inzerce, prodej, prodám, bazar

Skokové sedlo Bruno Delgrange

Kategorie: Koně - potřeby

Prodám starší skokové sedlo francouzské značky Bruno Delgrange.
Komora 2 cca 12-14 cm, tvarem je vhodné na široké koně (U profil komory). Skvěle se v něm sedí a hezky podrží, je to křesílko.
Sedlo je kontrolované, kostra je v pořádku, v minulosti byla opravovaná, proto ty vruty, na funkčnost to však nemá vliv.

K sedlu je možné přidat řemeny v barvě.

Preferuji osobní předání - Praha a okolí.
Skokové sedlo Bruno Delgrange
Podobné inzeráty
Skokové sedlo RB Sabine - hranatý polštář - 17,5/2
Prodám skokové sedlo RB (Renate Bartoš) Sabine s hranatým tvarem polštáře velikosti posedli 17" 1/2 a o velikosti komory 2. Měla jsem ho na plnokrevnou klisnu. Toto sedlo bylo původně myšleno a děláno právě pro tyto typy koní. Specifikace sedla: Velikost posedlí: 17,5 Komora: 2 Výplň: vlna Barva: černá Skokové sedlo RB Sabine je německé výroby. Jezdci nabízí velmi vysoký komfort a pohodlí. Vhodné pro skokové koně plnokrevného typu. Kostra je elastická, dřevěná, v přední části kovová výztuž. Kombinace hovězí a telecí kůže. Polštáře jsou kulaté a vyplněné vlnou. PC: 35.000,- Možné předání: Praha - západ (Chýně, Ptice), Praha - Smíchovské nádraží nebo Krč, Karlovy Vary, či po cestě Praha -> KV
Skoro nové skokové sedlo Equipe EXPRESSION 16,5"/2-3
Prodám skoro nové skokové sedlo Equipe EXPRESSION, varianta SPECIÁL DVOJITÁ KŮŽE, černá barva zdobeno oranžovou paspulkou. Posedlí 16,5" a komora +1 M (2-3). Velice oblíbené skokové sedlo vybaveno syntetickou kostrou vyrobenou z materiálu INTELLIFIBERS, materiálu s kompozitní strukturou, který nabízí pozoruhodnou flexibilitu. Sedlo je velmi kontaktní, nízké a latexové polštáře poskytují extrémní kontakt s koněm. Protiskluzová úprava, střední skokové kolenní a lýtkové opěrky výborně podporují sed a dodávají jistotu jezdci nad skokem. K sedlu originální obal Equipe. Důvod prodeje - u nás nevyužité, jezdíme už pouze drezuru. Stav nového sedla. Top stav, použito opravdu pouze párkrát , stav nového sedla!!!!! CENA: 43.000,- Kč (CENA NOVÉHO SEDLA: 58.000,-)
Skokové sedlo
Prodám hnědé skokové sedlo z Německa. Komora 2, posedlí 17,5. Sedlo je pohodlné, skvěle podrží na skocích. Lehce opotřebené na přední rozsoše - viz. poslední foto. Jinak ve velmi dobrém stavu, pravidelně čištěné a mazané a v obalu. Používané tři skokové sezony. Bohužel nám sedlo už nesedí, jinak bych ho nedala. Sedlo prodám nastrojené - třmeny, podbřišník, obal na sedlo + přidám k sedlu hnědou uzdečku CWD s mexickým nánosníkem. Cena je za komplet 20.000,-. Při rychlém jednání možná sleva. Při zájmu zašlu foto sedla i s třmeny a podbřišníkem a uzdečku do zprávy. Před odesláním ještě vyčistím a namažu.
TOP SKOKOVE SEDLO KENTAUR TITAN CARBON POSEDLI 17,5 KOMORA 3
TOP SKOKOVE SEDLO KENTAUR TITAN CARBON POSEDLI 17,5 KOMORA 3 - pouzivane jen měsíc jako nové! Původní cena 45tis! - na vlne - velmi pohodlne -Skokové sedlo splňující nejpřísnější požadavky pro vysoké skákání. Sedlo je postaveno na moderní karbonové kostře. Sedlová kostra z uhlíkových vláken je velmi pevná, pružná a zároveň velmi lehká. Sedlo se vyznačuje velmi dobrým vedením sedu. Středně vysoké opěrky a předtvarovaná bočnice výborně fixují nohu jezdce. -Sedlová kostra je laminována několika vrstvami karbonu, kevlaru a dvou dalších kompozitních vláken. Výsledkem je absolutně homogenní kostra, která je charakterizována svou lehkostí, pevností, pružností, nedeformovatelností a tvarovou stálostí. Díky své malé tloušťce a unikátnímu způsobu absorbujícím otřesy značně vylepšuje kontakt jezdce s koněm. Vyměnitelná a tvarovatelná přední výztuha k dispozici v pěti velikostech v kombinaci s tímto typem kostry zajišťuje unikátní variabilitu na současném světovém jezdeckém trhu. -široký pater. kanal - velmi dobry stav - komora lze upravovat - pohodlne - možná i výměna s doplatkem - mame více sedel nebo sezeneme dle vašich přání. -na zkoušení neposilam pouze při osobním předání. Jezdíme i sedla zkoušet… Jičín Kutná Hora, Caslav… Chlumec, Pardubice, Hradec…
Skokové sedlo Strategos 17.5posedlí, komora 2
Skokové sedlo Strategos 17.5posedlí, komora 2 Prodám používané skokové sedlo firmy Strategos. Sedlo je měkké, pohodlné, ideálně vyzkoušet. Sedlo má poškození pod třmenovým řemenem. Viz. foto. Možno předání v Jílovém u Děčína, po domluvě v Bohušovicích nad Ohří. Dále možné zaslat na dobírku při platbě poštovného 400 Kč předem. Možnost vyzkoušení.
Krosové/skokové sedlo COLLEGIATE DEGREE MONO
Prodám úplně nové krosové/skokové sedlo v hnědé barvě. Kupováno a fotky z Pouze položeno na koně - nesedí a bohužel při nákupu na IČO nelze vrátit. Původní cena 23 875 Kč K sedlu přidám obal na sedlo a dečku. Vyrobeno z nejkvalitnější přírodní opálené pigmentované kůže, která je měkká a pružná pro úplné pohodlí. Opěrky jsou pokryty pružnou zrnnou kůží Kontaktní sedlo Polodlouhé sedlo Měnitelné komory 10letá záruka nakostru sedla Dvouletá záruka na sedlo. Sedlo se středně širokou komorou Zobrazit míň