inzerce, prodej, prodám, bazar

skripta pro ČZU PEF ekonomika a management

Kategorie: Učebnice, skripta - VŠ

skripta jsou ve směs všechna nová
hodí se na druhý a třetí ročník EAM provoz a ekonomika/ ekonomika a management nebo i do jiných oborů
za zvýhodněnou cenu, nyní jsou v dražším vydání
ceny se shodují jako na fotkách
vydání jsou aktuální, jde pouze o každoroční dotisk, proto jiné barvy nebo rok na přebalu.
zasílám přes zásilkovnu nebo balíkovnu
možné osobní předání v kampusu ČZU
skripta pro ČZU PEF ekonomika a management
Podobné inzeráty
Skripta PEF ČZU
Skripta PEF ČZU- Nabídka Nabízím skripta určené pro studenty PEF ČZU, všechny ve velice dobrém stavu: Mezinárodní ekonomie cvičebnice pro prezenční studium (Alexandr Soukup,2010) Informační technologie I vybrané kapitoly (Vaněk a kolektiv, 2007) Mikorekonomie základní výpočty a vztahy (Brčák a kol., 2008) Management pro obor podnikání a administrativa (Roman Zuzák, 2010) Kybernetika v řízení příklady a aplikace (Hron a kol., 2008) Cvičení z metod operační a systémové analýzy (Získal, Kosková, 2008) Vybrané kapitoly z chovu drůbeže (Ledvinka, Zita, Tůmová, 2008) Možné mě kontaktovat na e-mailu: trisestricky@ (možný osobní odběr na ČZU či v okolí Mladé Boleslavi, popř. účtováno poštovné).
Skripta ČZU PEF
Dobrý den, nabízím k prodeji skripta z ČZU PEF (Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta). Možné předání v Praze nebo v Mladé Boleslavi. Není problém zaslat přes Zásilkovnu. Cena za dopravu se přičte k ceně skript. Cvičebnice z obecné ekonomie I - 60 Kč Brčák, Josef a kol. ISBN: 978-80-213-2873-0 Cvičebnice z obecné ekonomie II (EAM, PAA) - 60 Kč kolektiv autorů ISBN: 978-80-213-3249-2 Mezinárodní ekonomie - cvičebnice - 90 Kč Soukup, Alexandr a kolektiv ISBN: 978-80-213-2205-9 Vybrané partie z kalkulu - 100 Kč Dvořáková, Šárka - Mošna, František -Němec, Petr - Trch, Milan ISBN: 978-80-213-2206-6 PEF příprava na přijímací zkoušky CIZÍ JAZYK - 60 Kč PEF příprava na přijímací zkoušky MATEMATIKA - 60 Kč PEF Studijní plány - 50 Kč
Skripta Finance a  Evropská Integrace PEF ČZU
Skripta ČZU PEF - 15.8. - 10:52 Prodám skripta z ČZU PEF, viz seznam níže. Cena za vše 90,- nebo jednotlivě viz ceny níže. Možné osobní předání v Praze nebo zásilkovna za 79,- 1.Finance - Jana Žehrová 70-, 2.Evropská Integrace - Boháčková, ... - 40,-
Skripta ČZU, ČVUT, NJ
Nabízím skripta - Technická fakulta a PEF ČZU - pár je nesvázaných, tištěných; dále ČVUT - Algebra, analýza, pružnost. Německý jazyk - Sprechen Sie Deutsch 3 díly. Viz foto.
skripta ČVUT FA – EKONOMIKA V ÚZEMÍ
Použitá skripta ČVUT fakulta Architektury – EKONOMIKA V ÚZEMÍ (URBANISTICKÁ EKONOMIKA A ÚZEMNÍ ROZVOJ) Prof. Ing. arch. Karel Maier, CSc., Ing. Arch. Vít Řezáč, 2006 Pouze osobní předání na Praze 6 v Dejvicích, poblíž areálu ČVUT (v inzerátech nabízím i další skripta FA / FSv ČVUT)
Skripta, učebnice, Slezská univerzita, OPF,Karviná
Odběr - v KARVINÉ, nebo ZAŠLU. -- Použité, jako nové. -- Ceny rozepsané, od 60 Kč. SKRIPTA, další tištěné a svázané učebnice, skripta a jiné materiály pro bakalářské i navazující studium vysoké školy. 1. -- skripta a učebnice pro studium OPF v Karviné (DALŠÍ - viz foto a na dotaz). -- např.: - Vybrané kapitoly ze základů managementu a jeho současného vývoje - Česká republika a Evropská unie - Obchodní firmy Mezinárodní integrační procesy - Informatika A: řešené příklady z wordu - MS OFFICE WORD 2010 řešené příklady - Sociologie - Zásoby (Účetnictví) a další kapitoly... - Informatika - Světová ekonomika - MATEMATIKA A - Strategický management - Podnikatelské prostředí - Ekonometrické metody - Nabídkové kalkulace ve službách 2. -- Publikace: 25 let Obchodně podnikatelské fakulty v datech a obrazech (pořízena za 350 Kč) - 100 Kč. 3. -- CD - Moderní metody hodnocení a rozhodování. (Ramík, Perzina)- 50 Kč.