inzerce, prodej, prodám, bazar

skleněná stěna s dveřmi na vanu

Kategorie: Koupelny

- ještě zabalená
- uplně nová
- dělaná na míru
- při rychlém odběru je možná sleva
skleněná stěna s dveřmi na vanu
Podobné inzeráty
Vana přenosná, sedací
Prodám přenosnou vanu OPA LUMO pro dospělé určenou ideálně do malé koupelny, kde není možnost umístit klasickou vanu. Lze využít ke koupání i k ochlazování. Vanu lze vylévat buďto kyblíkem nebo bez práce boční výpustí vespod. Dříve byla krátkou dobu občasně využívána v malém bytě se sprchovým koutem, kde sloužila jako kompromis. Je stále v nepoškozeném stavu a nyní prodáváme z důvodu současného nevyužití, protože v novém bytě již vanu máme. Parametry - váha 6 kg, Materiál bílý tlustostěnný plast, rozměry horního oválu = 85x45 cm, spodního oválu (podstavy) = 75x40 cm, výška = 56 cm. Možné osobní předání i zaslání poštou. Původní cena 3138 kč.
LOOK 42cm bílá s 1 dveřmi , panty vlevo s umyvadlem MINI
Prodám novou koupelnovou skříňku LOOK 42cm bílá s 1 dveřmi , panty vlevo s umyvadlem MINI v nerozbaleném stavu. Zakoupena v obchodu Koupelny Syrový za 6 350,- Skříňku si po telefonické domluvě () je možné pouze osobně vyzvednout. Při rychlém jednání možná sleva.
Nastavitelná polička na vanu
Prodám nastavitelnou poličku na vanu. Materiál bambus, rozměry samotné poličky 21 x 48 x 3 cm. Lze umístit na vanu o vzdálenosti bočních stěn od 50 cm do asi 80 cm.
vana
Prodam vanu RIHO MIAMI 160 x 70 cm Uplne nova neni rozbalena. Puvodni cena 7300Kc Nyni 5500Kc Podpery - nohy pro vanu 400Kc K tomu nabizim: Loft-Tres Jednopáková baterie pro vanu-sprchu s kaskádou. Ruční sprcha s nastavitelným držákem, proti usaz. vod. kamene a flexi hadice SATIN Puvodni cena 6400Kc Nyni 5000Kc Nova neni rozbalena.
vanová zástěna oblouková, na rohovou vanu
vanová zástěna oblouková, na rohovou vanu skleněná , tvrzené sklo - luxus
Skleněná zástěna na vanu
Prodám zástěnu na vanu. Rozměry V-140cm Š-60+35= po roztažení 95 cm. Uchycení na zeď hmoždinkami. Jde na levou i pravou stranu. Původní cena 4000,-.