inzerce, prodej, prodám, bazar

Set polštář+ přikrývka Ikea

Kategorie: Kojenecké potřeby

Skvělý stav,vyprané, čisté bez fleků a vad.
Využíváno pouze občas u babičky
Ikea rozměr:
Polštář: 35x55 cm
Přikrývka: 110x125 cm
V nabídce mám i povlečení šité na míru pro tento rozměr.
Set polštář+ přikrývka Ikea
Podobné inzeráty
Těhotenský a kojící polštář Motherhood
Těhotenský a kojicí polštář Motherhood ve tvaru písmene C je vhodný v období těhotenství, po porodu i během kojení. Nový,nepoužitý, jen 1x vypraný povlak. Je vybavený povlečením z hladké bavlny. Tvoří jej dvoukomorová konstrukce, která umožňuje stočení polštáře za účelem pohodlného kojení i ke zmírnění bolesti po nástřihu. Je vhodný jako polštář ke kojení miminka (v leže i v sedě), ke kojení dvojčat, a také novorozenců vyžadujících dlouhodobé kojení. Polštář je vyplněn dutým vláknem, které se přizpůsobí tělesným požadavkům, díky vzduchovým kanálkům získá opět svůj tvar. Polštáře jsou certifikovány dle normy Oeko-Tex Standard 100 (IW 00141IW), která je zárukou, že výrobky jsou bezpečné k citlivé pokožce miminka. Polštář je certifikovaný jako zdravotnická pomůcka. Usnadňuje spánek a relax během těhotenství, odlehčuje krční páteři během kojení. Odstraňuje bolest zad a páteře, díky ergonomicky navržené struktuře ve tvaru písmene "C" a pevné výplni. Zohledňuje všechny požadavky terapeutů na správné zakřivení páteře. Poskytuje pohodlí od hlavy až k patě díky tvaru písmene C a dvoukomorové konstrukci. Použití polštáře: Těhotenský a kojicí polštář má více způsobů využití: opora hlavy, zad a rostoucího bříška, pomůcka při kojení, poskytuje úlevu po nástřihu a císařském řezu. Vyprofilovaná konstrukce polštáře umožňuje jeho stočení do klubíčka a pohodlné použití jako kojicího polštáře.  Certifikace: Oeko-Tex Standard 100 (IW 00141IW) – pro produkty vhodné pro nejmenší děti Zdravotnická pomůcka – (schváleno SÚKL) Materiál a rozměry: Vyroben z nejkvalitnějších materiálů: polyesterové stočené vlákno (nikoli kuličky) se vzduchovým kanálkem zajišťuje nadýchanost polštáře. Povlak: odnímatelný, ze 100% bavlny, lze prát na 40C (povlak i polštář) Rozměr: obvod pod bříško 64 / obvod zádové části 50 / délka 150 cm, vnější obvod tvaru C - 3 m.
Kojící polštář
Pohodlný polštář na kojení Comfy&Easy je ideálním řešením pro udržení správného držení těla při kojení, uvolnění těla a nalezení pohodlné polohy zcela bez bolesti krku nebo zad. Měkký polštář s ergonomickým tvarem se přizpůsobí vám i tělu vašeho dítěte a poskytne tak maximální pohodlí matce i dítěti. Polštář je vyroben z několika vrstev, které vám umožňují regulovat výšku a polohu těla dítěte během kojení. Polštář se také snadno skladuje a přepravuje, na obou stranách má pěkné estetické stuhy, které po zavázání způsobí, že polštář je malý a kompaktní s uvázanými stuhami tvořícími rukojeť. Polštář se také snadno udržuje a lze jej prát v pračce. Kupován nový, v perfektním stavu!
Kojící nebo těhotenský polštář
Prodám kojící polštář rakouské značky Träumeland. Výplň polštáře je z drobných EPS mikrokuliček, které se snadno přizpůsobí tvarem. Polštář má zip a kuličky je možno kdykoliv dokoupit a doplnit dle potřeby. Délka je 190 cm. K polštáři jsou v ceně navíc zahrnuty 3 snímatelné povlaky ze 100% bavlny na střídání (1 původní a 2 navíc od značky Theraline). Polštář s výplní i povlaky jsou prací. Polštář je k využití jako podpěrka hlavy, bříška nebo jako polštář na spaní. Při kojení miminku poskytne optimální polohu. Dá se použít i jako opora při spaní v těhotenství nebo později pro menší děti, jako měkká bariéra kolem miminka/dítěte a také při polohování po jídle.
Kojící polštář My best friend z líné pěny
Prodám zánovní kojící polštář, bledězelený bavlněný potah vypraný. My Brest Friend – oficiální popis: Opěrka zad pomůže mamince správně držet tělo, a tak předcházet bolesti zad a šíje Podložka pro paži a loket odstraňuje napětí v ramenou Jemná vyvýšenina na polštáři nadzvedne miminku hlavičku a usnadní trávení Pevný a rovný polštář zabraňuje kutálení miminka ze strany na stranu Miminko se do polštáře nepropadá jako je tomu u klasických kojících polštářu s kuličkovou výplní Polštář je zároveň dostatečně měkký a pohodlný pro miminko Nastavitelný pásek s tiše odepínatelnou sponou při odepínání neprobudí miminko Praktická kapsička vhodná na láhev s vodou, utěrku nebo telefon Snímatelný potah ze 100% bavlny vhodný pro praní v pračce Výplň ze speciálního hypoalergenního anatomicky tvarovaného kusového molitanu Výplň se neslehává a nemusí se doplňovat Polštář těsně obepne trup maminky a zaručí naprosté pohodlí při kojení, maminky po operativním porodu si polštář upraví tak, že jim netlačí na jizvu a kojení pro ně není bolestivé, má nastavitelnou bederní podpěrku, nepadá a zůstává na místě, potah je snímatelný, vyrobený ze 100% bavlny a dá se bez problémů vyprat v pračce. Poskytuje tělu dobrou oporu, přizpůsobuje se mamince i miminku. Líná pěna je hypoalergenní, měkká, tvarově stálá, neztrácí objem a nadýchanost, nešustí. Je odolná, má dlouhou životnost. Nevýhodou líné pěny ale je vysoká cena, poněkud vyšší hmotnost a slabá prodyšnost. Nelze ji prát. Pořizovací cena 2400 Kč. Nyní 1 000Kč. Koukněte i na moje další inzeráty. Nabízím možnost dopravy GLS na adresu – kvůli rozměru nad 50cm nelze poslat Zásilkovnou. Cena bude určitě do 100Kč.
Polštář na kojení
Ikea LEN Pevný šedý polštář na kojení, lze prát na 60 polštář i potah. Možno předat i v Brně.
Sada povlečení do postýlky, vanička, přebalovací podložka
* Velká sada do dětské postýlky Mamo Tato "Medvídek snílek" - povlečení na malý a velký polštář, povlečení na malou a velkou peřinu, set malý polštář a peřina (ta je bohužel trochu špinavá, viz foto - nejde mi to vyprat v dětském prášku, třeba to pustí něčím silnějším), mantinel, kapsář, zavinovačka, koš na hračky/prádlo, volán pod matraci, kojící polštář (pc cca 4000) - 1500 Kč * Malá sada do dětské postýlky Mamo Tato "Medvídek se srdíčkem" - povlečení na malý a velký polštář, povlečení na malou a velkou peřinu, mantinel - 300 Kč * Pruhovaná zavinovačka s vyjímatelným zpevňovacím polštářkem - 200 Kč * Medvídkové povlečení + volán do dětské postýlky - 50 Kč * Dětská ergonomická vanička Baby Bagno s výpustí + stojan na vanu Vasca Da Bagno - 300 Kč * Přebalovací podložka Ikea VÄDRA + dva potahy, jeden mi bohužel nejde vyprat - 300 Kč Preferuji osobní předání v okolí Praha Prosek, jelikož jsou to i rozměrné věci. Zavinovačku, malou sadu a medvídkové povlečení možno poslat přes zásilkovnu/balíkovnu případně poštou.