodí do každé kuchyně a je důkazem kvality a řemeslného zpracování . Přednosti výsuvné kuchyňské baterie Mizzo Mauro Výsuvná ruční sprcha 304 nerezová ocel Matný černý práškový lak Vodou úsporný perlátor Odolné a šetrné k životnímu prostředí Vysoká kvalita Snadná montáž otočný o 360° Otočná rukojeť o 90° (kohoutek lze umístit na zadní stěnu) Vysokotlaké připojení Vybaveno zpětným ventilem 5 let záruka Vyberte si pohodlí a kvalitu, objednejte si nerezovou kuchyňskou baterii Mizzo Mauro již nyní! Vodou úsporný perlátor Tato baterie je vybavena úsporným perlátorem od švýcarské špičkové značky Neoperl. S vodou úsporným perlátorem vyteče z kohoutku méně vody, aniž by to ovlivnilo sílu vodního paprsku. Proto okamžitě ušetřete až 30 % na spotřebě vody! Odolné a šetrné k životnímu prostředí Na rozdíl od mnoha jiných vodovodních baterií, které jsou vyrobeny z mosazi nebo méně kvalitní nerezové oceli, jsou vodovodní baterie od Mizzo Design vyrobeny z vysoce kvalitní a velmi odolné nerezové oceli 304 a opatřeny černým povlakem. Tato baterie je vybavena dvojitými keramickými kotouči špičkové značky Kerox. Díky tomu jsou kohoutky velmi odolné. Snadná montáž Kuchyňská baterie je dodávána včetně pružných přípojek a montážního materiálu. Díky dlouhé převlečné matici je instalace armatury dětskou hrou a kuchyňská baterie je nainstalována během několika minut. 5 let záruka Mizzo Design je 100% přesvědčen o kvalitě a funkčnosti kuchyňských baterií. Proto na výrobek dostanete 5letou záruku. Zkrátka nákup zcela bez rizika! Technické specifikace: Maximální tloušťka čepele: 48 mm Otvor pro závit: 35 mm Kování: tloušťka 2,5 mm O Mizzo Design Mizzo Design je prémiová evropská značka s holandskými kořeny. Mizzo Design navrhuje a vyrábí kvalitní produkty za velmi atraktivní ceny. Ve výrobním procesu Mizzo Design používá pouze ty nejlepší materiály, aby byla zaručena špičková kvalita produktů. Mizzo Design přijímá jen ty nejlepší z nejlepších!
Mycí stůl
Prodám mycí stul se dvěma umyvadly, včetně škopku. 50. léta. 500,- Skříňka/komoda ve stejném designu 200,- Lékárenská skříňka 100,- Nutný vlastní odvoz
Kuchyňská linka z 50. let
Prodám dva díly kuchyňské linky, zřejmě z padesátých let. Mycí dvoudřez a pracovní stůl s válem. Úložný prostor v obou. V dřezovém stolu je původní ocelová houbička, která dodává celýmu kompletu úplně jinej rozměr. Škopky však nemám. Obojí stojí mnoho let v suché garáži, ale samozřejmě je na nábytku mnoho známek používání. Mycí stůl 1200 x 600 x 820 mm deska 635 x 1310 mm Stůl s válem 990 x 590 x 800 mm deska 630 x 1080 mm Pouze email. Mám i spoustu další veteše - klikněte na jméno!