inzerce, prodej, prodám, bazar

Servis a díly traktorů AGT, Tomo Vinkovič, Slavia, MT8, TK..

Kategorie: Opravy, servis

Nabízíme servis a prodej většiny náhradních dílů na traktory AGT Agromehanika, Slavia Napajedla, Tomo Vinkovič, Farmář, Yukon, Antonio Carraro, TZ 4K 14, TK 14, MT8...atd.
Dodělání servořízení do starších malotraktorů.

Servis motorů Slavia a Lombardini.

Hodinová sazba u zákazníka 700 kč/hod., v sídle firmy 600 kč/hod + DPH nebo dohodou.

Servis a díly traktorů AGT, Tomo Vinkovič, Slavia, MT8, TK..
Podobné inzeráty
Servis zahradni techniky
Provádím opravy a údržbu zahradní techniky a jiné malé mechanizace většiny značek. Údržba, opravy, broušení, seřizování, zahradních, lesních a stavebních malých strojů. Sekacích traktorů, riderů, sekaček, pil, křovinořezů, kultivátorů, plotostřihů, foukačů, rosičů, elektrocentrál, fréz a dalších. Využijte nyní volných termínů sezoní kontroly a údržby! Více na nebo uvedeném telefonu.
Servis pro celou ČR
Nabízíme servis výpočetní techniky, kávovarů, apple zařízení atp Provádíme opravy na úrovni výměny vadných / nových dílů s dvouletou zárukou do 48 hodin. Opravujeme témeř vše od havarovaného softwaru až po základní desky, displeje, politých tekutinou zařízení, údržby PC, notebooků kávovarů atp. Navštivte nás na ✅ Výměna displejů do 24 hodin. ✅ Servis vytopených či jinak poškozených základních desek. ✅ Servis / oprava výpočetní techniky a notebooků. ✅ Oprava / výměna vadných součástek (neměníme celé díly). ✅ Oprava kávovarů a elektroniky. ✅ Výměna všech elektrických a neelektrických součástí telefonů, notebooků atp ✅ Záruka na opravené přístroje 24 měsíců Nabízíme služby pro celou ČR, zařízení lze zaslat pomocí PPL či DPD kurýrem ☎️ +420 ???? info@ ????
Servis obráběcích strojů (Doktor Stroju :)
Pohodový den přeji. Nabízím- servis, opravy, údržbu, seřízení a diagnostiku obráběcích strojů. Opravuji- Brusky (na plocho na kulato), frézky, soustruhy, vrtačky, drátořezy, CNC, jednoúčelové stroje...(zkušenosti s - Jung, Bohm, Elb, Hermle, Chiron, DMG, Maho, Fehlmann, Mikron, Lagun, Huron,Traub, Monforts,TOS,Mas, Schaublin, AgieCharmilles,...). Mechanika Jemná mechanika Elektrika "Elektronika" Hydraulika Pneumatika V heidenhain, Fanuc, Sinumerik i drobná úprava strojních parametrů. Praxe v oboru 17let - Od roku 2006 Možná si třeba říkáte - autorizovaný Servis přímo od výrobce je nejlepší.!? Mě práce se stroji velmi baví, je to vlastně i můj koníček, rád zjišťuji jak věci fungují. Díky tomu rychle diagnostikuji závadu, ať už jde o závadu elektrickou nebo mechanickou, všímám si detailů. Odstranění příčiny je pro mě prostě konečná radost. Autorizovaný Servis jistě ano! pokud jde o stroje nové a mají těsně po záruce. Pokud je ale obráběcí stroj staršího data, není důvod se obávat přizvat na vyřešení vašich starostí i někoho kdo má s těmito stroji zkušenosti, ať už mne nebo jiného šikulu :-). Naše reakce je mnohdy jistě rychlejší a levnější.. Řemeslná čest a záruka na díly je u mne samozřejmostí. Dnes již mohu říci, že jsou si vlastně všechny stroje a závady velice podobné... . Děkuji za pozornost a přeji hezký den. PS: Když se mi ozvete, bude mi potěšením vám pomoci.. Janouch Ondřej Doktor strojů Hodinová sazba dle obtížnosti úkonů a délky vyřešení. (Nejsem plátce DPH cena je konečná) 535Kč/hod - 685Kč/hod Doprava 6,3 Kč/km + 360Kč/hod.
Servis a montáž kamerových a zabezpečovacích systémů
Nabízím servis a montáž profesionální zabezpečovací techniky zn Jablotron, servis a montáž kamerových systémů zn Dahua a Hikvision, popřípadě dalších slaboprodudých systémů i jiných výrobců, montáž videotelefonu Fermax, V-line videotelefony, Racky, LAN sítě, konektory, STA a SAT rozvody, apod..Nabízím servis PC a notebooků. Realizace od základních aplikací po dodávky ušité na míru. Kontakt: cctvpeno@, tel:
Hudec Servis - Stavební Technika
Servis stavební techniky. Omítací stroje a silomaty PFT, M-TEC. Topidla naftová a plynová MASTER. Stavební, lešenářské a střešní výtahy GEDA. Repas řídicích jednotek střešních výtahů (COMFORT, FIXLIFT, STANDARD) a lešenářských vrátků (MINI60). Dodání náhradních dílů a ocelových lan. Každou opravu jednotek lze vykomunikovat předem. Revize elektrického zařízení. Servis provádíme i na stavbě nebo u vás na firmě. Vaše poškozené jednotky můžete zasílat po domluvě předem i dopravou z celé ČR. IČO: 02600676 Nejsme plátci DPH. E-mail: hudec.servis@ Facebook: WhatsApp:
Servis obytných vozů, karavanů a prodej příslušenství
Nabízíme kompletní servis obytných vozů a karavanů. Jedná se například o: - Opravy havarovaných vozidel a nástaveb všech značek - Výměna čelních skel - Oprava a výroba plastů - Oprava a výroba laminátových dílů - Lakování - Prodej a montáž příslušenství pro obytné vozy a přívěsy – markýzy, nosiče na kola, atd. - Elektro – solární panely, zpětné kamery, klimatizace, boostery, satelity a mnoho dalšího - Čištění interiéru a exteriéru včetně renovace laku - Dezinfekce interiéru ozonem - Rekonstrukce interiéru včetně čalounění a truhlářských prací - Kontroly těsnosti - Montáž a servis přídavného vzduchového pérování - Výměny provozních kapalin a servis brzd - Pneuservis - Řešení pojistných událostí A mnoho dalšího! Nabízíme i možnost vyzvednutí/přistavení obytného vozu nebo přívěsu.