inzerce, prodej, prodám, bazar

Senáž jetelotravní; senáž travní - cena 350-/ks

Kategorie: Skot

Prodám posledních 50 ks jeletrovní senáže (sklizeň květen 2022) a 50 ks travní senáže (sklizeň srpen 2022). Průměr 120 cm, kvalitně balené! Nakládka zajištěna.
Důvod nižší ceny je zbavování zásob.
Pří odběru 10ks a více cena 300,-/ks.
Senáž jetelotravní; senáž travní - cena 350-/ks
Podobné inzeráty
Prodám jetelotravní senáž v kulatých balících-biocertifikát
Prodám jetelotravní senáž v kulatých balících s biocertifikátem pro ekology. TOP kvalita, vysoký obsah dusíku, ideální pro dojnice, výkrm masného skotu apod. Krmivo pro chovatele, kterým není jedno čím krmí! K dispozici první, druhá i třetí seč. Váha balíku dle sečí a vlhkosti 800- 900kg (reálně zváženo, žádný cca odhad od oka), lisováno lisem s variabilní komorou a řezáním. Nakládka v ceně, možnost dopravy, faktura i certifikát EKO samozřejmostí. Nejsem překupník s krmivem, ani neprodávám nezkrmitelný odpad, vše sklízeno a skladováno v maximální kvalitě pro vlastní zvířata. V případě velkého odběru sleva. Nepište e-maily, nemám čas odepisovat, vše podstatné je v inzerátu. V případě vážného zajmu volejte po 19h.
Senáž v kulatých balících
Prodám senáž v kulatých balících. Balíky jsou o průměru 125 cm. Senáž mám travní,jetelotravní, suchou i vlhčí, nebo z otav. Zabaleno šesti vrstvami fólie. Nakládka je v ceně. Možnost dovozu po celé ČR i na Slovensko.
Senáž
Prodám balíky jetelotravní a travní senáž z první a třetí seče o průměru 140. 40ks
Senáž
Prodám kvalitní jetelotravní a vojtěškotravní senáž z června-září 2021. Celkem cca 140 kulatých balíků o průměru 125 cm, z toho 95 balíků z první seče v červnu. Kvalitně lisováno a zabaleno. Cena 500 Kč za balík, při odběru celého množství cena 400 Kč za kus. Nakládka po dohodě zdarma. Červený Kostelec
prodám senáž
prodám jetelotravní senáž- druhá seč, průměr balíku 125 cm, cena 400 kč kus , k dispozici 30 balíkú
Letošní senáž
Prodám letošní jetelotravní senáž v kulatých balících průměr 125cm, naložím