inzerce, prodej, prodám, bazar

Skinny + Baldwin

Kategorie: Drobní savci

- bohužel musím prodat
Samička Baldwin s VP-narozena 30.8.22
Samička černá skinny-narozena 15.11.22
Samec černý skinny - narozen 21.9.22
Skinny + Baldwin
Podobné inzeráty
Baldwin samička
prodám holčičku plemene Baldwin, do skvělých rukou.. rok stará, kontaktní..
Skinny morče s PP,VP
Registrovaná chs Skinny z Málkovského údolí nabízí skinny morčátka z našeho odchovu. Morčátka již k odběru. Lokalita Chomutov, nebo zvířecí přepravou. Při proplacení nafty můžu do 40 km dovézt osobně. Nettie ♀️ - čokoládová s bílou. Nar. 9.1. Navajo - ♂️ čokoládová s bílou. Nar. 9.1. Lola ♀️ - aguti čokoládová/oranžová s bílou . Nar.30.11. Muffin- ♂️ čokoládová s bílou. Nar. 27.12. Malvin- ♂️ čokoládová s bílou. Nar. 27.12. Frankie- ♂️aguti čokoládová/oranžová. Nar. 23.7. Opal - ♂️ blue s bílou - rezervace Cena: 1000,- - 1200,-
Morčátka Třinec
Možno využít přepravce zvířat. Skinny samička strakatá. Skinny sameček 4,5 měsíční,velmi hezký. Sameček se skinny genem,tmavý,rubínové oči. Šeltie sameček s delší srstí,dvoubarevný. Cena dle druhu. Volejte přes týden 15-23h.O víkendu kdykoliv do 23h.
Skinny morče s PP, doprava zdarma
Chs nabízí samečky i samičky s PP plemene skinny v barvě čokoládová a aguti čoko/oranžová. Miminka ze 2 vrhů, vymazlená. Doprava na trase HK-Pardubice-Havl.Brod.-Pelhřimov-Jindřichův Hradec-Tábor-Vlašim-Kolín tento víkend!
Skinny potkan
Dobrý den, sháním skinny potkánka na chov. Moc děkuji
Skinny morčata-mláďata
Prodám mláďata skinny morčátek v různých barvách,celočerná i strakatá,samičky i samečky. Neposílám,předání pouze osobně u nás.