inzerce, prodej, prodám, bazar

Servis stavebnich stroju,zámečnické práce a kovoobrábění.

Kategorie: Opravy, servis

Nabízíme opravy a výrobu lžic a výložníků. Zámečnické práce a kovoobrábění. Více info na tel.
Servis stavebnich stroju,zámečnické  práce a kovoobrábění.
Podobné inzeráty
Servis obráběcích strojů (Doktor Stroju :)
Pohodový den přeji. Nabízím- servis, opravy, údržbu, seřízení a diagnostiku obráběcích strojů. Opravuji- Brusky (na plocho na kulato), frézky, soustruhy, vrtačky, drátořezy, CNC, jednoúčelové stroje...(zkušenosti s - Jung, Bohm, Elb, Hermle, Chiron, DMG, Maho, Fehlmann, Mikron, Lagun, Huron,Traub, Monforts,TOS,Mas, Schaublin, AgieCharmilles,...). Mechanika Jemná mechanika Elektrika "Elektronika" Hydraulika Pneumatika V heidenhain, Fanuc, Sinumerik i drobná úprava strojních parametrů. Praxe v oboru 17let - Od roku 2006 Možná si třeba říkáte - autorizovaný Servis přímo od výrobce je nejlepší.!? Mě práce se stroji velmi baví, je to vlastně i můj koníček, rád zjišťuji jak věci fungují. Díky tomu rychle diagnostikuji závadu, ať už jde o závadu elektrickou nebo mechanickou, všímám si detailů. Odstranění příčiny je pro mě prostě konečná radost. Autorizovaný Servis jistě ano! pokud jde o stroje nové a mají těsně po záruce. Pokud je ale obráběcí stroj staršího data, není důvod se obávat přizvat na vyřešení vašich starostí i někoho kdo má s těmito stroji zkušenosti, ať už mne nebo jiného šikulu :-). Naše reakce je mnohdy jistě rychlejší a levnější.. Řemeslná čest a záruka na díly je u mne samozřejmostí. Dnes již mohu říci, že jsou si vlastně všechny stroje a závady velice podobné... . Děkuji za pozornost a přeji hezký den. PS: Když se mi ozvete, bude mi potěšením vám pomoci.. Janouch Ondřej Doktor strojů Hodinová sazba dle obtížnosti úkonů a délky vyřešení. (Nejsem plátce DPH cena je konečná) 535Kč/hod - 685Kč/hod Doprava 6,3 Kč/km + 360Kč/hod.
hodinový manžel 7/24
Vaše starosti: Naše práce! Práce všeho druhu, malování, elektro, instalaterská, prostě hodinový manžel Vítejte Dobrý den, nabízím Vám služby hodinového manžela.   Opravy a montáže nábytku, malování, lakování, instalace elektro spotřebičů (lustry, myčky, pračky),  pokládka koberců a linolea, plovoucí podlahy, práce v zahradě,  údržba automobilu (brzdy, olej, kapaliny a různé drobné opravy) a spoustu dalšího. Ceník prací    Změna od 09.02.2022   Hodinová sazba: první hodina            500 Kč / h                každá další započatá           450 Kč / h   Cesta k Vám po Liberci :                        250 Kč   Cesta mimo Liberec a dovoz materiálu     14 Kč / Km   prohlídka a nacenění ZDARMA   Platba je vždy v hotovosti na konci pracovního dne. Tnz.: práce na více dní je účtována každý den po pracovní době. Nábytek, kuchyňské linky a jiné, jsme schopni předat k výrobě truhláři za výhodnou cenu. Spolupracujeme se třemi fa. zabývajícími se touto činností.     Hodinový manžel Dobrý den Dámy, možná i Panové. Nabízím Vám své služby coby hodinový manžel. Umím veškeré práce co se v domácnosti dají dělat: * Vrtání (Police, garnyže, obrazy) * Kompletace nábytku (Asko, Ikea, atd..) * Drobné instalatérské práce (Baterie, odpady, nový tmel kolem vany, tesneni, atd.) * Malování * Lakování * Renovace (dveří, nábytku) * Vyklízení (byty, garáže, půdy) * Rekonstrukce sklepních kójí * Drobné opravy automobilů (Olej, brzdy, pneumatiky) * Údržba motocyklu (Do 50ccm, babetty, fechtly, atd..) * Sádrokarton (příčky. stěny, podhledy, atd..) * Zapojení elektra (lustry, myčky, pračky, atd..) * Zahradní práce (sekání, sklizeni listí) * Pokládka koberců, linolea, plovoucí podlahy * Stěhování * Venčení psů * Stavba dětských hřišť * * Tel. E-mail: prace-az@ *   Více zde:
Servis, opravy a údržba strojů a výrobních linek
Provádíme servis, údržbu a opravy obráběcích strojů, výrobních linek. Jak práce mechanické tak i elektro. Pro cenovou nabídku nás můžete kontaktovat.
Servis zahradni techniky
Provádím opravy a údržbu zahradní techniky a jiné malé mechanizace většiny značek. Údržba, opravy, broušení, seřizování, zahradních, lesních a stavebních malých strojů. Sekacích traktorů, riderů, sekaček, pil, křovinořezů, kultivátorů, plotostřihů, foukačů, rosičů, elektrocentrál, fréz a dalších. Využijte nyní volných termínů sezoní kontroly a údržby! Více na nebo uvedeném telefonu.
Nabízím svařování metodou Tig,CO2,MMA
• Místo pracoviště (dílna)Brno po domluvě kdekoliv je potřeba • Kusová i sériová výroba • Opravy svařovaním cisteren,navesu,dílu aut a pod. • Svařování hliníku, nerezi, oceli • Možnost dlouhodobé spolupráce i kooperace • Zámečnické práce • Broušení, rovnání • Pracovni doba po domluvě kdykoliv
Autoservis Tatra 815,
Autoservis Tatra, nabízíme kompletní autoservis. Zajišťujeme výhodně náhradní díly (použité, druhovýroba i nové). Nabízíme spolehlivé a rychlé a služby včetně odtahu a další běžné opravy ostatních značek a stavebních strojů.