inzerce, prodej, prodám, bazar

Set 4 jídelních židlí

Kategorie: Jídelní kouty

Dobrý den, prodám set čtyř jídelních židlí (bílé moření, hnědá tkanina). Jedná se o nové židle (cca 14 dní), nepoužívané. Možnost vyzvednutí v Brně.
Set 4 jídelních židlí
Podobné inzeráty
Jídelní italský set s oválným stolem 3m + 10 židlí JS6.11
Italská stylová jídelní souprava z masivu ve velmi dobrém stavu, původem z Anglie. Stůl s oválnou, intarzovanou deskou v motivu ořechovice, ve vysokém lesku bez poškození v délce 3m. Stůl má dvě bohatě vyřezávané nohy spojené trnoží. Osm polstrovaných židlí a dvě křesílka s područkami jsou nově očalouněna kvalitní a velmi pevnou potahovou látkou. Dřevěná opěradla židlí mají decentní řezbu a jsou oboustranně polstrovaná. Sedáky židlí jsou pro pohodlí na pérech. Stav použitého nábytku je velmi dobrý, TOP stav. OZ-JS6.11 Rozměry oválného stolu : délka= 300cm, šířka=110cm, výška=78cm Dopravu po domluvě mohu zajistit. Prohlédni mé další nabídky.
Jídelní italský set s oválným stolem 3m + 10 židlí  JS6.10
Máme pro vás k prodeji velmi málo používanou, italskou stylovou jídelní soupravu z masivu ve velmi dobrém stavu, původem z Anglie. Stůl s oválnou, intarzovanou deskou ve vysokém lesku bez poškození v délce 3m. Stůl má dvě bohatě vyřezávané nohy spojené trnoží. Osm polstrovaných židlí a dvě křesílka s područkami jsou nově očalouněna kvalitní a velmi pevnou umělou kůží (imitace kůže Alcantra). Dřevěná opěradla židlí mají decentní řezbu a jsou oboustranně polstrovaná. Sedáky židlí jsou pro pohodlí na pérech. Stav použitého nábytku je velmi dobrý, TOP stav. OZ-JS6.10 Rozměry oválného stolu : délka= 300cm, šířka=110cm, výška=78cm Dopravu po domluvě mohu zajistit. Prohlédni mé další nabídky.
Prodám masivní jídelní stůl a 8 židlí (výroba TON Bystřice)
Prodám masivní jídelní stůl (105x200x77) cm, 6500 Kč a 8 ks dřevěných přečalouněných jídelních židlí TON, 1900 Kč/ks Celkový cena: 21700 Kč
Jídelní italský set 1,75m + 6 židlí – světlá kůže – JS6.01
Stůl s intarzií s vykrajovanou deskou 1,75x1,08m ve vysokém lesku. Stůl má jednu bohatě vyřezávanou nohu se čtyřmi opěrami. Šest polstrovaných židlí a dvě křesílka s područkami jsou nově očalouněna kvalitní potahovou úsní Alcantra ve světlém (bílém) odstínu. Dřevěná opěradla židlí mají ojedinelou řezbu a jsou oboustranně polstrovaná. Sedáky jsou na pérech.Tento set vykazuje nebývalou eleganci. Stav použitého nábytku je velmi dobrý, TOP stav. OZ-JS6.01 Rozměry oválného stolu : délka= 175cm, šířka=109cm, výška=78cm Dopravu po dohodě zajistím. Prohlédni mé další nabídky.
Chippendale židle po renovaci  12 židlí JS6.09
K prodeji elegantní sada užívaných anglických židlí chippendale, po kompletní odborné renovaci. Dřevěná opěradla deseti židlí a dvou křesílek s područkami, mají stylovou anglickou řezbu a sedáky jsou očalouněny velmi kvalitním čalouněním ve světlém odstínu. Sestava židlí je ve velmi dobrém stavu, s nepatrnými stopy po používání. OZ-6.09 Prohlédni mé další nabídky
Prodam jídelní židle - červené
Prodam set 4ks jídelních židlí. Běžné známky užívání viz první dvě fota. Bez viditelných škrábanců a oděrek. Možnost prikoupeni 2ks stejných židlís s poškozeným sedakem za cenu 200/ks. Poškození viz foto.