inzerce, prodej, prodám, bazar

Sestava pekařská pece + digestoř + kynárna pod pec

Kategorie: Potravinářské stroje

Nabízíme k prodeji sestavu pekařská pece 2ks firmy Wiesheu, digestoř a kynárna pod pec v dobrém stavu.

Pravidelně servisovaná pekařská pec vhodná jak pro pečení pekařských výrobků tak pro jejich dopékání. Upeče vám chleba, koláče, zákusky, cukroví, vánočky, pizzu atd.

Pec je opatřena přivlhčováním.

Pec byla po dobu používání připojena na změkčovač vody.

Pec má přeprogramované určité druhy pečiva, uživatel si také může nastavit vlastní pečící programy.

kapacita sestavy:

4x plech 60 x 40cm - vrchní část
4x plech 60 x 40cm - spodní část

Sestava je opatřena kondenzační digestoří, která spíná při otevření dvířek.
Dále jsou do digestoře odvedeny páry z komory pece.

Kynárna pod pec na 20 plechů 60 x 40cm.
Možné použití, jako kynárnu k výrobě rovnoměrně kynutého těsta, nebo jako přídržnou ohřevnou skříň k udržení připravených potravin při teplotě podávání.
Výkonný a přesto efektivní topný systém udržuje správnou kombinaci tepla a vlhkosti.

Vyrobené v Německu.

Prohlídka možná po předchozí telefonické dohodě.

Kontaktní osoba - Svatoslav Miller, tel.č.
Sestava pekařská pece + digestoř + kynárna pod pec
Podobné inzeráty
Pekařská horkovzdušná pec Wiesheu včetně digestoře
Prodám po celkové repasi a vyčištění plně funkční pekařskou horkovzdušnou pec včetně digestoře. Horkovzdušná trouba značky Wiesheu je pekařská pec vhodná jak pro pečení pekařských výrobků tak pro jejich dopékání. Upeče vám chleba, koláče, zákusky, cukroví, vánočky, pizzu atd. Horkovzdušná trouba je opatřena přivlhčováním a má přeprogramované určité druhy pečiva, uživatel si také může nastavit vlastní pečící programy. Výkonný a přesto efektivní topný systém udržuje správnou kombinaci tepla a vlhkosti. Fotky pekařské pece jsou reálné a pec je připravena k okamžitému používaní a je plně funkční pro šest plechů pečiva. Sestava je opatřena kondenzační digestoří, která spíná při otevření dvířek. Možno vyzkoušet na místě. Díky váze horkovzdušné trouby pouze vlastní odvoz. Prodávám jako právnická osoba a to s fakturou a kupní smlouvou s možností odpočtem DPH. Dohoda o ceně na místě možná. Mám k dispozici ještě jednu menší pekařskou pec.
Pekařská horkovzdušná pec Wiesheu
Prodám po celkové repasi a vyčištění plně funkční pekařskou horkovzdušnou pec. Horkovzdušná trouba značky Wiesheu je pekařská pec vhodná jak pro pečení pekařských výrobků tak pro jejich dopékání. Upeče vám chleba, koláče, zákusky, cukroví, vánočky, pizzu atd. Horkovzdušná trouba je opatřena přivlhčováním a má přeprogramované určité druhy pečiva, uživatel si také může nastavit vlastní pečící programy. Výkonný a přesto efektivní topný systém udržuje správnou kombinaci tepla a vlhkosti. Fotky pekařské pece jsou reálné a pec je připravena k okamžitému používaní a je plně funkční pro čtyři plech pečiva. Možno vyzkoušet na místě. Díky váze horkovzdušné trouby pouze vlastní odvoz. Prodávám jako právnická osoba a to s fakturou a kupní smlouvou s možností odpočtem DPH. Dohoda o ceně na místě možná. Mám k dispozici ještě jednu větší pekařskou pec včetně digestoře.
Pekařská horkovzdušná pec Wiesheu B4LTS100
Prodáváme horkovzdušnou pec. Horkovzdušná trouba značky Wiesheu je pekařská pec vhodná jak pro pečení pekařských výrobků tak pro jejich dopékání. Upeče vám chleba, koláče, zákusky, cukroví, vánočky, pizzu atd. Horkovzdušná trouba je opatřena přivlhčováním. Je nutné ji tedy připojit na vodu a odpad. Prodáváme po roce provozu s frekvencí pečení 1x denně v malém, kdy trouba byla po repasi po předchozím majiteli. Moc jsme ji tedy zabrat nedali. Horkovzdušná elektrická, pekařská pec Wiesheu B4LTS100 * Kapacita 4x plech o rozměru 600x400 * Rozměr 950x830x610 * Napětí 400V * Příkon 9,4kW * Váha cca 75 kg Vzhledem k hmotnosti je nutné osobní vyzvednutí na Vinohradech ve vícero lidech.
PROFI PEC NA PIZZU XLT3240 -  PLYNOVÁ, NOVÁ, V ČR
XLT3240 GAS - zcela nová, nepoužívaná, v ČR ZÁRUKA S DIGESTOŘÍ 7 LET Jednopatrová plynová pec od amerického výrobce XLT s automatickým posuvným pásem, včetně podstavce a originál digestoře XLT / motor na odtah není součástí / Je snadno ovladatelná, s tichým chodem a nabízí bezproblémový provoz s vynikajícími výsledky. Dopravník lze nastavit s posunem buď zprava doleva nebo zleva doprava Časy pečení a regulaci teploty lze jednoduše nastavit digitálně Potrubí, zásobníky a dopravníky jsou snadno odnímatelné pro snadné čištění Pec zaručuje obrovskou energetickou úsporu v porovnání se stejnou pecí na elektřinu. / MND PLYN 2,58Kč, ELEKTŘINA 5,05Kč/ Mnohem lépe peče, výsledný produkt je nesrovnatelný s pecí elektrickou. Ke skvělému výsledku pomáhá originál digestoř, dle výrobce šetří energie o 40% a do místnosti pustí o 60% tepla méně než pec bez digestoře!! Pec je stohovatelná, možnost až 3 pece na sebe Pece XLT se používají v největších světových řetězcích pizzerií, tedy v provozech vyžadující každodenní konzistentní výkon. Celo nerezová konstrukce / obrázek je ilustrativní / Rozměry s podstavcem, bez digestoře : 1988mm x 1574mm x 1082mm D x Š x V Rozměry digestoře bez motoru : 2369mm x 1207mm D x Š Šířka pásu : 813mm Délka pečící komory : 1016mm Spotřeba : 36.60 kW/H při max výkonu / s digestoří cca 25 kW/H - údaj dle výrobce / Produkce : pizza 30cm - 119 ks / h pizza 40cm - 87 ks / h Pro více informací nás neváhejte kontaktovat Původní cena 681.600 Kč bez DPH cena je bez DPH, motoru digestoře, dovozu a montáže
2x pekařská pec Leventi - 2x 6 plech 60x40 cm
K prodeji 2x použitá pekařská pec Leventi vhodná na pečení cukrářských či pekařských výrobků plech 60x40 cm každá pec na 6 plechů kondenzační digestoř v horní části stav a rozměry viz. foto Volání je možné v pracovních hodinách ve všední dny. Osobní odběr nebo mohu zaslat poštou. Ceny jsou bez DPH. Číslo G4869
pekařská pec RETIGO -  DeliMaster 5 - NOVE - akce
v nabídce profes. pekařská pec od značky RETIGO DeliMaster 5 Prostřednictvím pekařské pece DeliMaster připravíte nespočet druhů pokrmů, které si zákazníci zamilují – od křupavého sladkého a slaného pečiva, přes dokonale propečená masa všech druhů. Intuitivní ovládání a pokročilé funkce, které šetří čas, peníze a síly personálu jsou samozřejmostí. Kapacita pečícího prostoru tohoto modelu je 5 zásuvů= 1,2 m2. Rozměr gastronádob je GN 400x600 mm. K velikosti DeliMaster 5 je možné přikoupit široké příslušenství. Model DeliMaster 5 lze postavit do sestavy s pekařskou pecí DeliMaster 5, DeliMaster 8 nebo s kynárnou DeliProofer. Systém vývinu páry je pouze nástřikový. Tepelným zdrojem je elektřina.