inzerce, prodej, prodám, bazar

Skleněné kryty

Kategorie: Svítidla, Lampy

Skleněné kryty žárovek na lustr, 4 ks, masivní lisované sklo. Skla jsou nepoškozená, cena 200 Kč za všechny čtyři.
Skleněné kryty
Podobné inzeráty
Nástěnné / stropní svítidlo (světlo) - IKEA GYLLEN (Typ V040
Prodám nástěnné / stropní svítidlo (světlo) - IKEA GYLLEN (Typ V0409). Krásné dekorativní světlo, motiv skleněné desky opice. Možnost připevnění na stěnu nebo na strop. Velikost skleněné desky 52 cm x 26 cm, výška 9 cm. Skleněná deska lze vyměnit za jakýkoliv jiný motiv IKEA, nebo vlastní skleněný návrh. Světlo je na dvě žárovky, každá max. 40W. Plně funkční. Celkem 9 kusů (8 kusů + 1 kus bez přední skleněné desky). Cena včetně žárovek za odvoz.
Nové závěsné světlo Rendl Medea, více kusů, 47% sleva
Prodám nová svítidla z řady exklusiv viz odkaz níže. Světla měla prasklé skleněné kryty, ty byly vyměněny za nové originály. Krabice byly tedy rozbaleny a zase zalepeny. Prodávám jako II. jakost, nicméně světlům nic není. Původní cena se pohybovala 5.600 CZK Prodávám za 53% ceny. Mám asi 5 kusů.Při odběru 3 a více kusů dohoda na ceně. Ideálně osobní převzetí vzhledem k povaze zboží - skleněné části, nebo dohoda, hodně jezdím, tak se případně ptejte. Průměr: 540 mm Výška: 148 mm Kabel: 1500 mm Příkon: 55 W Napětí: 230V
Kryty světla
Prodám 3 skleněné kryty světel se závitem i jednotlivě. á 59 Kč
Retro nástěnná světla
Porcelánové stropní kryty k bočním světlům a skleněné kryty žárovek v perfektním stavu, délka skleněných krytů = 15 cm
Kryty na světla
Nabízím skleněné kryty na světla, různé druhy. A také celá světla.
Náhradní sklo, kryt na svítidlo "kopyto", 2 ks
Dobrý den, nabízím k prodeji tyto dva kryty na svítidlo "kopyto". Oba kryty jsou úplně nové, bez jakéhokoliv poškození. Vnější rozměry 16,2 cm x 8,7 cm, výška 6,5 cm. Vhodné i jako kryty na svítidla do industriálních interiérů. Cena 40 Kč/ks. Odběr ideálně jako celek, lze i jednotlivě. + poštovné Zásilkovna, Česká pošta. Cena poštovného bude včetně balného. Osobní předání Brno nebo dle domluvy. Na požádání rád zašlu další fotografie a odpovím na vaše dotazy. Prosím, podívejte se i na mé další nabídky. Přeji příjemný nákup. Kontaktujte mne, prosím, prostřednictvím formuláře níže. Děkuji.