inzerce, prodej, prodám, bazar

skákací zvířátko

Kategorie: Hračky

skákací zvířátko
Podobné inzeráty
Plyšové zvířátko na pás do auta
MOŽNOST PRODEJE PŘES OFFERO, KDE JE BALÍKOVNA ZDARMA...... Nabízím k prodeji toto plyšové zvířátko na pás do auta, je používané, ale ještě hodně poslouží..... Plyšové zvířátko, ke kterému se děti přitulí a už jim nebude padat hlava při jízdě autem, zvířátko připevníte jednoduše k bezpečnostnímu pásu, součástí je kapsička na malé drobnosti. Mám dva kusy po dvojčatech.... Cena uvedena za jedno..... Jukněte i na moje další inzeráty, platíte vždy jen jedno poštovné!!!!!!!!!!!!! Věci, které nabízím zde, vystavuji i na jiných stránkách!!!!!!!!! ROZMĚRY: délka je cca 52 cm POŠTA: 100,-- ZÁSILKOVNA: 80,-- CENA 199,-- Kč
L.O.L. Surprise Biggie Velké zvířátko králíček
Nabízím k prodeji velké zvířátko uvnitř kabelky se spoustou překvapení! Zvířátko je zároveň batůžkem nebo kasičkou. Doplňky: Brýle pro rozluštění kódů, náhrdelník pro zvířátko, 3 zvířecí miminka, 1 kostička, 1 podkova pro štěstí, 1 srdíčko pro věštění budoucnosti a další. Hračka je minimálně hraná, ve velmi dobrém stavu, jediná vada (uvádím pro pořádek) je ulomené ouško na jedné z malých krabiček (na růžové). Výška zvířátka je cca. 17 cm. Možný osobní odběr v Praze 5 - Hlubočepy. Zasílám Zásilkovnou nebo do Balíkovny (+ cena dle aktuálního tarifu).
Zazu baby sleep soother
Novorozenci si musí zvyknout na život mimo dělohu své maminky. Je to pro ně velmi obtížné období jelikož přichází o pohodlí tepla a uklidňujícího tlukotu mateřského srdce. Roztomilé a velmi hebké zvířátko ZAZU pomáhá miminku spřátelit se s jeho novým prostředím. V bříšku zvířátka se skrývá zvukový modul, kde si můžete vybrat 3 tradiční ukolébavky a 3 zvuky. Tlukot srdce, bílý šum a zvuky přírody. Zvolená melodie se začne přehrávat automaticky, pokud dítě začne plakat. Je možné ji spustit také ručně zatřesením se zvířátkem. Melodie se automaticky vypne po 10 minutách. U zvukového modulu můžete nastavit také hlasitost přehrávání. Díky poutku je možné pohodlně zavěsit plyšové zvířátko k postýlce nebo kočárku. Zvířátko je vhodné pro děti od narození. Díky tomu, že je atraktivně navrženo, stane se společníkem Vašeho děťátka na velmi dlouhé období. Plyšové zvířátko funguje na 3 × 1,5V AAA baterie. Velikost zvířátka: 240 mm. Hlavní funkce: Přehrává 3 ukolébavky a 3 zvuky (tlukot srdce, bílý šum, zvuky přírody). Melodie se začne automaticky přehrávat, když dítě začne plakat nebo se aktivuje zatřesením se zvířátkem. (Snímač zvuku se aktivuje po cca 3 vteřinách pláče. Nereaguje ihned, aby se hudba neaktivovala např. pouze při zakašlání malého dítěte.) Automatické vypnutí po 10 minutách. Nastavení hlasitosti přehrávání. Je možné prát (po odstranění zvukového modulu).
Hatchimals
Prodám jiz vylíhnutá dvojčata včetně návodu a stručně příručky. Hachimals zvířátko má tři vývojové fáze- kojenec,batole a dítě. Dvojčata také umí hrat společně hry i samotné aktivity. Zviratko se naučí hrát hry,tančit a bude opakovat i to co ty mu řekneš.Po vstoupení do novw fáze zazpiva "Happy birthday'. Hatchimals zvířátko lze po dokončení fází restartovat - tzn. že se vrátí na začátek a učení může začít znovu. Jsou jakp nová l- ma8lo hrané
Dřevěné šroubování 3x zvířátko
Dřevěné šroubování 3x zvířátko... Děti mají spojit správné zvířátko... Syn si s tím nehrál takže v podstatě jen rozbaleno a leželo na poličce... Nepoškozené jako nové... PROSÍM PIŠTE JEN E-MAIL... Na SMS, WhatsApp a volání nereaguji! Na dobírku nezasílám!
Hit - Virtuální mazlíček Tamagoči Retro elektronický kamarád
Oblíbená hra, ve které má hráč za úkol starat se a pečovat o vybrané zvířátko, které postupně roste a vyvíjí se. Vyber si svého nového kamaráda, kterého musíš krmit, hrát si s ním, uklidit po něm a starat se o něho tak, aby mohl šťastně růst. Dětská retro hračka Tamagotchi v různých barvách Tamagotchi je zábavná vzdělávací hračka pro děti. Vaše děti zabaví na celé hodiny! Je to skvělý způsob, jak děti naučit, starat se o své domácí mazlíčky. K elektronickému přívěsku můžeš přidělat šňůrku a mít své zvířátko pořád u sebe Zvířátko je třeba krmit, hrát si s ním, venčit apod. Hra obsahuje celkem 49 různých zvířátek, brouků, dinosaurů, automobily, lodě, roboty a další postavičky. Skvělý Tip na dárek! PARAMETRY: Šířka: 4cm Délka: 4cm Výška: 1.5cm Na výběr z 5 barevných provedení, stačí napsat požadovanou barvu.