inzerce, prodej, prodám, bazar

Sensor wireless car charger

Kategorie: Apple

Prodám držák na telefon a bezdrátovou nabíječku do auta v jednom. Je používaná cca půl roku. Jako nová. Prodej z důvodu výměny auta. PC 1700,-

Sensor wireless car charger
Podobné inzeráty
Auto Charger for Apple
Prodám auto charger na iPod , iPhone , iPad . Car Charger Model: APL21VPCX
Autonabijecka Istyle
Sensor Wirreles car charger úplně nové ještě nerozbalené
Belkin Boost Up Special Edition Wireless Charging Pad
Prodám bezdrátovou nabíječku v bílém provedení od Belkinu s veškerým příslušenstvím včetně krabice a faktury. Nabíječka je v dobrém stavu viz foto. Důvod prodeje: Apple Magsafe Duo Charger. Preferuji osobní setkání v Praze.
Qi držák a kryt iPhone 11 Pro max
Univerzální držák Pitaka Car Vent MagMount Qi je prostředek pro uchycení vašeho mobilního telefonu v autě. Je určen k uchycení do větrací mřížky, kam se spolehlivě přichytí uzpůsobenou koncovkou. Protiskluzový povrch s texturami z uhlíkových vláken poskytuje dokonalé přilnutí vašeho přístroje. Devět velmi silných N52-T magnetů zabudovaných do držáku Pitaka bezpečně udrží mobilní telefon na svém místě v každé situaci. Praktické a flexibilní použití držáku Car Vent MagMount Qi zajistí 360° kloub. Držák podporuje funkci rychlonabíjení a telefon navíc můžete nabíjet přímo v držáku pomocí bezdrátové technologie Qi. Ochranný kryt Pitaka Aramid Case Black/Grey iPhone 11 Pro Max. Jde o zadní kryt, který je svým precizním zpracováním zárukou velmi vysoké odolnosti. Materiál krytu je příjemný a nebude klouzat z rukou. Jisté je, že u tohoto krytu na mobil Pitaka Aramid Case Black/Grey iPhone 11 Pro Max zůstane zachován přístup k nabíjecímu portu i ovládacím prvkům nutným pro klidné používání mobilního telefonu. Za jeho největší přednost je považována kompatibilita s bezdrátovým nabíjením, které se u mobilních telefonů objevuje ve stále větší míře. Kryt na mobil je tuhý, kvůli tomu se může hůře nandavat, ale potom bude pevně přilnutý. Kryt na mobil pro Apple iPhone 11 Pro Max zaručeně ochrání váš telefon před poškozením.
Apple Magnetic Charging Dock for Apple Watch
Prodám magnetický nabíjecí dock od Applu pro Apple Watch s veškerým příslušenstvím včetně krabice a faktury. Dock je v dobrém stavu viz foto. Důvod prodeje: Apple Magsafe Duo Charger. Preferuji osobní setkání v Praze. Více info o produktu:
iPhone 12 Pro 128 GB - Graphite - TOP stav
Zdravíčko, nabízím k prodeji iPhone 12 Pro 128 GB - Graphite v TOP stavu. iCloud odhlášen, baterie 92 %. Jako bonus nabízím k balení originální „fast charger 20 W“ v hodnotě 700 Kč. Možnost osobního vyzkoušení pouze v Brně. Cena: 14.490 Kč anebo dohodou. Jediný neduh na zařízení je malinkatý škrábanec na pravé straně displaye, který nelze spatřit při běžném používání a téměř ani okem - lze spatřit pouze pod určitým světelným úhlem. Děkuji a budu se těšit.