inzerce, prodej, prodám, bazar

Silniční kolo MAXBIKE

Kategorie: Silniční kola

Prodám silničku velikosti M (160–175cm)

Osazení Shimano Tiagra 2×9

Nové pláště (najeto cca 100–150km)

Karbonové vidlice

Všechno v pořádku, brzdí, přehazuje, náboje bez vůle.

Ježděno rekreačně a pouze za hezkého počasí.

Kolo v moc pěkném stavu.

Po domluvě předání v Brně nebo Vysoké Mýto a okolí

Silniční kolo MAXBIKE
Podobné inzeráty
Silniční kolo Maxbike 93RC, vel. 50
Prodám silniční kolo Maxbike 93RC, velikost rámu 50. Kolo používala moje přítelkyně ale je jí trochu velké. Zcela funkční, pravidelně servisované a udržované v dobrém stavu. Provozní oděrky. Prodávám bez nášlapů. Specifikace: - hliníkový rám - velikost 50 - karbonová vidlice - karbonové náboje - přesmykače Shimano Ultegra 2x9 - ráfkové brzdy Shimano 600 - karbonové náboje - bez nášlapů Při rychlém jednání jsem ochotný slevit.
Nové krosové kolo Maxbike Aras výška rámu 48
prodám zcela nové , vůbec nejete kolo Maxbike.PC 14490- Prosím první kontakt e mail nebo SMS zprávou, děkuji
Silniční trekingové kolo FOŘT
Prodám trekingové krosové silniční kolo Fořt, silniční pláště, plně seřízené, kola vycentrované. Nové ergonomické rukojeti. Rám velikost M. Velmi pěkný stav. Převody 3x6. Pište prosím pouze na email, na telefonu jsem málo. Děkuji silniční kolo, šlapací kolo, trekingové kolo, bicykl, bycikl, bicikl
Scott Speedster S50 - Nové komponenty Shimano Tiagra
Dobrý den prodávám svoje silniční kolo Scott Speedster S50 které jsem nechal plně opravit s brusonovýma komponentama Shimano Tiagra. Seznam komponentů : Silniční dualy Shimano Tiagra ST-4700 3x10. Silniční klika Shimano Tiagra FC-4703 3x10. Silniční přesmykač Shimano Tiagra 3x10. Silniční přehazovačka Shimano Tiagra 3x10. Kazeta Shimano Tiagra HG500. Nové lightweight ložisko kliky. Nové duše a pláště. Nové lanka a bowdeny - Brzdy mají nerezové, převody mají teflonové. Brzdy jsou originalní Scott PRO furt brzdí fajnově. Zadní kolo má na jednom místě mírně ohlej ráfek jde to cítit v pomalejší jízdě ale za rychlosti to nejde poznat.
Dámské elektrokolo MAXBIKE E-CITY 28
Prodám 2 elektrokola Maxbike E-CITY. Kola jsou ve velmi dobrém stavu. Rám Maxbike E-City 700C 18. Motor Bafang SWXH2 v zadním kole. Baterie Phylion 37V/13Ah. Ovládání led displey.Prodej i jednotlivě. Cena jednoho kola 19 000 Kč. V případě zájmu dohoda a kola mohu i dovézt.
MAXBIKE Cavalla - dámské jízdní kolo
Prodám jízdní kolo zn. MAXBIKE cross Cavalla, rok 2017, velikost 18". Jedná se o dámské krosové kolo vhodné na cesty a cyklostezky. Přehazovačka: 8x3, vzadu Shimano Acera, ve předu Shimano Altus Brzdy: V-éčkové, Shimano Přední odpružená vidlice: SR Suntour Ráfky: Grand Rock, osazené pneumatikami: Kenda 28x1,5/8 x 1,3/8. Viz. foto Kolo je ve velmi zachovalém stavu, pravidelně servisováno, s minimálním nájezdem. V ceně jsou zahrnuty plastové blatníky, držák na láhev, brašna na rám, stojan stavitelný, přední a zadní svítilna + přední odrazka, zvonek, rohy ZOOM (berany na řídítkách), nový tachometr/cyklopočítač zn. Sigma. Tyto komponenty jsou na kole namontovány a jsou součásti prodeje (viz foto.) Kolo je ihned k dispozici, prohlídka možná. Kontakt na tel. čísle: , nebo emailu: marian577@