inzerce, prodej, prodám, bazar

SINGER Family 8280

Kategorie: Šicí stroje

Prodám šicí stroj SINGER Family 8280. Šicí stroj Singer Family 8280 nejen pro začátečníky. Bez problému zvládne přímý steh, klikatý steh, slepý steh / steh pro dámské prádlo, multi-klikatý steh, látání, dekorační stehy a prošívání. Super stav.
SINGER Family 8280
Podobné inzeráty
SINGER Elektronický šicí stroj C 620 L
Prodám SINGER Elektronický šicí stroj C 620 L. Koupeno v Lidlu. Popis výrobce: 9 typů šití knoflíkové dírky v automatu Nastavení šicího programu s kontrolou na přehledném displeji Regulace rychlosti s funkcí Start & Stop Programovatelný horní a dolní steh Cívka s horní nití pro snadnější navlékání Stehový graf je jasně vyobrazen na ovládacím panelu šicího stroje Mimořádně lehký pro snadný transport Robustní rám z lehkého kovu - tichý chod a dlouhá životnost Funkce zacvaknutí pro rychlou výměnu patky Variabilně nastavitelná délka stehů Šicí stroj SINGER® C620L je exkluzivní model navržený výhradně pro Lidl. Tradiční kvalita značky Singer, moderní design, přehledný displej a kovový rám jsou hlavními přednostmi. Díky hliníkovému rámu je obzvláště lehký a snadno se přenáší. Z 200 stehů si určitě vyberete a oceníte i variabilně nastavitelnou délku stehu. Také výměna patky je u tohoto přístroje více než snadná. Zlepšení proti dříve nabízenému přístroji Singer 6180 Brilliance: 200 druhů stehů (dříve 80 stehů) 9 typů šití knoflíkové dírky (dříve 6) Šití abecedy Cívka s horní nití Regulace rychlosti s funkcí Start & Stop Materiál Plast, hliník Rozměry cca 41 x 19 x 31 cm Hmotnost cca 5,3 kg
Singer 8280
Prodám téměř nový šicí stroj Singer 8280. Stroj byl zakoupený 2020. Používán výjimečně. Vše funguje jak má. Více info e-mailu.
ŠICÍ STROJ SINGER 8280 227122
Dobrý den, dnes vám nabízíme šicí stroj Singer 8280 popis: original obal pedál Osobní převzetí nebo zaslání na dobírku. Poštovné 140,- Sledujte naše další aukce, výhodná nabídka elektroniky, věcí pro domácnost a sportovních potřeb. Pro bližší informace nás můžete kontaktovat na tel. č. 353 569 262 nebo na tel. č. . Před zakoupením zboží je možná osobní prohlídka na adrese: Nákladní 193/9, Karlovy Vary. Ceny na našich aukcích jsou pevné! Neposílejte prosím dotazy s nabídkami nižších cen.
Prodám šicí stroj Singer C 62
Prodám nepoužitý šicí stroj Singer c 62 záruka 2 roky typů šití knoflíkové dírky v automatu Nastavení šicího programu s kontrolou na přehledném displeji 200 stehů včetně abecedy řadu možností Regulace rychlosti s funkcí Start & Stop Programovatelný horní a dolní steh Cívka s horní nití pro snadnější navlékání Stehový graf je jasně vyobrazen na ovládacím panelu šicího stroje Mimořádně lehký pro snadný transport Robustní rám z lehkého kovu - tichý chod a dlouhá životnost Funkce zacvaknutí pro rychlou výměnu patky Variabilně nastavitelná délka stehů Šicí stroj SINGER® C 620 L je exkluzivní model navržený výhradně pro Lidl. Tradiční kvalita značky Singer, moderní design, přehledný displej a kovový rám jsou hlavními přednostmi. Díky hliníkovému rámu je obzvláště lehký a snadno se přenáší. Z 200 stehů si určitě vyberete a oceníte i variabilně nastavitelnou délku stehu. Také výměna patky je u tohoto přístroje více než snadná. Materiál Plast, hliník Rozměry cca 41 x 19 x 31 cm Hmotnost cca 5,3 kg Možno poslat při platbě na účet poštovné 49,- dobírka 85,-
ŠICÍ STROJ SINGER
Prodám šicí stroj Singer 8280 z pozůstalosti,1 x použitý,za 1400 kč včetně dobírky. vikispirit@ tel.
Šicí stroj Singer
Prodám šicí stroj značky Singer model 1608. Dědictví, je funkční, ale nejspíše bude potřebovat servis/kontrolu. Cena 1000 Kč, vyzvednutí Brno Židenice. (Hlavní funkce pro šicí stroj Singer Promise 1408: 8 druhů stehů (základní, dekorativní) 4krokové šití knoflíkových dírek Možnost šití dvojjehlou Zpětný chod pro zapošití Volné rameno Zabudované osvětlení Pevný kovový rám)