inzerce, prodej, prodám, bazar

Sexy krajkové prádlo - trojdílné

Kategorie: Spodní prádlo

Krajkové prádlo - tři díly.
♠ velikost - S
♥ Barevné varianty - bílá
Cena je za kus. Jedná se o prádlo 2.jakosti!
Dotazy pouze do zprávy. Prádlo je NOVÉ.
Osobní odběr je možný ve Zlíně nebo zašleme přes Zásilkovnu za 84 Kč ( pojištění, balné a poštovné ). Při odběru více kusů se platí jedno poštovné.
Na dobírku zasíláme pouze po předchozí úhradě pošty - 100 Kč.
Sexy krajkové prádlo - trojdílné
Podobné inzeráty
PRÁDLO bílé krajkové
PRÁDLO bílé krajkové ♥ velikost odpovídá XL ♥ ( II.jakost ) Na dobírku zasíláme pouze po předchozí úhradě pošty - 100 kč. ♥ Jedná se o NOVÉ PRÁDLO. Dotazy prosím pouze do zpráv. Osobní odběr Zlín nebo přes Zásilkovnu za 84 Kč ( poštovné, balné, pojištění ) Cena je za kus.
Nové sexy spodní prádlo
Nepoužívané sexy spodní prádlo(košilka+tanga) zn.viz foto vel.L/XL pouze osobní předání.Zpráva pro vtipálky.Pokud nemáte nezájem,nevolejte.Nejsem na to zvědavá i když někdy pobaví????.Děkuji za pochopení
Krasne damske krajkove ruzove spodni pradlo -F&F-
KRAJKOVE KRASNE TRPITIVE SPODNI PRADLO RUZOVE-F&F-VEL VRSKU 85.C.BIKINY 44-46-PC.1490KC NYNI 900KC-LEVNE
Dámské prádlo - velikost S - 4 barvy skladem
Krajkové prádlo. ♥ velikost - S ♥ Barevné varianty - temně modrá, zelená, červená, bílá Cena je za kus. Dotazy pouze do zprávy. Prádlo je NOVÉ. Osobní odběr je možný ve Zlíně nebo zašleme přes Zásilkovnu za 84 Kč ( pojištění, balné a poštovné ). Při odběru více kusů se platí jedno poštovné. Na dobírku zasíláme pouze po předchozí úhradě pošty - 100 Kč.
Dámské kalhotky sexy tanga nové vel S - L, průsvitné
Na prodej více variant těchto sexy kalhotek. Bavlněná podšívka, jinak tenké a průsvitné. Sexy provedení! Posílám přes Zásilkovnu
Sexy push up podprsenka 75 B černá s krajkou bralet
Krásná černá sexy krajková podprsenka styl bralette. Zdobená šněrováním a krásnou pružnou krajkou. Nová! Nenošená, pouze vyzkoušena. Zašlu poštou jako dopis za 30 Kč. Push up = vyztužená Krásně padne, dělá sexy tvar poprsí Na pružnou krajkovou gumu, nastavitelné zapínání Vycpávky lze vyjmout Neměním!