inzerce, prodej, prodám, bazar

Skruže LOLA

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám nové, nerozbalené skruže zn. Lola pro dvojče, průměr 171mm.

Původní cena 3 122 Kč. V záruce, s fakturou.
Skruže LOLA
Podobné inzeráty
vodotěsný futrál na zdroj LOLA
Prodám vodotěsný futrál na zdroj LOLA, vhodný k topení, konektor LOLA, vypínač s regulací.
Prodám nový propojovací kabel LOLA
Prodám nový propojovací kabel LOLA se dvěma konektory LOLA. Vhodný např. k propojení zdroje a topení.
Nerezový speleo buben LOLA - 50m
Prodám starší, ale plně funkční nerezový speleo buben LOLA - 50m vč.šňůry a karabiny. Osobní předání, Balíkovna či Zásilkovna.
Potápěčská svítilna LOLA FOKUS
Prodám nepoužívanou potápěčskou LED svítilnu LOLA FOKUS. Potápěčská baterka FOKUS je testovaná na hloubku 200m(po úpravě lze použít do hloubky až 350m). Zdrojem energie jsou tři alkalické AAA články. Dva stupně svícení. Cena za kus(PC 3800,-Kč).
Potápěčská svítilna LOLA FOKUS 1
Prodám použitou potápěčskou svítilnu LOLA FOKUS(starší typ). Potápěčská baterka FOKUS je testovaná na hloubku 200m(po úpravě lze použít do hloubky až 350m). Zdrojem energie jsou tři alkalické AAA články. Dva stupně svícení. Cena za kus.
Svítilna na potápění
Prodám potápěčskou svítilnu vhodnou jako hlavní nebo doplňkové světlo. U mně již nevyužitá. Zdroj 3 tužkové baterie velikost C střední buřt, lze použít i dobíjecí baterie. Baterie nejsou součástí svítilny - obrázek jen pro představu. Výrobce svítilny LOLA. Žárovka halogenová. Hlavu se žárovkou lze změnit za LED s delší svítivostí - LED není součástí aktuální svítilny. Délka svícení dle použité baterie. Propiska není součástí. Cena je s dopravou. Poprosím pište e-mail nebo sms, děkuji.