inzerce, prodej, prodám, bazar

Siemens

Kategorie: Myčky

Plne funkcni 85*60*60
Siemens
Podobné inzeráty
Vestavná myčka nádobí Siemens iQ300 SL73HX60CE, 60cm šíroká
Nová vestavěná myčka nádobí Siemens iQ300 SL73HX60CE. Původní cena 25´990,-Kč. Záruka do 01/04/24, Siemens 10 let záruka na prorezavění, Siemens doživotní záruka AquaStop. Kapacita: 14sad nádobí Efektivní motor iQdrive zajistí nižší spotřebu energie při stejném výkonu. Minimálně se opotřebovává a je příjemně tichý při kterémkoli programu. Dávkovací asistent pro optimální výsledek Zaručí, že mycí tableta vypadne přímo do malé záchytné misky. Funkce varioSpeed plus on demand pomůže zkrátit dobu trvání mycího cyklu. Až třikrát rychleji můžete mít nádobí umyté. Bude stejně důkladně umyté a usušené jako v běžném mycím cyklu. Doživotní záruka na škody způsobené vodou Bezpečnostní systém aquaStop® zabraňuje všem škodám, které jsou způsobené vodou. Oblíbený program jedním tlačítkem Na myčce můžete nastavit jedním tlačítkem vaši oblíbenou volbu. VarioPanty Při otevření myčky dojde k drobnému posunutí plně integrovaných dvířek nahoru. Díky tomu mizí nevzhledné mezery, které bývají u myček instalovaných do výšky, nízkých soklů a vysokou vestavbou pracovní desky. Žádná kolize s podlahou již nehrozí. Programy a speciální funkce: 6 programů: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intenzivní 70 °C, Hodinový 65 °C, Krátký 45 °C, Oblíbený výchozí Oblíbený program: Předmytí 3 speciální funkce: intensiveZone, Poloviční náplň, varioSpeed Plus on demand program péče o myčku nádobí: Machine Care Technologie oplachování a sušení: výměník tepla aquaSensor a loadSensor - detekují množství nádobí a stupeň jeho znečištění a automaticky přizpůsobují mycí program včetně spotřeby vody dávkovací asistent iQdrive automatické přizpůsobení dle druhu mycího prostředku samočisticí filtrační systém s třívrstvým zvlněným filtrem materiál vnitřní vany: nerezová ocel Komfort: koše flex příborová zásuvka varioDrawer 3 výškově nastavitelné polohy horního koše pomocí systému rackMatic kolečka s nízkým třením ve spodním koši zarážka proti vykolejení spodního koše 2 řady sklopných trnů na talíře v horním koši 4 řady sklopných trnů na talíře ve spodním koši 2 výklopné etažéry na šálky v horním koši 2 výklopné etažéry na šálky ve spodním koši Ukazatele stavu a obsluha tlačítka ovládání nahoře popisky na panelu: anglický text sideLight ukazatel zbytkového času v minutách akustický signál ukončení programu časová předvolba 1-24 hod Bezpečnost aquaStop®: záruka značky Siemens domácí spotřebiče v případě poškození vodou - po celou dobu životnosti spotřebiče* varioPanty systém ochrany skla vč. násypky na sůl vč. ochranného plechu pro podstavbu (ochrana před párou) Rozměry myčky (VxŠxH): 86.5 x 59.8 x 55 cm Více info: bmwacs7l@,
SZ36RB04 - 3. koš do myčky Bosch nebo Siemens
3. koš do myčky. vhodné pro myčky Bosch a Siemens 60cm i když je v barevném provedení Siemens. Lze jej umístit místo příborové zásuvky, nebo do myček, které mají přípravu na příborovou zásuvku ale nemají ji v balení. Součástí je vše co je na fotce a v případě potřeby přidám i košík na příbory.
myčka SIEMENS  XXL - plně integrovaná
prodej myčky SIEMENS z expozice, plně integrovaná XXL, nová bez poškození, Nová myčka Siemens, plně integrovaná XL - model SX63E800BE PC 28.490,-, důvod prodeje změna expozice na vzorkovně Myje až třikrát rychleji, přitom stejně důkladně umyté a usušené nádobí: s varioSpeed Plus on demand můžete zkrátit dobu trvání mycího cyklu. Navíc toto urychlení můžete zapnout kdykoli, dokonce v průběhu již spuštěného mytí, a bez ohledu na to, zda jste doma nebo na cestách - pomocí aplikace Home Connect.
3ks košů do myčky Siemens, Bosch
Prodám koše do vestavné myčky 60cm Siemens/Bosch. Používáno málo po dobu 5 let. Perfektní stav. Horní koš 400,-. Prostřední nastavitelný koš s rotační tryskou 600,-. Spodní koš 500,-. Koše jsou identické pro myčky Siemens řady SN a ostatní i Bosch řady SB a ostatní, liší se pouze předním štítkem výrobce (odzkoušeno). Cena za komplet 1300,-. Osobní předání Židlochovice, Brno-Slatina.
Myčka nádobí Siemens
Prodám myčku nádobí Siemens v pěkném stavu, plně funkční, šířka 45 cm, záruka 2 měsíce. Zajemce pište sms nebo volejte na tel. NA EMAIL NE ODPOVIDAM
Siemens
Prodám funkční volně stojící myčku Siemens 60cm,je moc zachovalá, výroba originál Germany