inzerce, prodej, prodám, bazar

Sisley triple oil balm make up remover

Kategorie: Zdraví a krása

Nový , čerstvý originál. jde o nevhodný dárek . koupen v Sephore za 2500
Odličovací balzám Triple-Oil Balm Make-up Remover and Cleanser.

Lahodný balzám na péči o pleť se 3 výživnými a změkčujícími oleji (Babassu, bambucké máslo a Macadamia), který kombinuje duální odstranění make-upu a čistící účinnost s intenzivním pohodlím. Tvář a oči jsou dokonale očištěny. Kůže je měkká a pružná. Po kontaktu s pokožkou se balzám rozpustí a promění v jemný olej pro účinnější odstraňování make-upu. Při kontaktu s vodou se tento olej přemění na mléčnou emulzi, aby bylo usnadněno oplachování. Zanechává jemný povrch bez pocitu mastnosti.

v případě zájmu preferuji kontakt přes SMS , ozvu se Vám. Děkuji
Sisley triple oil balm make up remover
Podobné inzeráty
HEIMISH Čisticí pleťový balzám All Clean Balm (50 ml)
All Clean Balm - tři fáze pro čištění pleti. Dokonalý make-up je důležitý pro každou ženu, ale pak ho bohužel musíme odstraňovat. Je nutné se nejen umýt, ale také používat odborné přípravky, které tě rychle zbaví rtěnky, řasenky a jiné kosmetiky. Právě takovým přípravkem je korejský čisticí balzám s 3fázovou strukturou, která se v procesu transformuje. Pomocí teplu rukou se balzám roztavuje a mění se na olej, a po kontaktu s vodou na mléčko, které se snadno oplachuje. Bambucké máslo, které najdeš ve složení přípravku, hluboce hydratuje pokožku, dělá ji pružnější a zabraňuje jejímu předčasnému stárnutí. Citrusový olej zklidňuje a zmírňuje stres, zatímco kokosový olej pomáhá vyhlazovat vrásky, vyživuje a hydratuje pokožku. All Clean Balm se postará o tvoji pokožku, a to bez podráždění. MOŽNÁ JEŠTĚ NĚCO?
Numbuzin - No. 1 Easy Peasy Cleansing Oil
Akce: Při objednání zboží za více než 1000 Kč bude poštovné, zahrnující zaslání na Vámi vybrané výdejní místo Zásilkovny, zdarma Dobrý den. Nabízím k prodeji numbuzin - No. 1 Easy Peasy Cleansing Oil. Minimální trvanlivost 1/2025. Výhody: Účinně odstraňuje voděodolný make-up, nečistoty a rozpouští váš přebytečný kožní maz, černé tečky a bílé tečky pomocí kukuřičného oleje. Obsahuje přírodní oleje, jako je Macadamia Ternifolia Seed Oil pro hydrataci bez pocitu napjatosti. Jednoduchý a rychlý způsob, jak vyčistit všechny nečistoty a zbytky najednou. Jak používat: 1. Naneste přiměřené množství produktu na suchý obličej a jemně masírujte celý obličej, aby se rozpustil základní make-up. 2. Jemně masírujte se zaměřením na make-up očí nebo rtů a přidejte vodu k masírování po dobu dalších 30 sekund. 3. Opláchněte vlažnou vodou. 200 ml Nabízím i jinou korejskou kosmetiku. Veškerá kosmetika je nová, nepoužitá. Případné poškození obalu je vždy uvedeno v popisu. Důvodem prodeje je nahromadění většího množství kosmetiky, jelikož kosmetiku nakupuji na zahraničním portálu Yesstyle a při větším odběru není nutno platit poštovné. Poštovné skrze Zásilkovnu za 80 Kč. Možno poslat více položek dohromady. Případně možný i osobní odběr na Praze 10, jednu stanici od metra A Skalka.
Make up
????Make up???? Sníte o zcela matné, ale zároveň přirozeně vypadající pleti? Neslevujte ze svých požadavků! Matující fluidní make-up Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude s 24hodinovou výdrží vám zajistí celodenní kontrolu nad nežádoucím leskem pleti. Tento dlouhotrvající nude make-up kryje drobné nedokonalosti a umožní vaší pleti volně dýchat. Jeho hedvábná textura z něj činí skutečně lehký make-up, se kterým dosáhnete efektu druhé pleti a vždy přirozeného výsledku. Vlastnosti: 24hodinová výdrž a celodenní kontrola lesku lehké krytí a přirozeně matný finiš maskuje nedostatky a rozšířené póry pro pocit druhé pleti a maximální komfort chrání pleť před negativními městskými vlivy voděodolný make-up – rezistentní vůči potu a vodě Nové - k dispozici více ks, odstíny viz foto ????
Různá originální korejská kosmetika a masky
Prodám různou korejskou kosmetiku, vše je originál, nové zabalené s dlouhou zárukou spotřeby, kupovala jsem teď velké množství kosmetiky a něco jsem vytřídila že nakonec nespotřebuji, tak prodávám. Zasílám nejčastěji Zásilkovnou, Balíkovnou, ale v popřípadě mohu i jinak. Osobní předání Vsetín a Olomouc. Poslední fotka obsahuje ceník a seznam věcí které prodávám. Vravo je taky počet kusů kolik toho mám, většinou po jednom jen pár věcí mám po 2 kusech. SEZNAM I ZDE: -1x Skin1004 Madagascar Centella Tea-Trica Purifying Toner 210 ml = 500,- -1x Make P:rem Tea Tree Calming Essence 80 ml = 340,- -1x ABIB Calming Facial Soap 100 g = 300,- -1x HaruHaru Wonder Black Rice Hyaluronic Toner 150 ml = 280,- -1x VT Cica x Care Spot Patch 48 pc = 150,- -2x KAINE Kombu Balancing Ampoule Toner 150 ml = 400,- kus -1x KAINE Rosemary Relief Gel Cleanser 150 ml = 400,- -1x Beauty of Joseon Dynasty Cream 50 ml = 500,- -1x Millford Ivory Clay Foam Cleanser 150 ml = 380,- -1x Rhoto Mentholatum Anti-Bacterial Lip Balm = 200,- -1x Dear, Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask 15 ml = 250,- -1x Heimish Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream 60 ml = 500,- -1x Heimish All Clean Balm (Mandarin) 120 ml = 350,- !DOPŘIDÁNO! - 2x Innisfree Apple Seed Cleansing oil 150 ml = 350,- kus - RŮZNÉ MASKY (mám přebytky a vše nevyužiji, Datumy spotřeby u všeho 2024/2025, vše nové!) - u všeho mohu nabídnout 2 kusy a více u některých druhů, ceny dodám až při zájmu, bylo by to zdlouhavé vypisovat.
JUICE TO CLEANSE - Water Wash Balm 200 g
Akce: Při objednání zboží za více než 1000 Kč bude poštovné, zahrnující zaslání na Vámi vybrané výdejní místo Zásilkovny, zdarma Dobrý den. Nabízím k prodeji JUICE TO CLEANSE - Water Wash Balm 200 g. Minimální trvanlivost 7/2024. Výhody: Čistící balzám slouží jako jednokrokový čistič obličeje, který účinně odstraňuje make-up a nečistoty z pleti. Formule taje z balzámu na krémovou texturu na pokožce a dobře pění s vodou. Obsahuje za studena lisované šťávy z papáje, ananasu, manga a limetky a citronu, které poskytují pleti čistící a exfoliační účinky. Obsahuje zelené složky EWG a neobsahuje škodlivé složky. Klinicky testováno na podráždění kůže a očí. Jak používat: Před použitím nesmáčejte obličej vodou. Naberte malé množství produktu špachtlí a naneste na pokožku. Jemně masírujte celý obličej, abyste rozpustili make-up. Napěňte vlažnou vodou a poté důkladně opláchněte. 200 g Zmačkaný papírový přebal. Nabízím i jinou korejskou kosmetiku. Veškerá kosmetika je nová, nepoužitá. Případné poškození obalu je vždy uvedeno v popisu. Důvodem prodeje je nahromadění většího množství kosmetiky, jelikož kosmetiku nakupuji na zahraničním portálu Yesstyle a při větším odběru není nutno platit poštovné. Poštovné skrze Zásilkovnu za 80 Kč. Možno poslat více položek dohromady. Případně možný i osobní odběr na Praze 10, jednu stanici od metra A Skalka.
JUICE TO CLEANSE - Water Wash Balm Mini
Akce: Při objednání zboží za více než 1000 Kč bude poštovné, zahrnující zaslání na Vámi vybrané výdejní místo Zásilkovny, zdarma Dobrý den. Nabízím k prodeji JUICE TO CLEANSE - Water Wash Balm Mini. Minimální trvanlivost 4/2024. Výhody: Čistící balzám slouží jako jednokrokový čistič obličeje, který účinně odstraňuje make-up a nečistoty z pleti. Formule taje z balzámu na krémovou texturu na pokožce a dobře pění s vodou. Obsahuje za studena lisované šťávy z papáje, ananasu, manga a limetky a citronu, které poskytují pleti čistící a exfoliační účinky. Obsahuje zelené složky EWG a neobsahuje škodlivé složky. Klinicky testováno na podráždění kůže a očí. Jak používat: Před použitím nesmáčejte obličej vodou. Naberte malé množství produktu špachtlí a naneste na pokožku. Jemně masírujte celý obličej, abyste rozpustili make-up. Napěňte vlažnou vodou a poté důkladně opláchněte. 9 g Nabízím i jinou korejskou kosmetiku. Veškerá kosmetika je nová, nepoužitá. Případné poškození obalu je vždy uvedeno v popisu. Důvodem prodeje je nahromadění většího množství kosmetiky, jelikož kosmetiku nakupuji na zahraničním portálu Yesstyle a při větším odběru není nutno platit poštovné. Poštovné skrze Zásilkovnu za 80 Kč. Možno poslat více položek dohromady. Případně možný i osobní odběr na Praze 10, jednu stanici od metra A Skalka.