inzerce, prodej, prodám, bazar

Set radiátorů Korado

Kategorie: Radiátory

Prodám set nových,nepoužitých radiátorů Korado,rozměry jsou na fotkách.V ceně jsou i plastové koše a plasty.Levně.
Set radiátorů Korado
Podobné inzeráty
Elektrický radiátor T202 2000 W, Sálavý , Akumulační ,
DOPRAVA ZDARMA Elektrický radiátor T202 efektivně vytopí místnost do 60 m3. Topí 8-12min a 40 - 45min sálají a úspora kolem 42% energie. Kategorie: Běžné, tl. 8cm, výška 63cm Záruka: 2 roky Délka radiátoru: 1030 mm Výška radiátoru: 630 mm Výkon radiátoru: 2000 W Výrobce: TORA BRODOS Hloubka: 80 mm Hmotnost: 46 kg Typ: Elektrický radiátor Materiál: Ocelový plášť Elektrický radiátor T202 efektivně vytopí místnost do 60 m3. Vhodný do rodinných domů, chat a chalup, kanceláří, skladů, garáží, voliér. Nevíří prach, proto je správnou volbou pro alergiky, rodiny s dětmi a osoby se sníženou imunitou. Součástí balení je montážní sada pro upevnění na zeď a síťový kabel bez koncové hlavice. Hlavici lze koupit přímo v našem e-shopu. Teplota vytápění se na našem radiátoru reguluje pomocí termostatu, buď zabudovaným od výrobce a nebo bezdrátovým termostatem. Termostat, případně přijímač není součástí elektrického radiátoru .Termostaty a přijímače najdete v našem e-shopu v sekci příslušenství. Nevíte si rady? Nevadí, stačí vybrat a zaslat objednávku. Náš tým Vás bude vždy kontaktovat a doladí Vaší objednávku dle Vašich představ. Výhody elektrického radiátoru TORA BRODOS: vysoká úspora při pořizování – není potřeba kotel, rozvody, atd. topení elektrickým radiátorem je levnější díky sníženému tarifu za elektřinu jednoduchá instalace a minimální servis nevíří prach – vhodný pro alergiky odolnost a dlouhá životnost bezpečnější – v případě havárie nevyteče ani nezamrzne kompatibilní s alternativními zdroji elektrické energie jako jsou fotovoltaiky a solární panely Jsme Česká firma TORA BRODOS s.r.o. Firma byla založena za účelem výroby a prodeje výhradně českých topných panelů (elektrických radiátorů) pro domy, chaty, chalupy, garáže, voliéry a další objekty. Spoluvlastníci firmy vyvinuli ryze český systém tzv. sálavého tepla. Výroba radiátorů na elektrickou energii je zaměřena zejména na kvalitu výroby a na poskytování levného servisu zákazníkům. Elektrických radiátorů např. do koupelny najdete na trhu velké množství. Tyto topné elektrické panely zn. TORA BRODOS jsou na vyšší technické úrovni a zároveň nenáročné na instalaci a případný servis. Založení firmy TORA BRODOS s.r.o. v roce 2017 Elektrické radiátory vyrábíme přes 10 let. V průběhu deseti let jsme zdokonalili výrobní procesy a zlepšili prodejní postupy. Neustále pracujeme na novém designu elektrických radiátorů V loňském roce jsme představili novou sadu elektrických radiátorů s hladkých designem povrchů na stavebním veletrhu v Praze.
Elektrický radiátor T170 1700 W, Sálavý , Akumulační
DOPRAVA ZDARMA Elektrický radiátor T170 efektivně vytopí místnost do 48 m3. Topí 8-12min a 40 - 45min sálají a úspora kolem 42% energie. Kategorie: Běžné, tl. 8cm, výška 63cm Záruka: 2 roky Délka radiátoru: 1370 mm Výška radiátoru: 630 mm Výkon radiátoru: 1700 W Výrobce: TORA BRODOS Hloubka: 80 mm Hmotnost: 58 kg Typ: Elektrický radiátor Materiál: Ocelový plášť Elektrický radiátor T120 efektivně vytopí místnost do 34 m3. Vhodný do rodinných domů, chat a chalup, kanceláří, skladů, garáží, voliér. Nevíří prach, proto je správnou volbou pro alergiky, rodiny s dětmi a osoby se sníženou imunitou. Součástí balení je montážní sada pro upevnění na zeď a síťový kabel bez koncové hlavice. Hlavici lze koupit přímo v našem e-shopu. Teplota vytápění se na našem radiátoru reguluje pomocí termostatu, buď zabudovaným od výrobce a nebo bezdrátovým termostatem. Termostat, případně přijímač není součástí elektrického radiátoru .Termostaty a přijímače najdete v našem e-shopu v sekci příslušenství. Nevíte si rady? Nevadí, stačí vybrat a zaslat objednávku. Náš tým Vás bude vždy kontaktovat a doladí Vaší objednávku dle Vašich představ. Výhody elektrického radiátoru TORA BRODOS: vysoká úspora při pořizování – není potřeba kotel, rozvody, atd. topení elektrickým radiátorem je levnější díky sníženému tarifu za elektřinu jednoduchá instalace a minimální servis nevíří prach – vhodný pro alergiky odolnost a dlouhá životnost bezpečnější – v případě havárie nevyteče ani nezamrzne kompatibilní s alternativními zdroji elektrické energie jako jsou fotovoltaiky a solární panely Jsme Česká firma TORA BRODOS s.r.o. Firma byla založena za účelem výroby a prodeje výhradně českých topných panelů (elektrických radiátorů) pro domy, chaty, chalupy, garáže, voliéry a další objekty. Spoluvlastníci firmy vyvinuli ryze český systém tzv. sálavého tepla. Výroba radiátorů na elektrickou energii je zaměřena zejména na kvalitu výroby a na poskytování levného servisu zákazníkům. Elektrických radiátorů např. do koupelny najdete na trhu velké množství. Tyto topné elektrické panely zn. TORA BRODOS jsou na vyšší technické úrovni a zároveň nenáročné na instalaci a případný servis. Založení firmy TORA BRODOS s.r.o. v roce 2017 Elektrické radiátory vyrábíme přes 10 let. V průběhu deseti let jsme zdokonalili výrobní procesy a zlepšili prodejní postupy. Neustále pracujeme na novém designu elektrických radiátorů V loňském roce jsme představili novou sadu elektrických radiátorů s hladkých designem povrchů na stavebním veletrhu v Praze.
Elektrický radiátor T140 1400 W , Sálavý , Akumulační
DOPRAVA ZDARMA Elektrický radiátor T140 efektivně vytopí místnost do 42 m3. Topí 8-12min a 40 - 45min sálají a úspora kolem 42% energie. Kategorie: Běžné, tl. 8cm, výška 63cm Záruka: 2 roky Délka radiátoru: mm Výška radiátoru: 630 mm Výkon radiátoru: 1400 W Výrobce: TORA BRODOS Hloubka: 80 mm Hmotnost: 32 kg Typ: Elektrický radiátor Materiál: Ocelový plášť Elektrický radiátor T140 efektivně vytopí místnost do 42 m3. Vhodný do rodinných domů, chat a chalup, kanceláří, skladů, garáží, voliér. Nevíří prach, proto je správnou volbou pro alergiky, rodiny s dětmi a osoby se sníženou imunitou. Součástí balení je montážní sada pro upevnění na zeď a síťový kabel bez koncové hlavice. Hlavici lze koupit přímo v našem e-shopu. Teplota vytápění se na našem radiátoru reguluje pomocí termostatu, buď zabudovaným od výrobce a nebo bezdrátovým termostatem. Termostat, případně přijímač není součástí elektrického radiátoru .Termostaty a přijímače najdete v našem e-shopu v sekci příslušenství. Nevíte si rady? Nevadí, stačí vybrat a zaslat objednávku. Náš tým Vás bude vždy kontaktovat a doladí Vaší objednávku dle Vašich představ Výhody elektrického radiátoru TORA BRODOS: vysoká úspora při pořizování – není potřeba kotel, rozvody, atd. topení elektrickým radiátorem je levnější díky sníženému tarifu za elektřinu jednoduchá instalace a minimální servis nevíří prach – vhodný pro alergiky odolnost a dlouhá životnost bezpečnější – v případě havárie nevyteče ani nezamrzne kompatibilní s alternativními zdroji elektrické energie Balení obsahuje:montážní sadu pro upevnění na zeď síťový kabel bez koncové hlavice (tu můžete dokoupit na našem e-shopu) jako jsou fotovoltaiky a solární panely Jsme Česká firma TORA BRODOS s.r.o. Firma byla založena za účelem výroby a prodeje výhradně českých topných panelů (elektrických radiátorů) pro domy, chaty, chalupy, garáže, voliéry a další objekty. Spoluvlastníci firmy vyvinuli ryze český systém tzv. sálavého tepla. Výroba radiátorů na elektrickou energii je zaměřena zejména na kvalitu výroby a na poskytování levného servisu zákazníkům. Elektrických radiátorů např. do koupelny najdete na trhu velké množství. Tyto topné elektrické panely zn. TORA BRODOS jsou na vyšší technické úrovni a zároveň nenáročné na instalaci a případný servis. Založení firmy TORA BRODOS s.r.o. v roce 2017 Elektrické radiátory vyrábíme přes 10 let. V průběhu deseti let jsme zdokonalili výrobní procesy a zlepšili prodejní postupy. Neustále pracujeme na novém designu elektrických radiátorů V loňském roce jsme představili novou sadu elektrických radiátorů s hladkých designem povrchů na stavebním veletrhu v Praze.
Elektrický radiátor1500 W ne přímotop,Sálavý, Akumulační
DOPRAVA ZDARMA Elektrický radiátor T151 efektivně vytopí místnost do 42 m3. Topí 8-12min a 40 - 45min sálají a úspora kolem 42% energie. Kategorie: Běžné, tl. 8cm, výška 63cm Záruka: 2 roky Délka radiátoru: 1030 mm Výška radiátoru: 630 mm Výkon radiátoru: 1500 W Výrobce: TORA BRODOS Hloubka: 80 mm Hmotnost: 46 kg Typ: Elektrický radiátor Materiál: Ocelový plášť Elektrický rádiátor T150 efektivně vytopí místnost do 42 m3. Vhodný do rodinných domů, chat a chalup, kanceláří, skladů, garáží, voliér. Nevíří prach, proto je správnou volbou pro alergiky, rodiny s dětmi a osoby se sníženou imunitou. Součástí balení je montážní sada pro upevnění na zeď a síťový kabel bez koncové hlavice. Hlavici lze koupit přímo v našem e-shopu. Teplota vytápění se na našem radiátoru reguluje pomocí termostatu, buď zabudovaným od výrobce a nebo bezdrátovým termostatem. Termostat, případně přijímač není součástí elektrického radiátoru .Termostaty a přijímače najdete v našem e-shopu v sekci příslušenství. Nevíte si rady? Nevadí, stačí vybrat a zaslat objednávku. Náš tým Vás bude vždy kontaktovat a doladí Vaší objednávku dle Vašich představ Výhody elektrického radiátoru TORA BRODOS: vysoká úspora při pořizování – není potřeba kotel, rozvody, atd. topení elektrickým radiátorem je levnější díky sníženému tarifu za elektřinu jednoduchá instalace a minimální servis nevíří prach – vhodný pro alergiky odolnost a dlouhá životnost bezpečnější – v případě havárie nevyteče ani nezamrzne kompatibilní s alternativními zdroji elektrické energie jako jsou fotovoltaiky a solární panely Jsme Česká firma TORA BRODOS s.r.o. Firma byla založena za účelem výroby a prodeje výhradně českých topných panelů (elektrických radiátorů) pro domy, chaty, chalupy, garáže, voliéry a další objekty. Spoluvlastníci firmy vyvinuli ryze český systém tzv. sálavého tepla. Výroba radiátorů na elektrickou energii je zaměřena zejména na kvalitu výroby a na poskytování levného servisu zákazníkům. Elektrických radiátorů např. do koupelny najdete na trhu velké množství. Tyto topné elektrické panely zn. TORA BRODOS jsou na vyšší technické úrovni a zároveň nenáročné na instalaci a případný servis. Založení firmy TORA BRODOS s.r.o. v roce 2017 Elektrické radiátory vyrábíme přes 10 let. V průběhu deseti let jsme zdokonalili výrobní procesy a zlepšili prodejní postupy. Neustále pracujeme na novém designu elektrických radiátorů V loňském roce jsme představili novou sadu elektrických radiátorů s hladkých designem povrchů na stavebním veletrhu v Praze.
Elektrický radiátor 700 W ne přímotop,Sálavý,Akumulační
DOPRAVA ZDARMA Elektrický radiátor T070 efektivně vytopí místnost do 30 m3. Topí 8-12min a 40 - 45min sálají a úspora kolem 42% energie. Kategorie: Běžné, tl. 8cm, výška 63cm Záruka: 2 roky Délka radiátoru: 450 mm Výška radiátoru: 630 mm Výkon radiátoru: 700 W Výrobce: TORA BRODOS Hloubka: 80 mm Hmotnost: 17 kg Typ: Elektrický radiátor Materiál: Ocelový plášť Elektrický radiátor T070 efektivně vytopí místnost do 30 m3 u novostavby, u starších zástaveb spíše 21 m3. Vhodný do rodinných domů, chat a chalup, kanceláří, skladů, garáží, voliér. Nevíří prach, proto je správnou volbou pro alergiky, rodiny s dětmi a osoby se sníženou imunitou. Součástí balení je montážní sada pro upevnění na zeď a síťový kabel bez koncové hlavice. Hlavici lze koupit přímo v našem e-shopu. Teplota vytápění se na našem radiátoru reguluje pomocí termostatu, buď zabudovaným od výrobce a nebo bezdrátovým termostatem. Termostat, případně přijímač není součástí elektrického radiátoru .Termostaty a přijímače najdete v našem e-shopu v sekci příslušenství. Nevíte si rady? Nevadí, stačí vybrat a zaslat objednávku. Náš tým Vás bude vždy kontaktovat a doladí Vaší objednávku dle Vašich představ. Výhody elektrického radiátoru TORA BRODOS: vysoká úspora při pořizování – není potřeba kotel, rozvody, atd. topení elektrickým radiátorem je levnější díky sníženému tarifu za elektřinu jednoduchá instalace a minimální servis nevíří prach – vhodný pro alergiky odolnost a dlouhá životnost bezpečnější – v případě havárie nevyteče ani nezamrzne kompatibilní s alternativními zdroji elektrické energie jako jsou fotovoltaiky a solární panely Jsme Česká firma TORA BRODOS s.r.o. Firma byla založena za účelem výroby a prodeje výhradně českých topných panelů (elektrických radiátorů) pro domy, chaty, chalupy, garáže, voliéry a další objekty. Spoluvlastníci firmy vyvinuli ryze český systém tzv. sálavého tepla. Výroba radiátorů na elektrickou energii je zaměřena zejména na kvalitu výroby a na poskytování levného servisu zákazníkům. Elektrických radiátorů např. do koupelny najdete na trhu velké množství. Tyto topné elektrické panely zn. TORA BRODOS jsou na vyšší technické úrovni a zároveň nenáročné na instalaci a případný servis. Založení firmy TORA BRODOS s.r.o. v roce 2017 Elektrické radiátory vyrábíme přes 10 let. V průběhu deseti let jsme zdokonalili výrobní procesy a zlepšili prodejní postupy. Neustále pracujeme na novém designu elektrických radiátorů V loňském roce jsme představili novou sadu elektrických radiátorů s hladkých designem povrchů na stavebním veletrhu v Praze.
Prodám radiátory Korado
Prodám radiátory Korado používané jednu zimu. Možnost koupit včetně termohlavic a dalšího příslušenství. 1. Korado Radik Klasik - R 22 554 x 600 mm: 1600,- Kč 2. Korado Radik Klasik - R 33 554 x 1200 mm: 3300,- Kč 3. Korado Radik Klasik - 22 500 x 1400 mm: 3400,- Kč 4. Korado Radik Klasik - 22 500 x 700 mm: 1700,- Kč 5. Korado Radik Klasik - R 21 554 x 800 mm: 1800,- Kč 6. Korado Radik Klasik - 22 500 x 1600 mm: 3900,- Kč