inzerce, prodej, prodám, bazar

Server Rack case, rackmount, skříň pro server černá

Kategorie: Skříně, zdroje

Prodám zachovalou skříň na server, case na rack, rackmount

V mých ostatní inzerátech naleznete také příslušenství do této skříně nebo i další jiné skříně, které prodávám

Možnost osobního převzetí v Novém Malíně nebo zaslání Zásilkovnou.

Pro více fotografií mě prosím kontaktujte. Vaše případné dotazy rád zodpovím.
Server Rack case, rackmount, skříň pro server černá
Podobné inzeráty
Server Rack case, rackmount, skříň pro server bílá
Prodám zachovalou skříň na server, case na rack, rackmount V mých ostatní inzerátech naleznete také příslušenství do této skříně nebo i další jiné skříně, které prodávám Možnost osobního převzetí v Novém Malíně nebo zaslání Zásilkovnou. Pro více fotografií mě prosím kontaktujte. Vaše případné dotazy rád zodpovím.
Eurocase rack 19" IPC 4U-600
Prodám prázdnou skříň pro server Eurocase rack 19" IPC 4U-600. Na výšku má 4U a hloubku 60cm. Je to klasický standard ATX - jak deska, tak zdroj. Skříň má drobné oděrky. EuroCase IPC 4U-600 je serverová skříň určená pro montáž do racku. Konkrétně se jedná o formát Rack 19 a výšce 4 U. Na čelní straně jsou za dvířky umístěny dva konektory pro USB porty, které se staly standardem u všech moderních skříní. Pro využití je však potřeba jejich zapojení do příslušných headerů na základní desce. Dále na předním panelu najdeme LED indikátory pro Power ON/OFF, HDD, FAN Fail&Systém, nevyjímaje tlačítka Reset. Pozice pro pevné disky a CD/DVD mechaniky jsou vyjímatelné, což usnadňuje jejich montáž. K dispozici jsou 3x 5.25" pozice pro mechaniky, panely atd. Pro 3.5" mechaniky je přístupná jediná externí pozice a navíc 7 interních pro disky s možností využití dalších sedmi rozšiřujících slotů. Osadit lze všechny běžné typy ATX základních desek - flex ATX, micro ATX, full ATX. Chlazení skříně je řešeno pomocí jednoho 120mm předního ventilátoru a dvou volitelně umístitelných 80mm ventilátorů v zadní části skříně. Vzduchový filtr je odstranitelný i umyvatelný pro delší životnost. Výhodou je i dobré zabezpečení díky možnosti uzamčení na předních dvířkách. Rozměry skříně jsou 600 x 177 x 483 mm a hmotnost činí 11.5 kg. více na (jiný přední panel, jinak stejná): Možno předat osobně, zaslat na dobírku nebo s platbou předem na účet. Přes zásilkovnu nebo PPL. Inzerát platí do smazání.
Rack rozvaděč Triton 19" RACK (RBA-AS4 9U/400 mm)
Prodám Rack rozvaděč Triton 19" RACK (RBA-AS4 9U/400 mm). Není nijak poškozen.
2 kusy 1U Supermicro case 4x3,5" 813M 2 PSU hloubka 51cm
Nabízím k prodeji balík 2 kusů case se dvěmi zdroji. - Case 1 a 2: Na fotkách jsou case osazené. Základní desky budou před prodejem vyjmuty. Uvedená cena je za všechny dohromady. Známé poškození: - jeden zdroj PWS-606P-1R (SN:P606PCG20GT0426) vydává vrčivé zvuky, server s ním funguje ok, nevztahuje se na něj záruka - u jedné case chybí malá krytka na disky Bez rámečků a bez ližin - mohu přidat. Na fotkách se jedná o horní 2 case. Doprava v 1 balíku _____________________________________________________ Obecná ustanovení: - Následující ustanovení platí pouze pokud nad čarou není specifikováno jinak Cena a záruka: - Cena je bez DPH - Předmět je prodáván od plátce DPH s fakturou - Nabídka je určena pro účel podnikání, při osobním nákupu mi prosím napište - Záruka je 14 dnů s možností prodloužit - stačí si napsat - Poškozené zboží měníme 1:1. Pokud není náhrada dostupná, tak vracíme peníze Prodávaný předmět: - Jedná se o použité zboží se známkami používání - Fotky jsou vždy daného prodávaného kusu - Nabídka obsahuje jen to v popisu - U většiny zboží je možná úprava, napište mi požadavky a podívám se na možnosti Testování: - Všechno prodávané zboží je před prodejem otestované a vše je funkční - Servery jsou testované pomocí memtest a cpuburn - Pevné disky jsou otestované pomocí badblocks - U serverů je možné si jej nechat zapojit a před nákupem otestovat Odběr a zaslání: - Osobní odběr Praha 2, Vinohrady (po domluvě 07 - 23h, Po-Ne) - Malé předměty zasílám zásilkovnou - cena 100 Kč - Větší předměty zasílám přes GLS - cena 150 Kč - Velké předměty (např. servery) zasílám přes GLS - cena 300 Kč
mini pc prumyslovy industrial pc case mb server mini itx
funkcni mini pc case pouzivany jako domaci server win2003 nebo linux s prostorem na dva hdd. mb vcetne cpu cirix a ram a hdd miniitx zdroje a sitove karty 3xlan, vhodne na domaci server nebo upgrade na vykonejsi mb case je idealni na pasivni chlazeni
LEGENDÁRNÍ PC skříň - NEXUS Breeze
Prodám legendární, prázdnou a dodatečně odhlučněnou PC skříň NEXUS Breeze. Na fotkách je skříň osazena ale prodávám pouze prázdnou skříň (s větráky a DVD mechanikou). V případě zájmu, ostatní komponenty najdete v dalších mých inzerátech. Skříň je dodatečně olepena dvěma vrstvami tlumící hmoty SilentMaxx a vyříznut otvor pro dva 120mm větráky ve spodní straně. Skříň je olepena nálepky - lze odstranit bez poškození. Skříň má drobné kosmetické vady. Jinak plně funkční. Skříň je velice robustní a těžká = kvalitní. Neosazená váží cca 14kg! více na: Možno předat osobně, zaslat na dobírku nebo s platbou předem na účet. Přes zásilkovnu nebo PPL. Inzerát platí do smazání.