inzerce, prodej, prodám, bazar

Skryté tajemství dlouhověkosti - kniha

Kategorie: Zdravý životní styl

S. Gundry: "Skryté tajemství dlouhověkosti
Zůstaňte mladí až do vysokého věku – překlad bestselleru The Longevity Paradox." (Grada 2019, 248 stran). Kniha je ve velmi obrém stavu. Cena 190 Kč... Doktor Gundry pracoval s tisíci pacienty a zjistil, že "nemoci spojované se stárnutím", kterých se nejvíce obáváme, nejsou ani tak zapříčiněny věkem, ale jsou spíše důsledkem životního stylu. Ve své knize představuje nový přístup k příjemnému stárnutí založený na podpoře zdraví "nejstarší" součásti lidského těla: mikroorganismů, které v něm žijí. Střevní mikrobi - bakterie tvořící mikrobiom - do značné míry předurčují naše zdraví. Kniha Skryté tajemství dlouhověkosti odhaluje tajemství šťastného, dlouhého života plného vitality a pevného zdraví.
Skryté tajemství dlouhověkosti - kniha
Podobné inzeráty
4 knihy o zdraví (střeva, mikrobiom, strava)
Soubor knih o zdraví střev, a tudíž i celkovém zdraví člověka - celková cena 480 Kč. Podrobněji v samostatné nabídce jednotlivých knih: Zdraví bez léků, Skryté tajemství dlouhověkosti, Zdravá střeva, zdravý život, Spojenci na celý život.
Knihy zdravý životní styl, masáže, bolavá záda atd,
Kniha posilování balančními pomůckami - 100Kč Kniha zdravotně-kompenzační cvičení - 150Kč Kniha tejpování pevnými a pružnými tejpy-150kč Kniha cvičení na bolavá záda - 150 Kč Kniha uvolňování, protahování, cvičení- 100kč Kniha sportovní masáže - 150 Kč Kniha kinesiotaping pro sportovce - 150 Kč Kniha cviky pro zdravé nohy - 100 Kč Kniha terapeutické využití tejpovaní - 180 Kč
Autopatie, Tajemství, Nomoci z tváře, Pryč s kyselostí
Tajemství sedmi závojů, Ruediger Schache – 140,- Tajemství, Rhonda Byrne – 160,- Autopaie – Cesta k tělesné a duševní harmonii, Jiří Čehovský – 130,- Uzdrav se s autopatií, 4. doplněné vydání, Jiří Čehovský, 150,- Osobní předání Hradec Králové / Praha, nebo zaslání PPL.
Nová kniha - Tajemství aromaterapie
Prodám zcela novou, nepoužitou knihu Tajemství aromaterapie od Jennie Harding. Nevhodný dárek. Původní cena 225Kč, nyní 119Kč. Zasílám skrze Zásilkovnu (+79Kč)
Tajemství akupunkturních bodů Balner R.
Koupím knihu Tajemství akupunkturních bodů Balner R. Zn.levně
Tajemství čchi-kungu
Prodám knihu Tajemství čchi-kungu, autor: Angus Clark.