inzerce, prodej, prodám, bazar

SERVIS OKEN a DVEŘÍ plastová / dřevěná

Kategorie: Opravy, servis

POZÁRUČNÍ SERVIS oken a dveří. konzultace - vizuální prohlídka oken a posouzení úniku tepla.
- zjištění závady nesprávného chodu
křídla a funkčnosti kování. - odborné
seřízení a promazání kování včetně seřízení chodu křídla, - výměna poškozeného nebo stlačeného těsnění. - individuální slevy pro BD, SVJ a správy nemovitostí. - frézujeme také drážku pro těsnění do špaletových a i jiných dřevěných oken a dveří Měníme těsnění také u euroknech. Další služby: Pracujeme ve východních, středních, severních Čechách. Při větší zakázce pak celá ČR.
SERVIS OKEN a DVEŘÍ plastová / dřevěná
Podobné inzeráty
Servis a udržba oken
Dobrý den nabízím servis a údržbu oken Vchodových dveří Garažovich vrat Vymena těsnění Vymena skel Servis žaluzií ex/int
Seřízení oken a dveří
Provádíme pozáruční servis oken a dveří. Seřízení a promazání kování. Výměna starého těsnění. Jakékoliv informace rád sdělím na tel.
Seřízení, servis plastových oken a dveří
Seřízení plastových oken a dveří včetně výměny těsnění, skla apod.
Servis oken-Doprava Zdarma
Nabízim pozáruční servis plastových oken,seřízení,impregnace či výměna zpuchřelého těsnění Mytí oken Zaměření pro nové žaluzie Sítě proti hmyzu Doprava po Praze zdarma Ceny od 1500,-kc
Servis a opravy plastových oken
Služby opravy a pozáruční servis plastových oken. - výměna poškozeného nebo stlačeného těsnění - výměna kování - seřízení a promazání kování - montáž žaluzií a rolet Pro nás je důležitý kvalitní servis našich zákazníků.
Nabízíme nátěry a renovace dřevěných oken
Nabízíme renovace dřevěných oken stejně jako renovace špaletových oken, dveří, zárubní a profilovaného kovového zábradlí. Nabízíme kvalitní práci za rozumnou cenu. Renovace provádíme v Praze a Středočeském kraji. Pracujeme o víkendech i o svátcích. Kontakt: