inzerce, prodej, prodám, bazar

Sex, Disco, Revoluce

Kategorie: Beletrie

Kniha je zcela nová, nepřečtená, vhodná jako dárek, cena 300 kč + poštovné.
Sex, Disco, Revoluce
Podobné inzeráty
DĚJINY PSAL SEX
Dobrý den, prodám knihu DĚJINY PSAL SEX.
ŽHAVÝ SEX A JAK NA TO.
Dobrý den, prodám knihu ŽHAVÝ SEX A JAK NA TO.
Ospalá díra: Děti revoluce
Kniha Ospalá díra: Děti revoluce od Keitha R. A. DeCandida je jako nová, jednou čtená. Možnost osobního odběru v Olomouci, jinak cena plus poštovné.
Kniha Doktor Živago - Boris Pasternak
Román Doktor Živago, dlouhá léta ve vlasti autora i u nás obestřený fluidem zakázaného, vyvolal rozruch a paniku hned v r. 1956, kdy jej Pasternak dopsal a nabídl k uveřejnění. Neuspěl. O rok později vyšel rusky v Itálii, zanedlouho pak italsky, anglicky, švédsky, norsky, francouzsky a německy. Roku 1958 byla spisovateli udělena Nobelova cena, kterou však byl donucen odmítnout Jednotlivé části románu zachycují klíčové okamžiky života titulního hrdiny Jurije Živaga, spojené s významnými společenskými událostmi v Rusku: 1905 - ruská revoluce a stávky dělníků, první světová válka, revoluce 1917, porevoluční vývoj. Jako červená nit se románem vine láska, děj je rovněž prostoupen úvahami o smyslu života a umění. Mimořádnou roli sehrává v díle náhodná osudovost, která vstupuje do životů jednotlivých postav a vzájemně je propojuje. Podle románu byl r. 1965 natočen úspěšný film ověnčený pěti Oscary.
Kniha : Miminko nebo manžel?
Ožehavé téma, o němž si nervózně špitají maminky i tatínkové v dětských hernách a na hřištích po celém světě. Ale takhle to nemusí zůstat napořád. Můžete provádět nejrůznější čáry máry s dětmi a přitom si dál užívat dospělácké techtle mechtle. Na sexu totiž opravdu záleží a hodně. Partnery stmeluje a je zárukou toho, že se z milenců nestanou pouze spolubydlící nebo vychovatelé. Tato zábavná a upřímná příručka pomůže rodičům uklidnit rozbouřené vody kolem dříve tabuizovaného tématu a naopak rozvířit stojaté vody tam, kam velké vlny patří v ložnici. Jazyk: český Překlad: Jana Hejná Vazba: pevná vázaná Žánr: rodina, rodičovství, sex, erotika, literatura světová, lit. naučná, Rodina, odborná , Společenské vědy Rok: 2014 Nakladatelství: Noxi Stran: 240 Stav: nová - možnost se přijít podívat osobně na knihu nebo ukázat přes skype. Pokud budete mít zájem podívejte se do mé další nabídky, nabízím více knih, děkuji.
Prodám knihy 4
Pokud není uvedeno tak stav ""jako nová"" u současných autorů nebo velmi zachovalá u starších knih. Frida – Barbara Mujica pevná s přebalem 85,- Pivní kuchařka – Marie Formáčková brož. 70,- Euro, společná měna jako hrozba pro budoucnost Evropy – Joseph E. Stiglitz pevná s přebalem 130,- Křesťanství, vztahy a sex – Jeroným Klimeš brož. 160,- Dekameron – Giovanni Boccaccio, vyd. 1965 pevná bez přebalu 40,- Recepty ze sladkovodních ryb – Milan Palička pevná s potiskem 2016 180,- New Headway English Course – slovníček a přehled mluvnice pro první tři úrovně brož. 40,- Stručné dějiny Dobrušska a Opočenska – Jiří Králíček a kolektiv pevná s potiskem 150,- Ambra Černá – Paula Danzigerová pevná s potiskem 50,- S Kristianem Kodetem o Kristianu Kodetovi – Pavel Veselý pevná s potiskem s autogramem / podpisem K.K. 390,- Z kutila profesionálem – Baumax pevná s potiskem 10,- (prodej pouze s další knihou) Dolní Bojanovice, minulost a současnost obce – Jiří Pajer a kolektiv pevná s potiskem včetně CD 390,- Nataša – Iva Hercíková pevná bez přebalu horší stav 20,- Kapitánova dcera – Alexandr Sergejevič Puškin pevná s potiskem starší vydání rok neuveden 50,- Setkání s Polyxenou – Karel Štorkán pevná s přebalem 20,- Helena Šmahelová: Chrabrovka, Magda, Velké trápení, Žárlivost (5,-), Dobrá Mysl (brož), jinak pevná vazba po 20,- Eliška Horelová: Čas ohně šeříků, Léto jako když vyšije, Jarda Samorost, Potopa po 20,- Eduard Petiška - Děvčata a řeka pevná bez přebalu 20,- Nehlaď kočku proti srsti – Krystyna Boglarová 10,- Carman, Colomba - Prosper Mérimée 5,- Pevná bez přebalu Dívky z celého světa-sedm příběhů - Elie Berthet Dědourek, 1948 pevná bez přebalu 70,- Tak je to, kocoure – Emily Nevillová il. Born, pevná, přebal v horším stavu 50,- První zrání – Vlasta Šelepová 1944 20,- paperback Sto veselých kreseb – Josef Lada pevná bez přebalu 20,- Srub u jezera – Kathe Recheis pevná s horším přebalem 20,- Strašáci a poustevníci – David Jan Novotný pevná s přebalem 40,- Ukvapený Sam – Pelham Grenville Wodehouse il. Born paperback 1984 40,-