inzerce, prodej, prodám, bazar

Skřínky a knihovna

Kategorie: Skříně

Nabízím k prodeji dvě skříňky a jednu knihovnu do pokoje. Možno i do dětského. Lze i jednotlivě. Rozměry: Velká skříňka prosklená š-80, hl-55, v-180. Skříňka š-80, hl-55, v-75, Malá skříňka š-80, hl-55, v-75. Cena: velká-5000Kč, skříňka-2500Kč, malá- 1500 Kč. Za vše 8000Kč. Kolínsko
Skřínky a knihovna
Podobné inzeráty
Prodám skříňky Högbo Ikea (4 ks)
Prodám 4 ks skříněk Högbo Ikea. Jedna skříňka je vysoká 202 cm, tři skříňky jsou vysoké 106 cm. Sloužily jako knihovna, jsou ve velmi dobrém stavu. Skříňky prodávám s prosklenými dveřmi a bílo/černými výplněmi, které když se otočí, jsou buď bílé nebo černé. Používal jsem bílé a na sklo od dvířek jsem psal fixami na bílou tabuli. Vše je smazáno, nic není poznat - nabízím jen možné využití, např. pro kreativní dětský pokoj. Skříňky jsou již složené (tedy sestavené), je možné je převézt v automobilu, jen je potřeba počítat s tou delší, která má 202 cm na výšku. Přiložené obrázky jsou zejména ilustrativní, momentálně skříňky stojí mezi ostatními věcmi, které jsou na prodej. Proto jsem fotil pouze ty menší. Nicméně, jak už jsem psal jsou naprosto funkční a vypadají dobře, nemají žádné viditelné designové vady, nic není rozbité, malé znaky používání. Platba pouze osobně při převzetí. Prodávám jako celek, původní cena za vše je dle katalogu Ikea 8100,-, tj. snížení ceny cca na 1/3, resp. 37 %. ;)
Nábytek do dětského pokoje
Prodáme nábytek do dětského pokoje. Jednotlivé skříňky se dají různým způsobem skládat - jsou jednotlivě. Skříň má nástavec. Psací stůl má z vnitřní strany poličky. Nábytek bude bez nálepek - sundam. Sestava se skládá z 2x skříňky se šuplíky, 2x otevřené skříňky, 2x zavřené skříňky, 1x knihovna, 1x větší skříňka s policemi, 1v velká skříň+ nádstavec. Hloubka skříně a skříněk je 40cm. Na vyžádání zašleme ostatní rozměry. Pouze osobní odběr, vlastní doprava. K dispozici ihned. Praha 4 Markušova.
Skříňky do kuchyně, obýváku, ložnice, kanceláře
Prodám dvě závěsné skříňky vhodné na cokoliv. Mohou být v kuchyni, sloužit jako knihovna nebo i na oblečení, šanony, atd. Rozměry: V 100, Š 80 a H 30 cm. Jsou vyrobeny z kvalitního lamina 18 mm a dvířka jsou foliovaná MDF vyrobená na zakázku. Kvalitní kování, závěsy s tlumením při dovření. Skříňky jsou nové, nepoužité. Prodej z důvodu špatně objednaných rozměrů. Do každé skříňky jsou 3 police. Lokalita Velké Meziříčí na D1. Po domluvě možnost dovézt do Brna nebo Prahy, občas jedu. Cena je 3000 za jeden kus. K dispozici 2 kusy.
skříňky, šuplíky
Na prodej 2 skříňky a dva šuplíky, i jednotlivě skříňka vrchní (už jen 1): h 36,5 cm x š 50cm x v 64cm šuplíky: h 46cm x š 50cm x v 32cm skříňka spodní: h 46cm x š 50 cm x v 32 cm cena skříňky 400,- šuplíky: 250,- Na prodej v jiném inzerátu ještě širší skříňky dřevěné a se sklem Vyzvednutí Praha 5
Dvě černé skříňky na autíčka v Brně: OSOBNÍ ODBĚR PODMÍNKOU
Za symbolickou cenu prodám dvě mělké černé skříňky s bílými zády pro modely autíček - viz obrázky. Ve skleněných dvířkách menšího typu je odraz okolí - sklo je v pořádku. Větší skříňce chybí dvířka, ale pro obě skříňky máme všechny poličky ze zabroušeného skla a menší skříňka má i dvířka s panty. Menší typ s 6ti policemi včetně podlahy je nejlépe pro modely 1:18 a jeho rozměry jsou zhruba (Š-V-H) 35 x 60 x 12 cm. Větší typ má míry zhruba 50 x 110 x 8 cm a nejlépe mu do 14ti poliček včetně podlahy sednou "angličáky" 1:43. V Brně a okolí mohu přiblížit po platbě předem na účet. Obě skříňky jsou v dobrém stavu, ale nikoli "jako nové". Jejich výroba v čele se skleněnými poličkami by dnes byla za "majlant". Nabízíme obě pouze za 900 Kč. V případě koupě pouze jedné pak 500 Kč/kus.
Skříňky na věci
Prodám skříňky, které sloužily na horské chatě pro rekreanty, kam si mohli ukládat své věci. Zámečky funkční včetně klíčů.Vždy jsou skříňky podélně spojené tzn.3 skříňky vedle sebe = 1ks. Celkem tedy 4ks. Pouze vlastní odvoz z Pece pod Sněžkou.