inzerce, prodej, prodám, bazar

Sháním osmáky

Kategorie: Drobní savci

Kdo daruje osmáky degu , samce nebo samičku. Okolí Tábora.
Sháním osmáky
Podobné inzeráty
2 osmáci degu
Nabízím terárium za 1500,- 2 osmáky degu - 4 roky a půl roku - zdarma Oba jsou velmi kontaktní a zvyklí na ruku, dokonce si přijdou pro mňamku na zavolání běhací disk - zdarma kovovou kouli na seno - zdarma běhací kouli - zdarma Vlastní odvoz - Olomouc Terárium prodáváme pouze s osmáky. Případně je možné si přijet pouze pro osmáky. Hračky dám s osmákům zdarma..
Klec pro osmáky
Prodám klec, skříň a nástavbu pro menší domácí mazlíčky. Jedná se o 300 litrové akvárium s podobně velkou nástavbou nahoře. Měli jsme v ní dva Osmáky, pro které to byl velký komfortní luxus :). pro králíky, leguány apod. vhodné. Ideálně vše jako celek. Při odběru kompletu, možnost dohody o ceně. K vyzvednutí ve Vranově nad Dyjí. Případně možnost dopravy do Blížkovic.
Daruji do dobrých rukou 2 osmáky
Z důvodu stěhování na jaře daruji 2 osmáky s vybavenou klecí.
SHÁNÍM Sameček činčila Ebony/Velvet
Dobrý den, SHÁNÍM samečka of činčily, musí být s pp nejlepé ve věku 3-5+ měsíců, pokud starší- musí být vhodný do chovu (min. 550 G v 8 měsících.) - sháním pouze Ebon/BLACK či Violet zbarveny (preferuji Ebony/black), za Agory genetiku mi nevadí si připlatit- ale není potřeba. :) - nesmí být White zbarvení. Nejlépe kdyby se cena však pohybovala kolem 2000-2500 max, ale záleží na detailech. Hledám samečka jako partnera pro mou 8 měsíční samičku (White Mosaic AVC) zatím by bydleli vedle sebe, potom spolu a v budoucnu tvořili pár v oficiální chovné stanici, na které momentálně pracuji. :) byly by můj jediný pár, takže se nemusíte bát, že by o něj nebylo postaráno. V 120 x 80 x 60 kleci a každo denním pohybem se bude mít se samičkou nádherně. Sháním poblíž Plzně, Prahy, karlovy vary. Z Moravy by se musela zařídit doprava zvířat, a tam nevím, jak vysoko se pohybuje cena. :)
Prodám hamák
Prodám odpočívadlo závěsné látkové 30x30cm,pro křečky,potkány, osmáky.
Osmák degu
Daruji osmáky degu. Odběr za 4 týdny. Za odvoz