inzerce, prodej, prodám, bazar

Servis a udržba oken

Kategorie: Opravy, servis

Dobrý den nabízím servis a údržbu oken
Vchodových dveří
Garažovich vrat
Vymena těsnění
Vymena skel
Servis žaluzií ex/int

Servis a udržba oken
Podobné inzeráty
NABÍDKA SLUŽEB A ŘEMESEL
Dobrý den! Nabízím široký výběr služeb a řemesel za velmi nízké a bezkonkurenční CENY ! MALOVÁNÍ ČIŠTĚNÍ ODPADU VYMĚNIT DVEŘE MONTÁŽ ČI DEMONTÁŽ NÁBYTKU A KUCHYNÍ STĚHOVÁNÍ A VYKLIZENÍ SERVIS A ÚDRŽBA ELEKTRO ČALOUNĚNÍ NÁBYTKU A TEPOVÁNÍ MYTÍ OKEN A SKLENĚNÝCH PLOCH ÚDRŽBA DOMÁCNOSTI VČETNĚ ÚKLIDU A MNOHO DALŠÍHO ! KVALITA, SPOLEHLIVOST A FÉROVÁ CENA SAMOZŘEJMOSTÍ !!! Máte zájem ? Neváhejte mě kontaktovat na uvedené telefonní číslo nebo napište na e-mail. Vše detailně probereme ! KONZULTACE ZDARMA !
SERVIS OKEN a DVEŘÍ plastová / dřevěná
POZÁRUČNÍ SERVIS oken a dveří. konzultace - vizuální prohlídka oken a posouzení úniku tepla. - zjištění závady nesprávného chodu křídla a funkčnosti kování. - odborné seřízení a promazání kování včetně seřízení chodu křídla, - výměna poškozeného nebo stlačeného těsnění. - individuální slevy pro BD, SVJ a správy nemovitostí. - frézujeme také drážku pro těsnění do špaletových a i jiných dřevěných oken a dveří Měníme těsnění také u euroknech. Další služby: Pracujeme ve východních, středních, severních Čechách. Při větší zakázce pak celá ČR.
Servis oken-Doprava Zdarma
Nabízim pozáruční servis plastových oken,seřízení,impregnace či výměna zpuchřelého těsnění Mytí oken Zaměření pro nové žaluzie Sítě proti hmyzu Doprava po Praze zdarma Ceny od 1500,-kc
Servis a opravy plastových oken
Služby opravy a pozáruční servis plastových oken. - výměna poškozeného nebo stlačeného těsnění - výměna kování - seřízení a promazání kování - montáž žaluzií a rolet Pro nás je důležitý kvalitní servis našich zákazníků.
hodinový manžel 7/24
Vaše starosti: Naše práce! Práce všeho druhu, malování, elektro, instalaterská, prostě hodinový manžel Vítejte Dobrý den, nabízím Vám služby hodinového manžela.   Opravy a montáže nábytku, malování, lakování, instalace elektro spotřebičů (lustry, myčky, pračky),  pokládka koberců a linolea, plovoucí podlahy, práce v zahradě,  údržba automobilu (brzdy, olej, kapaliny a různé drobné opravy) a spoustu dalšího. Ceník prací    Změna od 09.02.2022   Hodinová sazba: první hodina            500 Kč / h                každá další započatá           450 Kč / h   Cesta k Vám po Liberci :                        250 Kč   Cesta mimo Liberec a dovoz materiálu     14 Kč / Km   prohlídka a nacenění ZDARMA   Platba je vždy v hotovosti na konci pracovního dne. Tnz.: práce na více dní je účtována každý den po pracovní době. Nábytek, kuchyňské linky a jiné, jsme schopni předat k výrobě truhláři za výhodnou cenu. Spolupracujeme se třemi fa. zabývajícími se touto činností.     Hodinový manžel Dobrý den Dámy, možná i Panové. Nabízím Vám své služby coby hodinový manžel. Umím veškeré práce co se v domácnosti dají dělat: * Vrtání (Police, garnyže, obrazy) * Kompletace nábytku (Asko, Ikea, atd..) * Drobné instalatérské práce (Baterie, odpady, nový tmel kolem vany, tesneni, atd.) * Malování * Lakování * Renovace (dveří, nábytku) * Vyklízení (byty, garáže, půdy) * Rekonstrukce sklepních kójí * Drobné opravy automobilů (Olej, brzdy, pneumatiky) * Údržba motocyklu (Do 50ccm, babetty, fechtly, atd..) * Sádrokarton (příčky. stěny, podhledy, atd..) * Zapojení elektra (lustry, myčky, pračky, atd..) * Zahradní práce (sekání, sklizeni listí) * Pokládka koberců, linolea, plovoucí podlahy * Stěhování * Venčení psů * Stavba dětských hřišť * * Tel. E-mail: prace-az@ *   Více zde:
Čištění trubek, hadic, potrubí, výměníků, klimatizace,topení
Nabízíme čištění trubek, hydraulických hadic a mnoha jiných typů potrubí pomocí účinného tlakového průstřelu. Údržbou a vyčištěním hadic a potrubních soustav je dosaženo delší životnosti soustavy, ale i zařízení napojených na tyto rozvodové potrubní systémy. Údržba potrubí je jedna z věcí, která je velmi podceňována a opomíjena, ačkoliv jsou tato potrubí a hadice mnohdy pod neustálým zápřahem. Údržba těchto komponent je proto velmi důležitá k dosažení, co nejdelší životnosti případně k předcházení různých poruch, snižování výkonu a efektivnosti zařízení nebo odstávek přístrojů. Vyčištěním potrubí a hadic je možné garantovat čistotu protékajícího hydraulického oleje dle normy ISO, a tím eliminovat riziko poškození nástrojů a zařízení závislých na hydraulickém oleji. U topení lze naopak navrátit výhřevnost, u ostatních trubek a hadic navrátit objem průtoku díky odstranění usazenin v potrubí. Další možností je zbavení se rzi nebo pevných nečistot. V rámci čištění potrubí zbavujeme hadice a trubky různých usazenin, nečistot, rzi, kovových a gumových pilin. Zajištujeme čištění po celé České republice u: - Nově vyrobených hydraulických hadic (s koncovkami i bez násad) - Použitých hydraulických hadic - Trubek v rámci instalace tlakových rozvodů - Trubek používaných pro ocelové konstrukce (antikorozní ochrana) - Tepelných výměníků - Parních kotlů - Rozvodů klimatizace, chlazení, mazaní - Hlavní střelných zbraní - Potrubí topení a podlahového topení - Potrubních soustav ve strojírenském, chemickém a potravinářském průmyslu Pro nezávaznou kalkulaci nás neváhejte kontaktovat. Cena od 1500Kč