inzerce, prodej, prodám, bazar

Silikonový kryt na mobil Huawei Nova 8i

Kategorie: Kryty

Dobrý den, nabízím silikonový kryt na mobil Huawei Nova 8i. Objednala jsem si jeden kryt z Alzy, ale přišly mi dva. Je nový, nepoužitý.
Pouze osobní odběr.
Silikonový kryt na mobil Huawei Nova 8i
Podobné inzeráty
Huawei P Smart Z, PC Case originální kryt
Prodám Huawei PC Case originální ochranný kryt pro Huawei P Smart Z modrá, černá. Originální ochranný kryt v hladkém provedení. Praktická konstrukce zaručuje těsné uchycení, které maximálně ochrání od škrábanců. Kryt Huawei PC Case disponuje všemi výřezy na konektory a fotoaparát. Kryt se jednoduše nacvakne a na těle telefonu Huawei P Smart Z. Nové zabalené. Kontakt pouze emailem, SMS ne, v případě vážného zájmu můžete volat.
kryt pro Huawei Mate 30 Lite/Huawei nova 5i Pro
Zadní kryt pro mobil Huawei Mate 30 Lite nebo Huawei nova 5i Pro s motivem růží. Kryt je nový nepoužitý, omylem jsem zakoupil na špatný telefon. Materiál pevný plast a obrázek je schovaný za tvrzeným sklem, nejedná se tedy o takový ten levný silikon, který rychle stárne.
Kryt Samsung S23 Ultra 5G
Silikonový obal je dokonalou ochranou pro Váš mobil Samsung Galaxy S23 Ultra 5G.Obal je vyroben z odolného, velice pevného a matného silikonu v černé barvě a to speciálně pro telefon Samsung Galaxy S23 Ultra 5G. Díky výřezům, které obal má, je naprostou samozřejmostí pohodlně využívat všechna tlačítka, ovládací prvky, konektory, porty a to bez nutnosti, abyste telefon z obalu museli vyndavat. Máte tak jistotu, že tento silikonový kryt, navíc s vlastním potiskem, bude vždy skvěle pasovat na Váš telefon. Silikonový obal je navíc navržen a vyroben s protiskluzovou úpravou a to tak, aby se pohodlně držel a zároveň i bezpečně seděl v ruce. Černé a zároveň matné provedení materiálu zaručuje minimální zanechávání otisků na povrchu obalu. Na matném podkladu navíc Vaše vlastní designy vyniknou ještě o něco lépe než na obalu plastovém. Nasazení i sejmutí silikonového obalu je velice jednoduché a to díky přizpůsobivosti vůči různým tvarům. Tento matný silikonový obal je skvělou kombinací originálního designu, dobrou ochranou zadní a také boční části telefonu proti poškrábání a je vyroben přesně tak, aby na míru padl telefonu Samsung Galaxy S23 Ultra 5G. PSÁT JEN SMS NEREAGUJI NA EMAIL
Kryt na Apple iPhone XR, iPhone 11 Pro, Samsung, Huawei
Prodám nové kryty na mobilní telefony a ochranné sklo. Cena je za jeden kryt. 1. Huawei Y6 Prime 2018 2. Apple iPhone 11 Pro 3. Apple iPhone 11 Pro 4. myPhone Fun 5. Huawei P30 6. Xioami Redmi 4X 7. Samsung Galaxy A9 8. ochranné sklo pro Huawei P20 9. Apple iPhone XR 10. Nokia 3 11. Huawei P30
Originální obal na Huawei P20 silikonový
Dobrý den, prodám tento nový originální silikonový obal na zadní stranu Huawei pro Huawei P20 modrý nabidnete
Kryt na mobil Huawei P9 lite
Prodám úplně nový nepoužitý kryt na mobil Huawei P9 lite. Kryt byl zakoupený omylem. Kryt má růžové třpytky a srdíčka. Mohu předat osobně v Moravské Třebové nebo v Brně, popř. zaslat poštou na náklady kupujícího.