inzerce, prodej, prodám, bazar

Servis a instalace elektroniky

Kategorie: Opravy, servis

Nabízím komplexní služby pro notebooky, počítače, herní konzole a montáže pro domácnosti i firmy.

Mezi služby patří zrychlení, vyčištění, odvirování a údržba systému na počítači, servis a vyčištění herních konzolí, instalace/upgrade operačního systému, první spuštění a nastavení zařízení, záchrana dat, obnovení/zrušení účtů, montáž TV na zeď/shrnovacích dveří, instalace antény a modemu Wi-Fi, krimpování nových koncovek, upgrade hardware, instalace Microsoft Office, montážní služby - sestavení nábytku, aplikace/výměna silikonových spár, výměna bazénové folie, organizace kabelů, velkoformátový tisk atd.

I když řešíte jiné problémy, neváhejte mě kontaktovat. Většinu služeb lze realizovat přímo u klienta. Mezi obsluhovanou oblast patří okres Ústí nad Labem, Teplice, Most, Litoměřice a Děčín. Po dohodě lze služby řešit mimo tyto lokality.

Více informací o službách naleznete na: nebo přes QR kód stránek.
Servis a instalace elektroniky
Podobné inzeráty
Opravy elektro,servis elektroniky,zařízení,přístrojů,montáže
Opravy elektro,servis elektroniky,zařízení,přístrojů,montáže,výroba,poradenství Komplexní služby v oboru elektro: Provádím opravy elektroniky, elektrozařízení, elektromechanických zařízení, spořební elektroniky, PC.. buď u vás, nebo u mě na dílně Osazování a opravy desek plošných spojů, montáže a kompletace elektro zařízení mám kapacity a prostory i na práce většího rozsahu-montáže servis Praxe 20let v servisu,profesionální,přátelské jednání tel.
Nabízíme servis mobilních telefonů a další elektroniky
Nabízíme servis mobilních telefonů, notebooků a další drobné elektroniky. Nabízíme opravy všech značek mobilních telefonů se zárukou, v případě neopravitelnosti přístroje se neúčtuje žádný poplatek. Provádíme: - výměna baterie - výměna krytů, LCD modulů - oprava nabíjení, sluchátka, reproduktoru - čištění nečistoty, dezinfekce, vyčištění oxidace - diagnostika, posouzení pro pojišťovnu + fotodokumentace - přehrání software, záloha dat z poškozeného zařízení, obnova dat do nového zařízení - prodej příslušenství, nabíječek, USB kabelů, ochranných skel, paměťových karet Provozovna: Opavská 139, Háj ve Slezsku - Lhota Tel.: E-mail: servis@ Web: Provozní doba: Po-Čt: 9:00 - 11:00 12:00 - 17:00 Pá: 9:00 - 11:00 12:00 - 15:00 Těšíme se na vás, VR MOBiL
Servis pro celou ČR
Nabízíme servis výpočetní techniky, kávovarů, apple zařízení atp Provádíme opravy na úrovni výměny vadných / nových dílů s dvouletou zárukou do 48 hodin. Opravujeme témeř vše od havarovaného softwaru až po základní desky, displeje, politých tekutinou zařízení, údržby PC, notebooků kávovarů atp. Navštivte nás na ✅ Výměna displejů do 24 hodin. ✅ Servis vytopených či jinak poškozených základních desek. ✅ Servis / oprava výpočetní techniky a notebooků. ✅ Oprava / výměna vadných součástek (neměníme celé díly). ✅ Oprava kávovarů a elektroniky. ✅ Výměna všech elektrických a neelektrických součástí telefonů, notebooků atp ✅ Záruka na opravené přístroje 24 měsíců Nabízíme služby pro celou ČR, zařízení lze zaslat pomocí PPL či DPD kurýrem ☎️ +420 ???? info@ ????
Levné opravy a servis
Nabízíme levné opravy a pozáruční servis telefonů, televizí a různých elektrospotřebičů za super ceny. Po dohodě možno vyzvednout u Vás. Cena dohodou. opravy elektro, elektroniky, mobilní telefon,tablet,notebook,TV,DVD,PC,HIFI,system,tiskárna,scanner,počítač,MP3 přehrávač,herní zařízení,herní konzole,GPS navigace,blu-ray mechanika,autorádio,domácí kino,fén,kulma,kávovar,repro soustava,video,vysavač,zesilovač,chytré,hodinky,Apple,HTC,Huawei,Honor,LG,Motorola,Lenovo,Nokia,Microsoft,Samsung,Sony,Xiaomi,šicí stroj, servis a další
opravy pc, notebooků, čištění chlazení, instalace Windows...
Provádím veškeré opravy PC a notebooků. Mezi standardní např.: výměna prasklého LCD displeje u notebooku, výměny napájecích konektorů pro nabíjení notebooku, vyčistení chlazení od prachu s důležitou výměnou tepl. pasty v důsledku přehřívání/vypínání, upgrade hardware (navýšení kapacity RAM, harddisku, grafické karty apod.), výměny grafických chipů/chipsetů, výměny plastů/pantů u notebooků (po pádu), stavba nových PC dle požadavků zákazníka, veškeré instalace software včetně instalace operačních systémů Windows, odvirování, čištění systému pro jeho zrychlení, zálohy dat z funkčních i nefunkčních PC, rozvedení internetu na více PC pomocí routeru (WiFi nebo kabelu). Jednodušší opravy hotové během jednoho dne. Obvyklá pracovní doba 9:00-18:00 ale jsem flexibilní a přizpůsobím se Vašemu času a to i v ranních a večerních hodinách - po dohodě. Možné zajištění opravy i přes víkendy a svátky - po dohodě. Pro stálé zákazníky slevy. Svoz po Olomouci zdarma, okolí po dohodě. Nejsem plátce DPH ale doklad vystavím. Neopravuji Apple, tiskárny, monitory, telefony ani tablety. Návštěvu na provozovně nutné předem domluvit (soukromá adresa). Více na telefonu, e-mailu, webu: nebo FB:
Servis a prodej TV techniky a motorů
Zajišťujeme servis a prodej TV přijímačů a elektroniky, DC elektromotorů a regulátorů. Audio technika a PC. Tel.