inzerce, prodej, prodám, bazar

Set chytrá pračka + sušička Samsung, v záruce do 4/2023

Kategorie: Pračky

Prodám set chytré pračky a chytré sušičky Samsung včetně dělícího mezikusu, který je vytahovací a funguje i jako odkládací polička na prádlo.
Jedná se o set pračky WW90T534DAT/S7 a sušičky DV90T5240AE/S7. Vše plně funkční, propojitelné s chytrou aplikací (možno přes ní nastavit programy, časování, sledování cyklu, při přendání prádla do sušičky sušička automaticky rozpozná, jaké prádlo se pralo a vybere vhodný cyklus a další).

Pračka je na 9 kg prádla, má automatické dávkování pracího prostředku i aviváže, velké množství programů včetně páry.
Sušička je taktéž na 9 kg prádla, má tepelné čerpadlo, vyčerpaná voda se odčerpává do zásobníku, který pak stačí jen vylít (není nutné napojovat na odpad, ale možné to je) a opět disponuje velkým množstvím programů.

PC celého setu téměř 50 tisíc v Electroworldu.
Nyní přenechám pračku za 10 tisíc a sušičku za 12 tisíc. V případě odběru celého setu cena 20 tisíc včetně spojovacího dílu.

Prodávám z důvodu stěhování do domu, kde již jeden set je.
Set chytrá pračka + sušička Samsung, v záruce do 4/2023
Podobné inzeráty
Pračka a sušička AEG
Prodám pračku a sušičku - jako set nebo i samostatně. Pračka: (1.-4.fotka) - model AEG L6FBG68SC - ve velmi dobrém stavu - programy viz foto - stáří tři roky Cena: 9000,- Kč Sušička: (5.-8.fotka) - model AEG AbsoluteCare T8DBG68SC - ve velmi dobrém stavu - programy viz foto - tepelné čerpadlo (úspora energie) - stáří tři roky Cena: 11 000,- Kč Oba spotřebiče jsou pravidelně udržované, plně funkční a ve velmi dobrém stavu. Cena platí za spotřebič samostatně, za set (pračka + sušička) je Cena 19 000,- Kč. V případě zájmu mne, prosím, kontaktujte e-mailem či SMS.
Electrolux EW2TN5261FC
prodávám Pračka Electrolux EW2TN5261FC 6000 Kč. • kapacita 6 kg • energetická třída D • 1 200 ot./min. • český panel • technologie TimeCare s krátkými cykly • technologie AutoSense pro úsporu energie a vody • funkce TimeManager pro pbílá vrchem plněná pračka řizpůsobení času • 10 pracích cyklů • antialergický program • odložený start • V × Š × H: 89 × 39,7 × 59,5 cm Automatická pračka Electrolux EW2TN5261FC důkladně vyčistí vaše špinavé prádlo. Technologie TimeCare nabízí krátké cykly pro rušné každodenní praní. Tento volně stojící spotřebič s vrchním plněním je vybaven univerzálním motorem, se kterým lze dosáhnout vážené spotřeby energie 64,6 kWh a vody 40 litrů. Pračka je řazena do energetické třídy D. Pračka Electrolux nabízí snadné a intuitivní ovládání. K nastavení programu, výběru teploty, otáček a všech dalších funkcí slouží český panel, otočný ovladač a praktický LED displej. Nejšetrnější péče Šetrný buben pojme kapacitu 6 kg prádla. Díky technologii AutoSense se pračka dokáže přizpůsobit malé i velké náplni prádla a upravit cyklus tak, aby uspořila čas, energii i vodu. Vybírat lze z řady různých programů, k dispozici jich je 10. Všech bakterií z oděvů se zbavíte pomocí antialergického programu. S funkcí Quick automaticky urychlíte jakýkoliv zvolený cyklus o 50 %. Modrý certifikát Woolmark je zárukou toho, že se vašemu prádlu dostane nejšetrnějšího zacházení. Pračka je vybavena speciálními programy pro jemné oblečení. Předností je také velmi tichý chod, při odstřeďování na maximální rychlost 1 200 otáček/min. nepřesahuje 78 dB.
Samsung pračka se sušičkou
Byl to rychlý nákup,bez rozmysleni. Pračka je výborná, ale nevyuzijeme sušičku. Pračka byla zakoupená 5.12.2022. Pračka je parní. Jen využívám,když dám prací program, tak sušení na 20 minut a prádlo je horké, vzdušné. Pračka je 10,5kg. Sušička 6kg. Šířka 60cm Hloubka 57cm Výška 85cm Chápu, že je použita,ale každý týden čistím buben i pračku. Můžete se,klidně přijít podívat. Fakturu mám.
Pračka se sušičkou electrolux dualcare 10kg 2v1
Pračka electrolux DualCare pračka + sušička 2v1. Pračka se sušičkou je na 10kg praní a 6kg sušení, je min.využita ve 100% stavu, kupovala jsem úplně novou do svého bytu, pak jsme se s přítelem sestěhovali a již jsem nevyužívala, je těsně po záruce, prodej z důvodu prodeje bytu. Pračka má nejnovější technologie, je energetické třídy A, má i parní program, obrovský xxl buben, velký displej, 1600 otáček odstřeďování, invertor motor, šířka 60cm, výška 85cm, hloubka 60,5cm. 15 programů. Prodám bez jediné vady za 7999kč
Parní pračka Samsung 9kg
Dva roky stará pračka Samsung. Do 8.2 v záruce a další záruka na motor ještě 8 let. Aktivní bubliny pro čistší prádlo Antibakteriální praní v horké páře Smart praní pro smart domácnost Pomocí ultramoderní umělé inteligence bude praní v pračce Samsung WW90T654DLH/S7 hračkou. Zapomeňte na zdlouhavé nastavování programů a režimů. Inteligentní ovládání AI Control se velmi rychle naučí vaše návyky a upravuje podle něj ideální parametry a vhodné cykly praní. Přidejte zapomenuté položky Zapomenutá ponožka v rohu koupelny už nemusí čekat na příští praní. Praktická a oblíbená dvířka Add Wash umožňují nejen přidat do pračky Samsung WW90T654DLH/S7 zapomenuté kousky prádla během pracího cyklu, ale i prací prostředek nebo aviváž. Dvířka využijete také na opláchnutí či odstředění ručně praného oblečení. pro detailní informace prosím navštivte link níže Nejraději bych si ji nechal ale bohužel se stěhujeme do bytu kde již pračka je.
Sety pračka a sušička AEG, GORENJE / možnost dovozu, záruka
Prodám set pračka a sušiška AEG, 8 Kg, cena: 8.900,- Prodám set pračka a sušička Gorenje, 8Kg, cena: 8.500,- možnost dovozu, záruka 3 měsíce