inzerce, prodej, prodám, bazar

Shoei neotec II Vyklápěcí Helma Vel. XXS XS Přilba

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Shoei neotec II
Vel.XXS Ale vypadá na XS

Stav viž fotky

Preferuji osobní převzetí a vyzkoušení.
Lze poslat po domluvě.

Pokud to budete chtít zaslat Českou poštou na dobírku, tak za poštovné je to 229,-

Na dobírku pouze po předchozí platbě POŠTOVNÉHO.
Bez predem zaplaceneho postovneho neposilam z duvodu nevyzvednuti zasilky.

Nabídka je aktuální do smazání.

Cena odpovídá stavu zboží.

Zboží potom už nevrátím. Děkuji za pochopení.


Harley-Davidson Chopper Cruiser Harley Davidson

Podobně jako Arai Shark Hjc Schuberth Shoei Nolan X-lite Ls2 Caberg Agv Harley Davidson
Shoei neotec II Vyklápěcí Helma  Vel. XXS XS Přilba
Podobné inzeráty
Shoei Neotec II
Prodám helmu Shoei Neotec II, vel. S 55-56cm, barva bílá lesklá, s vysouvací sluneční clonou, s přípravou na pinlock, najeto jen asi 6000km. Stav: použitá, jako nová Pevná cena.
Helma / přilba na motorku značky SHOEI RX-R
Prodám prémiovou moto přilbu japonské značky SHOEI RX-R -Vel. M (Medium) -Plně funkční -Málo nošená helma Shoei -Stav: pěkný stav viz. foto -Včetně originálního vaku s logem Japonská značka SHOEI vyrábí všechny součásti svých motocyklových přileb pouze v domovském Japonsku, což se odráží v precizním provedení a maximální kvalitě s důrazem na detail. Není náhodou, že spousta špičkových závodníků používá právě přilby SHOEI. Značka Shoei představuje prvotřídní japonské ručně vyráběné helmy špičkové úrovně. Při výrobě každého kusu je kladen nejvyšší důraz na perfektní zpracování. Pod nejpřísnějším dohledem se dbá o kvalitu a tím i o Vaši maximální ochranu. Helmy Shoei splňují ty nejpřísnější normy a zajistí Vám to nejvyšší možné bezpečí. V případě vašich dotazů pište / volejte. Děkuji. Odesílám: Zásilkovnou,Českou poštou/ DPD / PPL / Platba: Předem na účet / Dobírka + Koukněte také na další moje nabídky, prodávám podobné věci Děkuji
SHOEI přilba NEOTEC II white + Sena SRL2
Prodám SHOEI přilba NEOTEC II white vel. XL + intercom Sena SRL2. Kompletní balení, origo krabice+pytlík na přilbu atd. Kompletní balení i k intercomu. Vhodné i jako dárek. Jetá asi 4x krátce,nesedí mi, ježděna v kukle. Cena nové přilby 16900kč Cena nového SRL2 7775kč Cena nového kompletu 24 675kč Při rychlém jednání sleva.
SHOEI NEOTEC II 2 Splicer TC-6 velikost XL 61-62
Prodám vyklápěcí helmu SHOEI NEOTEC II Splicer TC-6. Koupena léto 2021. Málo jetá cca 5000km. TOP STAV. Pořizovací cena cca 19.000,-. Pinlok,integrované brýle Velikost : XL 61-62 Prodávám bez interkomu!!!
Helma Shoei Neotec II black L
Prodám helnu Shoei Neotec II black L, koupená v roce 2021, velmi málo používaná - končím ze zdravotních důvodů.
Shoei Neotec, velikost XL, včetně HF Sena
Prodám použitou moto helmu Shoei Neotec stříbrná, XL. Helma je včetně špičkové Bluetooth HF Sena SMH10R. Nějaké oděrky má, ale je ve velmi dobrém stavu. Nainstalované nové plexi s lehce kouřovým efektem. Původní cena helmy 12000,- Kč, HF sada 6500,- Kč, plexi 1500,- Kč = 20000,- Kč.