inzerce, prodej, prodám, bazar

Sirotčinec slečny peregrinové pro podivné děti

Kategorie: Drama

Sirotčinec slečny peregrinové pro podivné děti
Podobné inzeráty
Konec řetězce - Fredrik T. Olsson
NOVÁ, NEČTENÁ, MEGA "TLUSTÁ" KNIHA :-), VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Thrillery a Horory → Severské krimi Počet stran: 584, měkká vazba PC: 289,-kč Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč Strhující pátrání po velkých životních záhadách sleduje několik zdánlivě samostatných dějových linií, které se posléze protnou v neuvěřitelném a děsivém příběhu. V Amsterdamu beze stopy zmizí mladá lingvistka, v zapadlé berlínské uličce dojde k vraždě neznámého muže, ze stockholmské nemocnice je po neúspěšném pokusu o sebevraždu unesen padesátiletý William Sandberg. Zprvu se zdá, že spolu podivné události nijak nesouvisí, postupně však vyplouvají na povrch hrůzné důsledky dávného, přísně střeženého tajemství. Bývalý vojenský špion William Sandberg se probere z bezvědomí na starobylém zámku, kam jej převezla tajná organizace, aby rozluštil obsáhlý šifrovaný text záhadného odesílatele. Williamova bývalá manželka, novinářka Christina, se s mužovým zmizením
Děti si vzít nenechám
Prodám knihu "Děti si vzít nenechám". Autor: Donya Al-Nahi. Jednou čtená. Uvedená cena + poštovné. V rámci Brna možný osobní odběr. Prosím jen SMS nebo e-mail.
Sousedky - Cass Green
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Thrillery Počet stran: 336, pevná vazba PC: 359,-Kč Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč (3 a více knih doprava zdarma - klidně pošlu odkaz, kde mám všechny knihy v jednom albu pro lepší přehled) Melissa a Hester jsou léta sousedky. Už si však nejsou blízké jako dřív, a to chce Hester změnit. Ale pro ženu jako Melissa, která toho spoustu skrývá, může být takové přátelství velmi nebezpečné. Melissa se nechtěně do intrik své sousedky zaplete a neví, jak z toho ven. Ať se jí to líbí nebo ne, sdílí spolu mrazivé tajemství, které jí nedá spát. Zbaví se Melissa své nechtěné přítelkyně? Zničí ji výčitky svědomí nebo vše nakonec překoná? Pro fanoušky Ruth Ware a Clare Mackintosh.
Domeček pro panenky
Prodám knihu Domeček pro panenky. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Preferuji osobní předání v Uhlířských Janovicích. Jsem ochotná po předchozí dohodě dovézt do Kolína, Kutné Hory, Čáslavi nebo Prahy a okolí. Posílám Českou Poštou nebo po domluvě Zásilkovnou po zaplacení celé částky na účet. K ceně je nutno přičíst poštovné. Inzeruji zde více knih - při odběru 5 a více knih, dopravu hradím já.
Sousedky - Cass Green
Melissa a Hester jsou léta sousedky. Už si však nejsou blízké jako dřív, a to chce Hester změnit. Ale pro ženu jako Melissa, která toho spoustu skrývá, může být takové přátelství velmi nebezpečné. Melissa se nechtěně do intrik své sousedky zaplete a neví, jak z toho ven. Ať se jí to líbí nebo ne, sdílí spolu mrazivé tajemství, které jí nedá spát. Zbaví se Melissa své nechtěné přítelkyně? Zničí ji výčitky svědomí nebo vše nakonec překoná? Pro fanoušky Ruth Ware a Clare Mackintosh. STAV: použitá, nepoškozená PLATBA: předem na BÚ DOPRAVA: Zásilkovna od 79 Kč
Temná zima.
Agent pro zvláštní úkoly, který je nasazován k akcím, o nichž nechce nic vědět vláda, protože lidské cíle jsou v nich určeny k likvidaci, by neměl mít rodinu ani přátele. S nimi je vydíratelný. Má se spoléhat jen na sebe a parťáka, a i od něj si má udržovat odstup. Nick Stone to ví. Jenže problém nastává ve chvíli, když se váš parťák jmenuje Suzy a je to pohledná holka. A když jste navíc opatrovníkem dcery dávného kamaráda, jíž rodinu vyvraždili před očima, je to pro agenta dost smrtelná kombinace. A to se taky ukáže, když zpravodajci zjistí, že teroristická skupina má k dispozici virus plicního moru, proti kterému je dýmějový mor decimující středověkou Evropu lehká chřipka. Stone, který se Suzy rezidenci teroristů odhalil, musí za každou cenu zabránit vypuknutí smrtící epidemie. Ale bude muset zaplatit i smrtí těch, které miluje? Temné pohnutky, temné cíle. Morový virus - Temná zima.