inzerce, prodej, prodám, bazar

Servisní technik pro zemědělskou techniku

Kategorie: Zemědělství

Jsme rodinná firma Agropt spol. s r.o., Pačlavice a zabýváme se zemědělskými službami jako je sklizeň cukrové řepy a kejdování. To provádíme speciálními zemědělskými stroji HOLMER a Tatra.
Hledáme šikovného pracovníka na pozici servisní technik.
Náplň práce: opravy zemědělských strojů, servisní zásahy
Požadujeme: vyučení v oboru opravář zemědělských strojů nebo podobném oboru, chuť učit se novým věcem, řidičské oprávnění sk. B, manuální zručnost, odpovědnost, časová flexibilita (sezónní práce), uživatelská znalost práce s PC (vyhledávání v katalogu)
Nabízíme: práce ve vybavených dílnách, dobrý kolektiv, příspěvek na stravu, mobilní telefon i k soukromým účelům, doprava na pracoviště, mimořádné odměny, odborné školení
Servisní technik pro zemědělskou techniku
Podobné inzeráty
Opravář a servisní technik
Hledáme šikovného člověka do dílny na pozici opravář zemědělských strojů/servisní technik. Jedná se opravy zemědělské techniky. Převážně traktory, kombajny a jiné. Požadujeme vyučení v oboru opravář zemědělských strojů, automechanik, autoelektrikář nebo jiném příbuzném oboru, dále spolehlivost, pracovitost, manuální zručnost a samostatnost. ŘP sk. B, T. Svářečský průkaz výhodou. Nabízíme práci na plný úvazek. Služební auto. Placený telefon, stravné.
Servisní mechanik zemědělských strojů CLAAS, VÄDERSTAD...
Hledáme pracovní posilu na pozici servisní mechanik zemědělských strojů. Naše firma je na trhu od roku 1996 (začátky 1992) a zabýváme se prodejem a servisem strojů CLAAS, VÄDERSTAD, KVERNELAND, SAMSON, WIELTON AGRO a další. Hlavní pracovní náplň: – kontrola, servis, opravy a údržba zemědělských strojů značky CLAAS, VÄDERSTAD, KVERNELAND (případně dalších strojů z našeho sortimentu) – identifikace dílů a jejich vyhledávání v elektronických katalozích – diagnostika, hledání a opravy elektronických závad – zpracování a dokumentace provedených oprav – záruční a pozáruční servis – servisní výjezdy a zásahy, servis u zákazníka – příprava a předvádění nových strojů Požadujeme: – vyučený opravář zemědělských strojů, automechanik, autoelektrikář nebo jiný příbuzný obor – praxe v opravách a údržbě zemědělské nebo stavební techniky nebo v automobilní oblasti velkou výhodou – základní znalost práce na PC – spolehlivost, manuální zručnost, pečlivost a aktivní přístup k práci – schopnost samostatné i týmové práce – řidičské oprávnění sk. B, T podmínkou (C, E výhodou) – komunikativnost, pozitivní přístup k zákazníkům – časovou flexibilitu (sezónní výkyvy) – speciální kurzy (svářečský, strojní, na vysokozdvižný vozík atd.) výhodou – znalost zemědělské techniky velkou výhodou – základní znalost AJ nebo NJ vítána Nabízíme: – zázemí stabilní společnosti – práci v příjemném prostředí a kvalitní technické zázemí – odborné zaškolení – pravidelné vzdělávání v oboru, servisní školení – po zapracování motivující systém finančního ohodnocení, mobilní telefon, notebook a servisní vozidlo – platové ohodnocení závislé na výkonu – možnost seberealizace – přímý kontakt se špičkovou technikou Nástup možný ihned nebo dle dohody. Bližší informace na telefonu
Servisní technik, opravář zemědělských strojů a zařízení
Do našeho servisního kolektivu hledáme kolegu, který se orientuje v opravách traktorů a jejich příslušenství. Specializujeme se na značky STEYR, CASE, SIP, LELY. Hledáme kolegu se zkušenostmi s opravami motorů, převodovky a hydrauliky a přípojného zařízení. Platové ohodnocení od 35.000,- Kč
Obsluha sklízecí mlátičky Claas Lexion 8700
Statek Miroslav, a.s. hledá do svého týmu kolegu nebo kolegyni pro obsluhu sklízecí mlátičky Claas Lexion 8700 a pro ostatní práce související se zemědělskou činností. Požadujeme spolehlivost, preciznost, praxe v oboru výhodou. Potřebné školení zařídíme. Nabízíme HPP, stabilní zázemí společnosti a odpovídající ohodnocení. Kontakt: K. Poul (agronom), tel. , email: info@, web:
Obsluha samochodného postřikovače
Statek Miroslav, a.s. hledá do svého týmu kolegu nebo kolegyni pro obsluhu samochodného postřikovače a pro ostatní práce související se zemědělskou činností. Požadujeme spolehlivost, preciznost, praxe v oboru výhodou. Nabízíme HPP, stabilní zázemí společnosti a odpovídající ohodnocení. Kontakt: K. Poul (agronom), tel. , email: info@, web:
práce na farmě
Přijmeme dělníka na zemědělskou farmu na poloviční úvazek. Práce s křovinořezem, s mycím zařízením, stájník. Platové podmínky na dohodě. Pracovní doba též po vzájemné dohodě.