inzerce, prodej, prodám, bazar

SEO cesta k propagaci vlastního webu

Kategorie: Počítačová literatura

SEO cesta k propagaci vlastního webu, David Procházka. Osobní odběr Zlín a okolí nebo + poštovné (Česká pošta / Zásilkovna).
SEO cesta k propagaci vlastního webu
Podobné inzeráty
SEO - Encyklopedie webdesignera / Grappone, Couzin
Stav dle foto, dobrý. Osobní vyzvednutí v Praze nebo dle tarifu ČP. SEO = Search Engine Optimization : ovládněte SEO a získejte výhodu před konkurencí : optimalizujte své webové stránky pro vyhledávací servery : přiveďte na své stránky zákazníky dříve, než to udělá konkurence internet počítače Jennifer Grappone a Gradiva Couzin ; [překlad Roman Skřivánek, Dana Balaštíková] nakladatel Zoner Press rok vydání 2007 vydání Vyd. 1. jazyk česky místo Brno stran 328 rozměry 23 cm poznámka il. ISBN 978-80-86815-85-5 (brož.)
333 tipů a triků pro SEO
333 tipů a triků pro SEO - Sbírka nejlepších technik - Grada
Levné počítačové knihy
Krásný den, ač nerad (na knihy už není místo), prodávám touto cestou počítačovou literaturu, převážně o programování. Možno poslat poštou, osobní odběr v Brně. Možno psát na email, či SMS. Seznam všech 30 knih o počítačích: Visual 2003 začínáme programovat Active server page v kostce GIMP Praktická uživatelská příručka Adobe Dreamweaver CS4 FLASH pro grafiky a tvůrce webů XHTML průvodce vývojáře Přecházíme na Linux Programujeme grafiku v Microsoft Direct 3D ActiveX Tvorba dokonalých WWW stránek Návrh a tvorba webů - vytváříme zákaznicky orientovaný web WAP Tvorba stránek pro mobilní zařízení Počítačové tiskárny Mistrovství v Delphi 1. a 2. díl Programujeme PHP profesionálně A programmers Introduction to Visual (English) Professional Programming Microsoft Visual Krok za krokem Professional Csharp Adobe Premiere 6.5 Webdesign s webovými standardy Visual C++ 6.0 DHTML v akci XML bible (Anglicky, 1100 stran) javaScript programujeme internetové aplikace 2. aktualizované vydání 333 tipů a triků proo internetový marketing (Sbírka nejužitečnějších informací, postupů a technik) Naučte se PERL za 21 dní RSS Automatické doručování obsahu Vašich WWW stránek Word 2002 uživatelská příručka Visula Basic 6.0 Příručka programátora AmiPro 3.0 verze 3.0 CS v praxi Professional (English) Cena dohodou. Možno jako celek s výraznou slevou.
PHP v příkladech + CD
Vcetne prilozeneho CD. Perfektni stav. Titul vyučuje tvorbu a programování internetových stránek v PHP od naprostých základů HTML a CSS stylů až po vytvoření vlastního menšího serveru s formuláři, odesílači novinek či automatizovanými procesy. Kniha obsahuje 32 ukázkových vypracovaných příkladů, které jsou kompletně k dispozici na přiloženém CD, jež je součástí knihy. Každý příklad navazuje na předchozí a v každém příkladu je probráno několik nových prvků. Kniha je ideální učebnicí pro naprosté začátečníky, kteří nemají s PHP naprosto žádné zkušenosti a chtějí postupně a nenásilně do tohoto jazyka začít pronikat. Doprava: Osobni predani Chrudim: Zdarma Zasilkovna: Dle aktualnich cen Platba: Hotove nebo prevodem na ucet Na dobirku nezasilam
Photoshop, Grafika, PHP, Programování
Velká kniha barev stran: 352 rok: 2012 cena: 249,- Vytváříme grafiku webu ve photoshopu stran: 208 rok: 2011 cena: 99,- 100% Photoshop stran: 256 rok: 2012 cena: 99,- PHP pro úplné začátečníky stran: 168 rok: 2006 cena: 49,- Poštovné: Zásilkovna 80,- Předání osobně v Novém Boru zdarma. - Odesílám po platbě předem. Na dobírku nezasílám. Na Slovensko posílám. - Pište na email
Kniha Joomla
Podrobný průvodce tvorbou a správnou webů Joomla